LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Am avut o noapte cu multe contractii asa ca nu ma mai misc din pat.Se pare ca ziua Vanessei m-a obosit.Si ieri am avut musafiri si s-au mai anuntat cativa si ptr azi.Sunt culmea unii oameni ca nu isi dau seama ca e mai bine sa vina atunci cand trebuie decat sa vina cand li se pare lor ca e momentul potrivit.Duminica era si sotul acasa si sora mea a venit sa ne ajute asa ca ar fi avut cine sa se ocupe de ei dar azi e numai mama care trebuie sa aiba grija si de copii si de mine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Ieri a nascut o ruda destul de apropiata un baietel.M-am bucurat mult cand am auzit ca totul e bine si ptr mama si ptr copil dar mi-a cazut fata cand am auzit numele puiutului:DARIUS.Ei stiau ca acesta este unul dintre favoritele noastre si ca Vanessa deja le spune tuturor ca bebele din burtica se numeste Darius si totusi i-au pus copilului acest nume.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dana nu te mai uita in gradina rudelor cand e vorba de numele copilului tau ! Zau asa . Il vei numi cum vreti voi si cum va va placea .
Pe baiatul cumnatei mele il chiama si Andrei . Asta nu m-a impiedicat sa-i pun puiului numele dorit de frati-su si de noi.
Cui nu-i place ...nu imi pasa .

Pup fata si burtica si piticii

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Andreea dc ai intrat sa vezi pozele, deja ne-ai votat. Poti sa scrii si un comentariu, dar trebuie sa te inregistrezi. Multumim! Apropos, zilele trecute am observat ca nu esti trecuta pe lista cu gravidutze. Ne spui DPN-ul ca sa te trec?

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Alina, n-am zis nimic pt ca n-am fost inca la medic...si pana nu vad ca e bine... ce sa zic... dar dupa calculatorul de sarcina DPN ar fi 7.11.2009...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

danutza stai cumintica in pat, ia nospa, bea ceaiut de tei ca sa te linistesti. cat despre musafiri .. ar trebui sa le dai cu flit .. sa le spui ca nu are cine sa-i primeasca .. iar despre nume .. puneti-i numele care va place voua, nu va lasati influentati de numele baieteilor prietenilor vostri!! pe bune, acum .. hai pupam fata, samburelul cuminte si pe cei doi piticoti!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD, Alina, Helene, cate-o si un pt vizionare

(Helene nu-ti face pb ; noi am serbat-o ca sa ne distram, dar stiu ca dup a1 an nu se mai serbeaza)

Da, s-a schimbat; cam de la 11 luni a 'trecut' de la bebelush, la copil mic.

Am uitat sa spun si 'datel etehnice: " 11.020 gr si 81 cm

Off, degetelul ars, al Dariei ; mititica, pune-i albus de ou - la mine asta functioneaza perfect.

Dana, te rog eu, nu te mai gandi la altcineva; eu cred c-ar insemna mult pentru Vanessa sa-i puneti bebelusului numele 'Darius'.
Cat despre musafiri, zi-le de la obraz "pas".

Miri, nu pui poze sa ne-arati cum ai petrecut?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Multumesc frumu' pentru aprecierile la adresa Sofiei cu si fara motz.

Am tuns-o de nevoie pentru ca recent a descoperit ca are cap :-))))) Adica, sta in cap cum ziceati si voi - ca un echer cu piciorutele intinse - isi da palme peste crestet (asa face ea "mai-mai") dar am renuntat la mot pentru ca isi scotea cu multa indemanare elasticul de par sau clama si atunci ajungea cu pleata in ochi. Eu i le puneam la loc, ea le scotea. Era o joaca, dar i-am taiat accesul :-)

Asa e , si mie mi s-a parut mai "matura" brusc, glumeam cu taica-su ca o dam la gradi :-))) Oricum cred ca s-ar integra super, e lesinata dupa copii, pe care ii lasa sa puna mana pe ea, spre deosebire de adulti necunoscuti :-)

Va urez o zi usoara, eu am schibmat de ieri departamentul si am multe de invatat!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Si eu cred ca va sta bebe in burtica chiar m mult de 37 de sapt..asa cred eu, ca se va naste la termen..

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA
ALINA.Sper sa ai dreptate!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Si noi pe aici am citit dar nu am avut timp sa raspund.

Am vazut poze cu 2fetite frumoase foc :Adeluta am vizionat si filmuletul impreuna cu Sofiuca care radea cand vedea buburuza alegang de colo colo prin curte, Sofiuca bretonata si dulcica, ma bate gandul sa o tund si eu pe Sofiuca mea la fel imi face cu clama de par si si-o indeasa in gura dar nu ma lasa tati..

Lala operatie de polipi cu laser si-a facut sotul meu acum 5ani pe undeva prin Romana in 10min a fost gata fara anestezie fara nimic nu mai tin minte numele dr, eu am facut operatia de polipi+amigdale la 3ani de atunci nu au mai recidivat polipii, eu nu-mi mai aduc aminte clar cum a fost dar la sotul meu ii bagasera niste tampoane dupa in nas si a fost destul de aiurea ca era vara f cald nu avea voie cu aerul conditionat la masina, chestia e ca Andrei e f mic si nu stiu cat de linistit ar sta nu de durere ci faptul ca niste straini ii umbla la nasuc. si sper sa treceti cat mai bine peste acest "impas" la cum te stiu de aici de pe forum sigur vei lua cea mai buna decizie

Crista am vazut pozele ieri cu voi 3 nasi sunteti superbiGada de mediu ne viziteaza si pe noi constant, o data era mica bonlavioara nu puteam sa plec din casa, vroiau neaparat sa vada actele care erau la mine, au venit in vizita au zis ca asa ceva nu au mai facut pana atunci

Grati sanatate multa mamei tale!

Dana sunt de cacord cu ce au spus fetele pune-i bebelului din burtica numele care iti place cel mai mult nu conteaza restul...

Ma duc sa citesc pe bloguri sa vedem un domn Benji tunsulici din cate am inteles.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Stancutza, am vazut-o pe domnisorica ta frumoasa si tunsa, e o scumpete! si e haioasa tare cu caciula aia hihi
gratiela, multa sanatate mamei tale si recuperare usoara! bine ca a trecut si a iesit cu bine din operatie!
aaa, si am citit ca Ozi cea frumoasa si desteapta i-a dat gata pe baieti deja nici nu ne asteptam la mai putin
Lala, of ce aiurea cu polipii...va doresc sa fie bine oricum ati proceda!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput