LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)
Raspunsuri - Pagina 13
grati.ela spune:
Stancutza am vazut un Sofiuc tunsulici! Este adorabila iar in roz este ca o floricica!
toate fetele care s-au gandit azi la mami a mea! Operatia a decurs bine, a durat 2 ore si i-au facut anestezie generala. Am vazut-o la 4 ore de cand a iesit pt ca mi-a fost rusine sa merg la terapie intensiva fara acordul doctoritei. Saraca mama era rupta de sete...a inghitit repede cateva guri si i s-a facut rau - durere mare de stomac...trebuia sa bea cu paiul. Sper sa fie bine in noaptea asta - durerile mari deabia acum apar. Oricum i-am zis sa ceara analgezice fara sa-i fie rusine. Doctoritza a fost o poezie - nu a primit decat flori...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Stancutza am vazut un Sofiuc tunsulici! Este adorabila iar in roz este ca o floricica! toate fetele care s-au gandit azi la mami a mea! Operatia a decurs bine, a durat 2 ore si i-au facut anestezie generala. Am vazut-o la 4 ore de cand a iesit pt ca mi-a fost rusine sa merg la terapie intensiva fara acordul doctoritei. Saraca mama era rupta de sete...a inghitit repede cateva guri si i s-a facut rau - durere mare de stomac...trebuia sa bea cu paiul. Sper sa fie bine in noaptea asta - durerile mari deabia acum apar. Oricum i-am zis sa ceara analgezice fara sa-i fie rusine. Doctoritza a fost o poezie - nu a primit decat flori...mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Ma bucur ca mama ta e pe maini bune, sper sa isi revina repede dupa operatie si sa aiba toata forta necesara pentru a incepe recuperarea.
Multumimentru aprecieri :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
cristacoman spune:
Stancutza, ce bine ii sta Sofiei cu breton
.
Grati, ma bucur mult ca a decurs bine operatia si ca doctora a fost de treaba 
.
Alina, bine ca ne-ai spus de concurs, pai se poate sa nu votam printesa frumoasa.
Anca.B, mi s-a intamplat si mie sa citesc, dar sa nu pot scrie, parca aveam o retinere, dar uite ca aseara eram singura pe aici si am umplut pagina...acum cine citeste bine, cine nu iara bine, cum zicea cineva acum cateva capitole.
.
De cele mai multe ori insa, nu am timp sa dechid laptopul, dar sa mai si ciresc sau scriu, din pacate.
Multumesc fetele pentru incurajari, a decurs bine inspectia, cu cateva recomandari, ca asa trebuie, dar nu s-au gasit nereguli. Azi a fost inspectia in fabrica, maine vin sa faca raportul de inspectie, ca astazi se facuse tarziu, doar 15.30. Ca de, au venit pe la pranz, am inceput cu o pauza mica...de masa si apoi abia, treaba.....
Mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu ce...asa ca duc sa fac un dus, sa profit ca doarme Antonia de la 8, ea care pana la 10-11 nu doarme de obicei. Dar azi am pacalit-o. Vroia sa doarma pe la 5, dar am plecat la sora mea si cand la vazut pe David s-a luat cu joaca si a uitat de oboseala. Dar, a picat lata cand am ajuns acasa, a vrut sa suga si a adormit, ce baita.. sau cereale de seara..... nici in pijama nu am avut cum s-o imbrac, i-am dat doar ghetele si pantalonii jos.
Va pup pe toate si va doresc o seara cat mai buna.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
Stancutza,
am vazut-o pe Sofia cu breton, ii sta f bine! Pozele sunt -ne repetam-foarte frumoase!
Mai am putin de lucru dar va invit pe blog cam in 30 de minute maxim, cine mai e pe aici la ora, asta avem si noi .....big surprise!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Lala, curaj, ce sa iti spun. Taiatul frenului sublingual stiu ca nu e dureros dupa (ca in timpul, oricum zici ca il sedeaza)...iar operatia de polipi, care acum 20 de ani cand am facut-o eu era ceva BARBAR, imi amintesc detalii oribile, acum se face iarasi sub anestezie si dureaza cateva minutele. Eu cred ca si Sofia are polipi, sau poate asa o fi felul ei, mai gura-casca :-))) - stii ce ma frustreaza ca nu iti mai pot scrie pe blog? :-))) Primeai mult spam la comentarii, presupun? Fetele cu blog, poate ne vizitati si pe noi - desi suntem cam lenese la postat :-) aici: http://stancutza.wordpress.com/ Imi plac lepsele voastre :-))))) Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Am dat drumul la comentarii, poate posta oricine dar le voi aproba inainte de a fi publicate .
