Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Boo, mie mi-a recomandat pediatra pentru ca alaptez sa ii dau cereale care se fac cu apa.Ca sa nu ma mulg si ca sa nu ii dau nici lapte praf...Eu am gasit de la Nestle cereale de orez cu roscove care se fac cu apa.Deocamdata nu le-am incercat. Imi place ce frumos manaca el acolo I-ai pus apa plata peste piure sa il diluezi?Apa simpla sau fiertura de ceva? |
Nici eu nu ma mulg, aveam in congelator o mega rezerva si ii dau din aia. Mai am pentru inca vreo 2 saptamani cred. Dar daca era sa ma mulg, as fi ales orice altceva. Nici eu nu mai suport pompa, psihic cred.
Apa plata i-am pus peste piure. Am adaugat un pic cat sa il fac o idee mai subtire si a mers, a mancat. Banuiesc ca nu-i placea consistenta.
Eu oricum legumele nu le fierb in apa, am un aparat de facut mancare pt bebe si cu ala fac. www.mothercare.com/Beaba-Babycook/dp/B000JFJJGM/sr=1-8/qid=1236589599/ref=sr_1_8/277-1389745-8893364?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44566031&mcb=core" target="_blank">Asta e . Fierbe la aburi si poti folosi apa ramasa ca sa fie mai zeama piureul sau arunci apa aia si folosesti apa plata. Mie aparatul asta mi se pare foooarte bun, e si mic, face de toate, se spala super rapid. Pentru mine a meritat investitia.
JulyMorning spune:
Fetelor, mai e careva interesat sa dea comanda pe bimbomarket cu noi? (adica eu, Ramo si preety)?? Asta e cam ultima strigare ![]()
Paula foarte tare Mihnea, mi-a placut mult. Pot sa te intreb de unde ati achizitionat jumper-ul respectiv? Si cum l-ati montat, in tavan? Ma bate si pe mine gandul sa iau asa ceva, dar am vazut din cele care se prind de tocul usii si nu stiu daca merg si in tavan... ca eu n-as vrea sa-l prind de toc.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
claudinna spune:
hello!
multumim de cafea, _giulianna_! am facut si eu, dar n-am apucat sa o beau pana acum...ma asteapta pe masa, in bucatarie...
babymom, sa fie sanatoasa bebelina si super vesti ai primit!
am primti si eu o veste de gen de la o fosta colega de facultate:) e deja in 18 sapt si pana acum ma tot tragea de limba si nu zicea nimic:)
Monyca, n-am mai apucat aseara sa scriu ca te invidiez pentru cat de bine arati:PP iar bebelina e o dulceata!!
ei si-l asteptam pe Noah sa ne spuna cum a fost ieri! un elegant! iar mamica lui, f sexy:)
Anca, daca-i dai si laptele cu lingurita? sau cu o canutza?
Paula, super saritorul! in cat timp a ajuns? de ce l-ai agatat?? asha as vrea si eu! sper sa-mi conving sotul!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata mamici 
Vazut mamici noi si mamici revenite dupa o pauza . Pooop asteptam poze si detalii cu ce au mai facut 
Vazut edi papaciosul si cat de frumos sta el in fundulet
E un scump si un dulce si ma topesc de cate ori il vad 
Vazut si Alex frumuselul-curatelul care papa ca un omulet mare 
ce mai, avem bebei mari ![]()
Vazut Luca sarbatoritul care s-a imbracat frumos de ziua lui si a sarbatorit primele 6 luni din viata lui 
Vazut jumperul Mihnea care topaie fericit in noul lui leagan 
Lucutta sper sa scapati cat mai repede de raceala 
kid 

In rest am citit pe sarite , ca tare mult ati mai scris in we asta
Daca am ratat vreo intrebare care imi era adresata, nu va suparati ca nu raspund, mai puneti-o inca o data si voi raspunde, sunt obosita si poate am sarit-o din greseala 
Parca mai vazusem niste poze, dar mi-au ramas intiparite filmuletele. Asa ca pooooop toti bebeii fara exceptie, sunt toti niste frumosi de nota 10 

