Copiluti de mai-iunie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai de mine, Lili! 31 in grupa?? Si eu ma atacam ca la Andrei au mai venit doi copilasi in grupa si sunt 14.
Ventolin i-am dat si eu lui Andrei la recomandarea pediatrei, la 12 ore, dar nu mai tin mine cat. Asta cand era plin de mucozitati si respira greu.
Pupa pe Alexandra si mamica ei Oana cand mai vorbesti cu ea, sanatate multa. Si pe Laura, ca tare mi-e dor de ea si de Delia.

Nelia, cred ca avem telepatie Ca ieri la un moment dat, dar nu mai stiu cam pe la ce ora, mi-ai rasarit in minte tu si Lisandru.

Noi altfel suntem bine. Raducu misuna, inca nu merge de-a busilea dar face taras pe coate. Si face tumbe din pat, iar a cazut din pat azi dimineata. Ii pun eu niste chestii sa cada pe moale, dar tot a prins un colt de covor in frunte.

Azi vin niste persoane la noi, sa ne vada apartamentul, ar fi interesati de un schimb cu diferenta, la 4 camere. Inca nu stim cat vor diferenta, azi discutam, ca noi suntem limitati la maximul pe care il poate lua Costi credit ipotecar de la el de la banca. Daca vor mai mult, n-avem de unde lua.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Se vede ca sunt multi copilasi bolnavi ca nu prea e activitate.Multa sanatate tuturor copiilor, si sa se faca bine cat mai repede.

Noi suntem pe ultima suta, maine zburam in romania.Am o groaza de treaba si nu am chef de nimic.ca de obicei las totul in ultimul moment.
Abia astept sa ajung la mama!

LA capitolul obraznicii si Alex este cu Ba da, cand eu ii zic ca nu! Dar incerc sa il temperez si sa ii explic de ce NU.Cu mucii e mult mai bine.Azi este red nose day(act de caritate) si l-am dus imbracat in rosu.Trebuia sa il duc in pijama rosie,dar l-am dus in trening rosu.Erau multi copii in pijamale , inclusiv toate educatoarele.A fost tare funny sa le vad imbracate asa.La ora 11 am fos invitata la un ceai acolo dar nu am timp.

Pe 9 iulie va pleca fii-miu intr-o excursie cu scoala fara mine.Au nevoie de 20 de parinti dar am vorbit ca daca au 20 nu vin dar nu au ma duc ca nu am ce face.Le-am explicat ca sunt over-protective cu copilul meu si as vrea sa il las sa se descurce singur.Vreau sa vad ce pierde cand nu sunt eu acolo.OAre geanta, palaria...sau mai stiu eu ce.E o excursie de o zi la o ferma.

Gata ma duc la treaba...va pup si voi incerca macar sa va citesc in astea 2 saptamani.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Oana, drum bun spre Ro!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Merci mult Gabi.Acum sunt la sfarsit de treaba.MAi am de facut niste facturi, baie si gataaaaaa!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Neata
sanatate multa la copilasi.
Gabitzam bafta cu apartamentul!
Ada din acelasi motiv nu am gasit gradi de stat. si la noi sunt tot cam pe acolo, 25-30, bine, imi mai spun ca nu vin toti odata dar oricum. ai gasit o noua gradi?
Nelia felicitari pentru A!! tare organizata mai esti, eu de abea astept sa scap in aprilie.
gusta multa putere! cite zile mai are de sirop.
oana drum bun spre casa!
de Loreen mai stiti ceva?

eu ieri am fost la un seminar si am venit la 4 acasa. UAU, de ani de zile nu am mai ajuns la ora 4 acasa, am avut timp sa fac multe comparativ cu celelate zile, am si uitat vremurile cind incepeam la 7.30 si terminam la 15.30, cit de mult imi doream sa incep la ora9.00 si acum cit de mult imi doresc sa incep mai devreme ca ajung numa pe noapte acasa.
ma duc la cumparaturi pina nu se scoala baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lili, e dragut acvariul din Tulcea, comparativ cu cel din C-ta. Acum, noi am plecat si de dragul drumului si am fost si la Murighiol pt. o masa de peste.

Nu ne-a dat pe spate pt. ca noi vazusem Sealife-ul din Paris si in conditiile astea mi s-a parut cam micut, fata de cat de laudat este. Dar eu zic ca pt. o excursie de o zi, daca e si frumos afara, e o destinatie buna.