Am vazut pozele cu iubita bretonici

Iar lepsele de pe blog te invit sa le preiei pe toate cu mult drag

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
cristacoman spune:
BUna dimineata.
Lala, multumim de cafea. Tare matinala mai esti.....
Vroiam sa-ti spun ca-mi pare rau ca aveti probleme si cu polipii. Eu stiu ca operatia de polipi nu se face la varsta asa mica, pt. ca pot reaparea si atunci ai facut degeaba. Intereseaza-te la mai multi medici, plus ca am citit pe undeva ca s-ar face aceasta operatie si cu laser, simplu si elegant, dar acum nu mai stiu unde am citit despre acest subiect. Ma interesez si daca aflu iti spun. 
Ceska, nu mai fi suparata ca a umblat pitik un pic prin gunoi, asta e atractia principala
. Antonia si-a aruncat ghetele la gunoi pe la 11 luni si a incercat sa si scoata cate ceva de pe acolo, dar acum stie ca nu este voie sa umble si doar deschide usa, apoi o inchide, se uita la mine si zice bravo. O las doar sa duca pampersul la gunoi si e tare fericita ca poate arunca si ea ceva.
Eu nu ii blochez accesul unde nu are voie sa umble, o las sa vad ce face si ii spun ca nu are voie. Cu exceptia prizelor, care au protectii ea are acces peste tot. Placerea ei mare este sa scoata stecherul din priza, dar tot asa ii spunem ca nu are voie si renunta.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Vroiam sa va mai spun, ca am citit cate un pic prin blog-urile voastre, Lala, Ceska, Stancutza, Creata, Shose, Ereena - si sper sa nu fi uitat pe cineva - tare frumos scrieti. Va admir sincer. 
.
O zi cat mai frumoasa.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Ellenuta spune:
neata zuzici
sunt cam chiauna de somn caci aseara am fost la fini sa bea barbatii 44 de pahare .. si am ajuns acasa la 2 noaptea .. colac peste pupaza, eva s-a trezit de vreo 3-4 ori .. de 2 ori m-am dus eu si de vreo 2 sotu' .. a reusit in cele din urma s-o adoarma .. eu ma duc pe campii .. copilu' asta nu mai vrea sa se culce seara dupa baita si bibe .. de 3 seri face asa .. da joaca in ea si alearga prin tot patul .. daca o las singura urla pana vomita ... eu ce ma fac cu ea???? ce bine era ca la 22 cel tarziu se culca si mai auzeam de ea la 6-7 dimineata .. acum sunt chiaunita ...
hai sa dau si
caci eu am mare nevoie de ea ..
danutza felicitari pentru cele 36 de saptamani implinite!!! sa mai stea bebe cel putin una! 
cretzule uite un buchet de
pentru tine! ce bine ca te-ai implicat in proiectul asta!
grati ma bucur ca a iesit bine operatia mamei tale! refacere raida si multa sanatate!
stancutza e adorabila gazuta ta! ce haiaosa e cu caciula aia pe cap!! VAIIIIIIII AI TUNS-O ... uff unde e ciuful ala frumos al printesei de portelan???? ii sta bine si asa dar parca a crescut dintr-o data ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
ceska777 spune:
Neata! Ce bine e la cafea...
Acuma am vazut ca postul de aseara de pe blog a ramas in editare....asa ca va invit acuma sa il vedeti.
Ellenuta,
noi dupa ce ne-am mutat cam o luna Benji se trezea noaptea sa bea lapte... asta dupa ce dormea snur.Acum si-a revenit de vreo 10 zile, nu mai avem treziri nocturne dar e f matinal 6-7. O sa-si revina si Eva.
Eu nu stiu daca sa mergem la grupa de pitici ca afara ploua si e taman in celalalt capat de sat....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra