LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique STOISOR .Ar fi perfect sa stea bebe pana la sfarsitul saptamanii ptr ca abia joi am programare la anestezist si la ultimele analize de sange si secretie.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Si eu cred ca va sta bebe in burtica chiar m mult de 37 de sapt..asa cred eu, ca se va naste la termen..
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
10+
IUSTIN sau
IUSTINA
anca.b spune:
Ema, noi sintem bine acum, multumim de intrebare. cum e burtica? v-ati gindit la nume?
Ellena, 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Zuzici participam si noi la un concurs. Nu e cine stie ce dar am zis sa ne incercam norocul Multumim! ![]() http://www.babyphoto.ro/blog/?p=560 Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Alina cum votam? ca neuronu' meu de gravida nu si-a dat seama..[:D}
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
of, Lala...puiul mic...sper sa nu fie cazul si de polipi...sau poti amana respectiva operatie pe mai tarziu...sa nu-l chinui acum...
nu stiu daca te ajuta cu ceva, si eu am fost operata de polipi cand eram mica si evident nu mai stiu nimic...daca eram mai mare...paote ca era mai traumatizant...dar asa mititei...n-or sa stie ei...
pusici lui Andreiut! Va tin pumnii!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kalosalina spune:
Andreea dc ai intrat sa vezi pozele, deja ne-ai votat. Poti sa scrii si un comentariu, dar trebuie sa te inregistrezi. Multumim!
Apropos, zilele trecute am observat ca nu esti trecuta pe lista cu gravidutze. Ne spui DPN-ul ca sa te trec?
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
creata2008 spune:
Hello, fetelor!
Am intrat la ceas de seara... zilele astea nu prea am avut chef de nimic, mai ales de laptop si/sau altele. Am mai iesit un pic din amorteala, am vazut ca Laurici si Ciumpi au intrebat de mine. Nu dati cu parul, am citit doar paginile 7-12 din capitolul asta.
Sunt bine, Mariuca e absolut ok, un pic caraita de un canin rebel... Dani a fost azi la Constanta, acum astept sa se intoarca. Am iesit oarecum brusc din starea de amorteala pentru ca el are un proiect de care trebuie sa ma ocup pe parte de media. Si, ca atare... imi prinde bine evadarea din ale mele.
A! Si "dragut" azi. M-am gandit initial sa scriu intai pe blog despre sarcina si apoi sa deschid mess-ul. Dar pe drum am uitat. Ca atare, nici nu am deschis bine, ca m-a apelat o fosta colega de munca care vroia sa stie sexul lui bebe2.

In fine... sa trecem peste asta! Sa vad ce imi aduc aminte din cele 6 pagini pe care le-am citit in goana calului.
Lala, am citit de problemele voastre si imi pare rau. Oricat de nasol ar suna, operatia de polipi nu e asa rea, dar partea cu anestezia e putin mai complicata. Un gand bun de la noi si refacere rapida!
Elena, "La Multi Ani!"
Dana, hai ca depasesti usor-usor toate termenele!
Monica, am vazut mail-ul, ti-am raspuns, dar adresa ta a dat erori. Dar sa stii ca l-am primit si ca exista un e-mail ratacit printr-o retea, cu multumirile mele.
Kristina[/red], la fel, te pup si iti multumesc pentru mesaj.
Grati[/red], la sfarsit, o rugaciune speciala pentru mama ta, sper sa treaca cu bine peste operatie si sa isi revina repede!
Nu stiu cand voi mai scrie... multumesc daca veti intreba de noi! Dar sa nu va ingrijorati. Ma refac si voi reveni asa cum ma cunoasteti!
Creata 1 cu Creata 2
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Din cauza de copil epuizat care a dormit azi doar o ora, i-am facut baita la 7 si ceva si doarme deja de la 8 fara 10. Am fost singura cu ea, iar acum nici nu mai indraznesc sa intru in baie...e numai apa pe jos, halatul meu de baie zace pe podea, la fel si dulapiorul meu de cosmeticale, cu toate rasturnate - dulapior de care Sofia a tras in disperare in timp ce eu incercam sa-i prind capsele de la body...Nu i-am mai facut nici masaj, n-am sapalt-o nici pe dinti, era atomica rau.
Uf! Acum pot respira :-)
In primul rand, vreau si eu sa urez numai sanatate si fericire sarbatoritelor de ieri, Alina si Vanessa, doua fete frumoase :-)
Alina, am vizitat si eu pagina voastra, sper sa conteze!
Lala, curaj, ce sa iti spun. Taiatul frenului sublingual stiu ca nu e dureros dupa (ca in timpul, oricum zici ca il sedeaza)...iar operatia de polipi, care acum 20 de ani cand am facut-o eu era ceva BARBAR, imi amintesc detalii oribile, acum se face iarasi sub anestezie si dureaza cateva minutele. Eu cred ca si Sofia are polipi, sau poate asa o fi felul ei, mai gura-casca :-)))
- stii ce ma frustreaza ca nu iti mai pot scrie pe blog? :-))) Primeai mult spam la comentarii, presupun?
Fetele cu blog, poate ne vizitati si pe noi - desi suntem cam lenese la postat :-) aici: http://stancutza.wordpress.com/ Imi plac lepsele voastre :-)))))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
kalosalina spune:
Silvia ma bucur ca ai intrat sa ne dai de veste! O mare imbratisare, cate un pupic tie si Mariucai si te asteptam cat mai curand vesela si optimista asa cum te stim! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stoisor spune:
intru si eu la ceas de seara....sa il pupacesc pe pletoselul de Andrei si sa o mangai pe mami lui pt ca sunt sigura ca va gasi un doc bun si baiatu va scapa de probleme,cred ca si noi ne incadram pe la polipi
ma bucur ca Robiski si-a mai revenit cu papatu ,si noi odata cu el,si multa rabdare sibiencei mele dragi ,ca stiu exact despre ce vb ea acolo
Mariuca mititica esti universul lui mami si umpic de activitate prestata si multa iubire din partea ta sunt sigura ca o vor aduce inapoi pe Creata noastra vesele si odata cu veselia si buna dispozitie va veni si bb mult dorit 
pupam burticile si clopotei cu tot cu mamici zumbilici si hai la nani ,stingereaaaaaaaa
ps.Angi mi dor de tine si Pupicu
Doculet miss youuuuuuuuuuu
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stancutza spune:
De data asta suntem si noi la zi cu pozele noastre: adica cele mai noi le puteti vedea incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2806487470102502083beCxSk?vhost=good-times
Daca aveti rabdare pana spre sfarsit, veti avea o surpriza :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Multumim!