Aaaaaa ma tot tineam sa va spun de DA. De cand am folosit crema aia nu ne-a mai aparut nimik pe corp.
Si de refelxul cu limbutza. Noi nu il mai avem de la 5 luni, papam foarte frumos si nu mai impingem cu limbuta. Poate pun si eu un filmulet daca nu uit sa pun camera la incarcat.
Cu treaba suntem aproappe gata. Mai avem mici detalii, dar cum de regula astea te omoara...mai avem ceva ![]()
Va poooop din nou de va albesc si fug sa ii fac papa ca nu i-am preg inca nimik si la 12 imi mananca urechile daca nu am piureul gata...
Aaaa, inca ceva. Ieri i-am dat brocolli si ii place f mult
Piciul e un mancacios
iar ii place laptele....e tare nehotarat cu el, ba il vrea, ba nu il vrea...
mereu suntem pregatiti cu un bibe
SI ne-am cantarit aseara : avem 6700g si 69 cm
Acum chiar fug 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Iuhuuu, raportam si noi intoarceri pe o parte!
Azi dimineata l-am gasit pe Raducu dormind pe o parte, cu o jucarie in mana pe care nu o avea la culcare.
(si dorm cu el in pat... n-am auzit nimic
)
Apoi, treaz fiind, s-a intors la loc pe spate, si hop pe partea cealalta chicotind! 

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andreea_ada spune:
felicitari raducu ... la mai multe rotatii 

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
EvaF spune:
Laura
, fff frumos gestul lui Andy, ce desen ti-a facut el. Mie mi se pare emotionant, pt ca e facut de manutza lui. Fff fain!!!
Carla, si noi te iubim
Multumim frumos
Boo, nu am pus nik in piure, e doar morcov facut piure la steamer. Nici ulei de masline, as pune tot asa de joi incolo. Ce apa sa pun, sa fierb apa si sa pun in el sau cm? Cum sa il fac mai lichid? Cum zice sotzul meu in dialect alsacian, e un piure cam "shpak" pt un bebe asa mic, l-as indoi si eu cu apa. Tu ce ii pui la morcovel in piure?
Paula
, da, a "mancat" frumos, nu a patat canapeaua. Nu avem inca scaun de masa, ne-om lua si noi la un moment dat. Azi ii dau tot pe canapea, pun si eu un prosop si gata. Oricum, ai vazut, nu scuipa
sa pateze (inca....)
Vazut tzopaila, ce scump e el, n-are treaba...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
claudinna spune:
bravo, Radu!!!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Felicitari Raduuuu !!!!!! 
Ananmona dr au ajuns la concluzia ca daca cicatricea de la operatie se vindeca bine se poate sa ramai insarcinata la numai 6 luni de la cezariana. Asa am citit si stiu si de la Camy_pus, o mamica incercata
care a fost la n dr sa vada cat de repede poate ramane iar insarcinata. Deci , daca te bate gandul ....go for it
.... asta dupa ce vb si cu dr tau evident 
Aaaa si inca ceva : am gasit rusii
Si ii pastrez
Pana luna viitoare cand imi pot pune sterilet , voi opta pt 2 randuri de caciulite , ca vad ca una da palpitatii ![]()
Si multumim pentru informatia cu ulei in papaica. Nu stiam care e beneficiul lui acolo , multam frumos 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
kllemi spune:
neatza, neatza ce face fetili????....
eu sunt foarte derutata, bb al meu de 2 zile se culca la 9 seara se mai scoala o data peste noapte, mai mananca putin si la 7 si un pic e treaza, mi-a dat tot programul peste cap ca inainte se culca la 11-12 se mai scula pe la 6 si dupa aia pe la 10 adica boierie, acum, ce fac????.....![]()
EVA ai spus o data ca se gasesc legume bio in AUCHAN nu am mai stat sa vad raspunsul, mai poti sa spui odata unde anume.....te rooooog.....
Care fete ies in parc azi??? si aici ma refer la fetele care stau pe linga IOR, si au de gand sa iasa acolo si daca da pe la ce ora????
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008