La gradi, e adevarat ca nu vin toti copiii odata, plus ca nu au decat 24 (sau 22??) de paturi, iar restul copiilor pleaca la pranz, dar sunt totusi multi, mai ales daca doamnelor nu prea le pasa . La Maria la grupa am auzit de doua "accidente" in 3 ani, pe cand aici aproape zilnic se intampla cate ceva.

Lili, am mai aflat o minunatie despre doamna D. Tocmai mi-a povestit Stefan, ca in timp ce lipsea din clasa (de ce erau singuri?), o fetita i-a pus plastilina in cafea, iar la intoarcere, a baut, "dar nu a patit nimic, nu a murit" . L-am intrebat cum sa moara? Si mi-a raspuns, ca asa le-a spus ca putea sa moara si a facut-o sa planga pe fetita... Fara comentarii.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cornelia, ce lipsa nu de profesionalism, ca asta iese din discutie, e clar ca lipseste, dar le lipseste pur si simplu sufletul acela pe care il pui in educarea copilasilor, ca doar nu lucreaza cu butuci. Si daca, doamne fereste, unei educatoare chiar i se intimpla ceva, si nu din vina copiilor categoric sau oricarui alt adult din anturajul copiilor, s-a gindit vreodata acea femeie ce consecinta ar putea avea aceste vorbe aparent nevinovate asupra copiilor care le-au auzit si a vietii lor!?! Aveam o cunostinta acum citiva ani, mama de trei baieti, care asta le spunea tot timpul copiilor: sa stea cuminte, sa nu faca aia, sa nu faca cealalta, ca se moare din asta... si cel mai mare avea 5 ani. Si eu le spun copiilor de pericole, de faptul ca daca nu te asiguri cind treci strada, vine masina si poc! - mor? Da, poti sa si mori! Si daca se alearga si se lovesc la cap etc... dar sa le spui la orice, cum ar fi plastilina in cafea, putea sa le spuna ca se putea inneca, sa-i lase pe copii sa traga concluzia cind vor fi ei pregatiti ca de la innecat se poate si muri... of! Nu mai continui, ca m-am enervat!

Lisandru are febra, aseara avea 39 si acum 38.6. Nu are simptome de raceala, in schimb, ieri, pentru ca era miriit si m-a muscat de mai multe ori cind sugea, m-am uitat in gurita si are gingiile din nou umflate rau in dreptul maselelor. Oare poate sa fie numai de la asta febra? Si scaunul s-a schimbat, a facut deja de doua ori si e altfel decit de obicei, dar miroase a vreo viroza stomacala, altceva nu are... decit o agitatie si o miriiala data de febra si probabil de o suferinta, dar nu stiu inca unde anume.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Onixone, nu am apucat sa-ti urez drum bun, dar cred ca ati ajuns deja cu bine!

Fetelor, de Pisik mai stiti ceva? Am citit o stire din oraselul unde statea ea parca, Little Rock, sper sa nu fie chiar gradinita ei: http://ca.news.yahoo.com/s/capress/090313/world/windshield_fluid_kids

Si vreau de mult sa intreb, de Laura mai stie cineva ceva? E bine, nu scrie din lipsa de timp sper... Ca si multe fete de pe aici, poate intra si ele, astazi dimineata ma gindeam ca desi am trei copii, nu am reusit sa ma lipesc de subiectele lor, Agata era deja maricica atunci cind am descoperit DC-ul, la Lisandru nu s-a facut legatura... desi am fost pe la subiectul lui inca de cind am ramas graviduta... nu as putea spune de ce. Dar aici, cu voi, a fost asa, ceva, i-as spune magic, daca nu mi-ar fi teama ca veti ride de mine. Si mi s-a facut un dor de toate fetele si de toti copilutii pe care ii stiu din burtici... si de timpul ca ne povesteam cum ne curge sau nu laptele... si in tot acest noian de amintiri, mi-a aparut imaginea Deliei chinuind pisica aia saraca sau mergind pe coate, ca-n transee... si vorbele lui Stefan cu dulapul sau cu ori bunicu', ori bunicu'... Of, ce vremuri frumoase!!!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tocmai i-am trimis un mail Laurei. Am vorbit cu ea la telefon acum vreo doua saptamani si se lupta cu o gripa nasoala care nu i-a ocolit pe niciunul, acum cred si sper ca au scapat. Nu a mai intrat pentru ca e fff ocupata la munca.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Andreea, da-mi si mie pe privat adresa Laurei, please. Sau este cea de Yahoo? Ca eu nu mai am alta. Si mie imi lipseste foarte mult de aici.

Mergi la inceput