LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

LalaD pt cafea.

Stancutza, de ce ai tuns-o? Eu era lesinata dupa pletele ei; oricum, este de milioane; au mai spus fetele: este atat de gingasa

Ceska, nu mai fi suparata pe Bengi; si Adela, cum gaseste cosul de gunoi, face 'forari'; norocul meu ca ajunge destul de rar in bucatarie

Helene, off, stiu exact prin ce treci; eu, n-am mai dormit 'shnur' de nu mai stiu cand.

Azi am o stare euforica - vorb aunui coleg "ti-a bagat ceva in vena?" ; ieri am serbat-o pe buburuza.

de-aici incep pozele noi; si am si un filmulet aici

Cine are chef si timp (sper sa nu fie prea mult )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Lala si Elle multumesc de cafea Chiar aveam nevoie...
Stancutza, ca de obicei, am savurat pozele cu Sofiuca mica si frumoasa ! Ii sta f bine cu bretonel si imi place si cum tine ea strans sticla
Grati ma bucur ca totul a decurs ok la operatia mamei tale. Insanatosire grabnica!
Elle si Daria a avut o perioada in care plangea in patut pana nu mai respira...noroc ca a tinut-o cam o saptamana...Sper sa revina si Evita la vechiul obicei.

Fetelor, azi dimineata Daria a bagat un degetel la cuptor si s-a fript...si bineinteles ca i-a aparut si basicuta. Pot sa-i dau cu ceva sa i se vindece mai repede?

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaa!

ca sa stiti ca n-am disparut fix de-a totului:))

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

ceska, da si mie de la tine:) cafea, adica:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ceska ai tuns baiatul

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana ce s-a schimbat Adeluta
Nu mai are deloc fata de bebelus, e o domnisorica in toata regula , frumoasa si eleganta mai ales in rochita rosie

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neataa!!!robi a baut tot lapticu dim asta! yupiiii imi venea sa-i fac plecaciuni

sper sa pape si la amiaza.

lala imi pare rau de vestea proasta cu polipii,sper sa- nu-l doara!
noi mergem la bunici ca o iesit taica-meo din spital,va pupam!ahh grati am uitat sa zic ca ma bucur ca a iesit bine din operatie mami tau!

Mergi la inceput

Ce frumoasa e Adelutza Ce a crescut si ce bine ii sta in rochita rosie!!! fata frumoasa!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata,

LalaD pt cafea.

Stancutza, de ce ai tuns-o? Eu era lesinata dupa pletele ei; oricum, este de milioane; au mai spus fetele: este atat de gingasa

Ceska, nu mai fi suparata pe Bengi; si Adela, cum gaseste cosul de gunoi, face 'forari'; norocul meu ca ajunge destul de rar in bucatarie

Helene, off, stiu exact prin ce treci; eu, n-am mai dormit 'shnur' de nu mai stiu cand.

Azi am o stare euforica - vorb aunui coleg "ti-a bagat ceva in vena?" ; ieri am serbat-o pe buburuza.

de-aici incep pozele noi; si am si un filmulet aici

Cine are chef si timp (sper sa nu fie prea mult )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

vai ce nesi sunt ... am uitat ieri sa-ti urez pentru ADELUTZA ca a facut 15 luni! La multi ani printesa, sa fii sanatoasa si norocoasa!

am vazut si pozutele .. parca e o balerina in rochita rosie .. e tare frumoasa si delicata!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina daca Doamne fereste mai face asa, sa nu-i pui apa!!! sa-i dai cu ulei pe arsura. poti folosi oximed si crema arnica .. ei eva s-a fript la cuptor ... a pus mana pe geamul fierbinte .. i-am pus ulei, am dat fuga la farmacie si i-am luat oximed, am uns-o si nu s-a mai basicat.

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina daca Doamne fereste mai face asa, sa nu-i pui apa!!! sa-i dai cu ulei pe arsura. poti folosi oximed si crema arnica .. ei eva s-a fript la cuptor ... a pus mana pe geamul fierbinte .. i-am pus ulei, am dat fuga la farmacie si i-am luat oximed, am uns-o si nu s-a mai basicat.

Eva creste mare
Eva

papa bun

I-am pus sare, ulei, miere si din pacate i-am pus degetelul si in apa rece ca doar asta a reusit sa o mai opreasca din plans...O sa ii cumpar si ceva pt arsuri sa-i dau cand ajung acasa.

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput