Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_ada spune:
eiiii foarte frumos puiul de eva , si pun pariu ca petrecerea a fost pe cinste 
ca sa numai spun ca-mi place enorm de mult numele piticului 
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
anca81 spune:
Dragul meu Luca Noah,
Vreau sa-ti spun ca esti cel mai frumos si scump baietel din lume. Imi plac enorm ochisorii tai veseli, zambetul dulce si privirea ta jucausa si plina de bucurie. Iti transmit un calduros
alaturi de o imbratisare din toata inimioara mea si iti doresc multa fericire si bucurii alaturi de parintii tai dragi.
Te saruta cu drag,
Carla Alexandra 
P.S. Ai o mamica foarte frumoasa, trebuie sa fii tare mandru de ea.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Boo spune:
Noah sa stii ca eu te inteleg cel mai bine !! Nici mie nu-mi place morcovul si mami tot insista sa-mi dea. Eu ma fac ca vomit, dar nu o pacalesc sa stii
. Dar acum de 2 zile mi-a dat morcov cu cartof si pastarnac, asta e mai comestibil.
Ce ai vazut tu in filmulet e cum mananc eu cereale.. astea sunt yuuummmyyy !!! 
Alex
Eva sa stii ca ieri cand ii dadeam de mancare la inceput se stramba, dar i-am mai pus un pic de apa sa fie mai moale si a mancat tot pana la urma (120 ml). Incearca poate si asa. 
andreea_ada spune:
asa si maia , cum primeste supica , cum ii vine sa vomite , numai k i-am facut-o mai subtire si am pacalit-o 3 lingurite si restul cu biberonul ![]()
![]()
noah 
si la fel tuturor puiutilor care si-au sarbatorit ziua
poze cu pitica
tzitziri spune:
fce....aaaaa,prima masa
.Eu la prima masa i-am dat piure de morcov din borcanel (care oricum e mai diluat decat ce iese facut la steamer) si cu zeama de legume adaugate.Am fiert ceapa,pastarnac,radacina de patrunjel,dovlecel si morcov si am facut o pasta destul de subtire.....Adica pentru prima data cred ca mai bine sa fie ceva mai putin consistent.Sunt doctori care recomanda sa se faca 'initierea' doar cu zeama de legume fierte....acum vezi
si tu cum accepta...dar piure mai diluat zic eu pentru inceput.
Pana la urma cred ca nici eu nu o sa ii mai dau doar ce rezulta dupa ce pun in steamer si facut piure.Pentru ca aseara am realizat ca se poate sa fie putin 'innecacios' pentru el.Ca un piure de cartof pentru noi caruia nu i se mai adauga lapte de exemplu.Asa ca o sa pun cred niste zeama de legume fierte peste piureul rezultat la steamer.
Noi ii facem masaj cu ulei de la Sanosan dupa baita.Pe fata nu ii dau cu nimic.Doar cu apa.
Andreea_ada,David de-abia acum cateva zile a inceput sa se intoarca intentionat pe burtica.Pana atunci doar
de pe spate pe laterale si invers.Deci nu cred ca inseamna ca e o problema daca nu se da rostogol....fiecare cu
ritmul lui.Si el nu sta in fund decat sprijinit de perne sau cum zicea cineva (parca Ada) pe picioarele mele
stranse sub mine incrucisat(un fel de lotus de yoga, dar normal nu asa performant
)
Lucutta, imi pare rau ca sunteti bolnaviori![]()
Boo, mie mi-a recomandat pediatra pentru ca alaptez sa ii dau cereale care se fac cu apa.Ca sa nu ma mulg si ca sa nu ii dau nici lapte praf...Eu am gasit de la Nestle cereale de orez cu roscove care se fac cu apa.Deocamdata nu le-am incercat.
Imi place ce frumos manaca el acolo![]()
I-ai pus apa plata peste piure sa il diluezi?Apa simpla sau fiertura de ceva?
Babymom, ce de vesti bune!Felicitari ca viitoare matusa - sa fie o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!Si viata frumoasa in noua casa!
Anamoma, stiu un caz in care e diferenta de doar un an si vreo 4 luni intre doi frati nascuti amandoi prin cezariana.Deci ea ramasese gravida a doua oara cand avea cel mic 5 luni.Si stiu ca doctorul a zis ca nu e deloc indicat, ca nu prea ii recomanda sa tina sarcina, ca sunt riscuri mari, dar uite ca a reusit pana la capat.Dar cu destule emotii...
Musette, deci stati bine si cu legumele
.Ai diluat cu ceva piureul sau doar steamer si apoi blender?Asta imi e dilema acum?![]()
Paula-Laura, l-am cantarit azi dimineata dar nu e nimic spectaculos.Miercurea trecuta avea 8630 (aia e ziua de cantarit in mod normal) si azi dimineata 8670...pe care nu stiu daca ii pastreaza pana miercuri ca sa facem si noi o saptamana de crestere 'normala'.
300, eu cand am mai uitat de o pastila am folosit prezervativ urmatoarele 7 zile.Am zis ca e mai sigur asa, decat sa socotesc orele cand nu am luat. Vorbesc de intervale in care nu am luat pastila in urmatoarea ora fata de cat trebuia.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
Asa...
ca v-a dat Noah raprtul, acum sa vorbeasca si oamenii mari.
Ieri a fost o zi superba. Am fost rasfatati si eu si Noah. Eu am primit cadou o pereche e pantofi, nimic fancy, o pereche de balerini pentru plimbarile cu Noah ca imi sunt fff necesari.![]()
Am papat prajituri, ne-am plimbat, seara Noah ne-a facut cadoul de a dormi de la 22h00 pana dimineata la 7 fara oprire si dupa alaptare iar pana la 08.30
Cu diversificarea, ati vazut. Circ...
Incet, incet ajungem noi sa papam cum trebuie, deocamdata ramanem fan tzitzi si atat. Perseverez si azi si pe joi asa adaug si pastarnac, apoi mai vedem.
Asa...
Kiiiiiiiiiiiiiid
, ce ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine. Mi-a fost fff dor de voi
si de sfaturile tale.
Andreea_ada, welcome back!
Khristin
, eu iti citesc mereu posturile cu interes, sa stii. Am bagat la cap ca Starbucks au multe calorii dar eu beau rar, o data la 2 saptamani beam inainte, acum am baut o singura data de cand am nascut o cafea caramael fara cafeina. Nu cred sa mai am probleme cu greutatea, am slabit cam tot ce pusesem in sarcina, in ultimul timp nu mai tin dieta si tot zboara kg, cred ca de la alaptat si exercitii fizice.
Fce, fi-miu are o piele fina, fina, am scapat de portiunile uscate cu "unguent cu extract total de galbenele" de la Plafar Impex Sibiu, eticheta portocalie, o gasesti la orice plafar. Fac masaj cu ea dupa fiecare baitza, e extraordinara si safe, e bio.
MonycaC, vazut poze cu o familie f frumoasa.
Babymom, sa iti traiascsa finutza!!!

mai am de zis dar am uitat, mai citesc si revin...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
LUCUTTA spune:
Nikolici mi-am dat seama dupa ce am scris ca tu te refereai la seringa sau lingurita.Scuze dar am scris pe fuga.
I-am dat cu seringa si eurespal si nurofen dar acum am trecut la lingurita pt eurespal.
Gaia.nevia. iti multumesc frumos pt sfaturi .Folosesc batista bebelusului si este f eficienta asta ca sa-i raspund totodata si lui 300 Il aspir si eu des si azi am fost la dr lui si mi-a zis sa-i pun vibrocil si sa-i dau si ospamox pe langa tratamentul pe care il i-a deja .Secretiile nu sunt verzi ,sunt apoase,febra nu a facut deloc,iar eurespalul merge cu ambroxolul exact cum a explicat Baybymom .Eurespalul se da pe kg/corp iar Sergiu are deja 9 kg,deci de 2 ori pe zi ii dau.
Multumesc fetelor care ne-au transmis sanatate.
EvaF spune:
Babymom, sper sa aveti numai bucurii in casa cea noua. Cred ca esti in al noualea cer
Babytza, spor la treaba si scapi mai repede de santier. Dar si cand oi termina...cine sta in casa frumos renovata, huh?![]()
Giulianna, ce de activitati are Edi. Vazut muuulte filmuletzed, cel mai tare e cu papa, e de nota 10.
Si e un dulcic puiutul.
AlexaM, mi-am amintit cum papa Matei prima masa de morcovel
, ce frumos, la noi nici o sansa sa va facem concurenta. Ti-am citit pov nasterii, ce frumooooss!!!!! Si ce te-a ajutat Dumnezeu sa nasti usor
, natural si sa scapi in ultimul moment de cezariana. Eu tot natural am nascut.
Ramo, vazut bebelina fan mar
, stie fata ce stie: "an apple a day keeps the doctor away."![]()
Anamona
, sa iti ajute Domnul sa ai bebelina 2 cand vrei tu si sa fie sanatoasa!
Mai am dar bebe Red Bull vrea sa fie putin plimbat prin casa
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
andreea_ada spune:
lucuta multa sanatate la pui
tzitziri , problema cu intorsul e asa de fatada , la noi era problema cu tinutul capului , oricum desi dr kineto ne-a spus ca ea nu observa nimic , am ales sa facem asta pt si daca are si daca nu are ceva , niste exercitii nu fac decat sa-i faca si mai bine
tare anagramata sunt :(
poze cu pitica
Paula-Laura spune:
Eva eu cred ca toti copii se stramba la primele mese, mai ales daca e vorba de legume. Oricum mi-a placut de tine ca ai avut incredere in Noah si l-ai hranit pe canapeaula alba
El e un dulce si sigur va manca bine in viitorul apropiat
Hai sa va arat www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=83c5c2b00ae872046279c0" target="_blank">cum ne sarbatorim noi
Usor timid ca ieri seara l-am inaugurat, dar in curand o sa dansam si noi cu spor!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete