Copiluti de mai-iunie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara!

Raspund punctual.

Marilena nu intelegi un copil ce rau poate inghiti un medicament pana nu iei si tu ceva care-ti sta in gat sau iti face greata. Cu toate ca in zilele noastre pentru copii sunt medicamente cu gusturi yami, yami, de fructe (desi mie mi se par gretoase ca eu nu suport medicamentele dulci) uite ca mai sunt si de-alea nasoale. Rabdare si rezistenta la proba de alergare prin casa dupa Ruti!

Simona felicitari! Niste impulsuri n-ai si pentru mine? Uite la ce-i buna boala la casa omului: mi-a temperat pofta de dulciuri, nu mai merg in limba dupa ele, oricum iubirea era numai din partea mea . Da eroare linkul de poze. Ma bucur ca cel putin la voi vestile sunt mai bune.

Cornelia imi pare rau ca sanatatea e deficitara si la voi si ca in parte v-a impiedicat sa faceti o cura de munte, de aer curat, sanatate multa la toti trei, sper sa se cunoasca efectele homeopate asupra lui Stefan cat mai curand. Cu tusea ce sa zic stiu ca e de tras, Bianca dupa o luna in sfarsit vad ca nu mai tuseste.
Bafta si cu gradinita sa se rezolve cumva, ceva!

Daniela aoleu ce vesti proaste ai, tare rau imi pare ca din nou aveti febra si durere de ureche. Dar oare antibioticul ce vi l-a tot prescris o fi cel mai bun, ca prea nu mai scapati de otitele astea, tare frustrant trebuie sa fie sa tot faca boala asta. Sanatate multa!

Andra anul trecut sotul meu a facut febra foarte mare si cu amigdalita pultacee. L-a internat in spital cu tratament injecatbil si dupa externare cateva saptamani de moldamin, alta solutie n-a fost ca sa scape. Sanatate multa! N-ar fi rau sa le faci si niste analize de sange, in psecial ASLO sa vezi ce valori au.

Anca pai mai au putin si pleaca. De data asta au stat la casa lor, la noi au venit doar in vizita , tare ciudat sa-i stiu in Brasov si sa nu stea la noi. Am vazut pozele, cum ti-am spus si-n vara sunt foarte impresionata de prestatia de inotator a lui Patrick si din cate am vazut a mai progresat, se cunoaste ca are instructor personal, toata admiratia mea, felicitari!

Andra ha, ha si mie imi spune Bianca ca sunt cea mai urata si rea mama din lume cand o supar cu ceva , ieri mi-a cerut ceva si cum nu m-am executat pe cat de repede se astepta mi-a aruncat un "misca-ti fundul ala mare mai repede", poftim texte la un copil de nici patru ani

Nelia au n-am vrut sa-l las pe Andreas anul asta la concursul de matematica pentru ca sunt niste comunisti imputiti. Au conditionat participarea la consurs de cumpararea cartii, asa ceva nu se face, sa-si bage culegerea unde le-o fi mai cu naduf.

Dau drumul la asta ca a sosit Andreas de la piscina, a fost la ziua unui coleg si parintii sarbatoritului le-a mai luat o tura de 2 ore si e asa de entuziasmat ca trebuie sa ma opresc sa-l ascult , saptamana viitoare din nou un party, asta daca scapa fara vreo pedeapsa pana atunci

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Lili anul trecut si Bianca dupa bronsita a facut bronsiolita si ne-a dat ventolin, sanatate multa, grija mare sa nu tuseasca in preajma Iuliei, ea e bine? N-ai mai pus poze cu ea de ceva vreme. N-am inteles daca Sergiu mai merge tot la gradinita aia sau alta?

Lucas vai ce mi-as dori si eu un job unde sa incep la 9, nu conteaza finalul zilei dar ma streseaza la culme sculatul asta in creierii noptii. La Bianca in grupa sunt in jur de 25 dar mai mult de 10-15 copii n-am vazut (pe intrebat educatoarele), au fost si zile in iarna mai ales cand erau sub 10 copii, super!

Gabitza bafta cu apartamentul, sa va iasa asa cum va doriti!

Nelia sanatate lui Lisandru si tie felicitari!

MamaJipa vacanta placuta in Ro, ca deja sigur esti aici!

Noi am avut azi ora de pictura, nu stiu ce-si imagineaza ea acolo ca picteaza, a trecut la o noua tehnica aceea de a umple pagina in intregime, dar desenele ei sunt...foarte colorate, plus cateva usi pe mobila din bucatarie si pot sa va spun ca m-am specializat in tiramisu, nu stiu cat de grozav arata dar de gustos este.

Noi suntem bine, slava domnului. Peste doua saptamani sunt programata la ecograf si sper sa-mi dea vesti bune, ca altfel am zile cand ma inteapa tare de stau ghemuita sa treaca criza

Mergi la inceput

www.dropshots.com/elisibia4#date/2009-03-14/11:57:48" target="_blank">pictura si tot acolo gasiti si tiramisu pentru cine pofteste

Santatate copilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Vai, mai fetelor, nimeni n-a intrat azi pe-aici

Daniela sarumana de cafea, cum se mai simte Isabella? Daca ai facut atatea cafea ma gandesc ca esti zombi...

Azi am facut curatenie, hainele le-am calcat de vineri, cele pe sarma nu s-au uscat asa ca am zis sa dau o tura pana la shopping sa cumpar ceva si pentru supa ce intentionez s-o fac. Am luat o teapa grosolana, acuma ma distrez si eu dar ce nervi am tras si ce-a fost la gura mea mai bine sa nu stiti.
Am dosit cosul cu cele de trebuinta iar la casa cand sa scot cardul ia-l de unde nu-i. Ieri mi l-a luat Dan sa cumpere un cadou (eu avand mereu bani pe el) si nu mi l-a mai pus in portofel. No, am zis hai ca nu-i bai ca-l sun sa mi-l aduca, cand sa sun telefonul descarcat . Ce rusine pe capul meu, am lasat totul balta si m-am intors acasa cu spume la gura, hotarata sa-l castrez. A gasit de cuviinta sa se distreze (dupa ce in prealabil si-a cerut scuze) Asa ca nu mai am chef de nimica, speram sa am ce citi macar la voi.

Daniela, Nelia, Andreea sarumana de comentariile de la poza . Nelia nu-mi zi de doua ori ca acusica o pun de-o comanda de pictura si i-o trimit doctoritei tale

Cum se mai simt bolnaviorii?

Mergi la inceput

Foarte tacute ati fost astazi...suspect as zice

No, sa incepeti saptamana cu bine si sa mai lasati bolile deoparte si haideti sa ne mobilizam toate sa dam un sut in fund iernii sa se care ca n-o mai suport

OlgaT cat mai ai pana la marea intalnire dintre tine si Sophia, astazi m-am uitat la "Laguna albastra" si m-am gandit la tine...sper ca esti bine

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare, noi inca bolim, cu muci si accese de tuse. bonus avem si otita parca v-am zis nu? m-am saturat de muci.

pup o sapt buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, si noi cu muci. Se pare ca asta e soarta copilasilor mici cu fratiori de gradinita.

M-a chinuit asta mic azinoapte. Din cauza mucilor cred ca nu mai putea sa respire, se trezea intr-una, se sucea, scancea, plangea. N-am dormit o ora legata ci doar pe bucatele fragmentate. Pe la 5 jumate am inceput sa plang in hohote, am avut o iesire nervoasa, a venit Costi si l-a luat si am cazut lemn cam o jumatate de ora. Dar a fost de parca acum am inchis ochii, am clipit, si in secunda urmatoare m-am trezit dar era dupa o jumatate de ora, blank total. Norocul meu e ca ma refac dupa o tura din asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna!
Si noi ne refacem acum tot dupa...febra si muci! Dragos e bine dar Horia.... a fost un week end atat de plin de boala si oboseala ca acum nu stiu daca pot spune ca am avut 2 zile libere. Si eu m-am trezit de sute de ori, din aceeasi cauza cum povestea si Gabitza, ba mai mult ieri nopate a mai facut si febra, desi era pe antibiotic. Ieri am ajuns la camera de garda de la IOMC ca imi era teama sa-l las ne studiat de un medic in conditiile astea, mai ales ca de azi nu mai avea cine sa mearga cu el. Are bronsiolita, asa ca am inceput aerosolii la care a adaugat si medica noastra niste homeopate. Azi noapte sa zic ca a fost mai ok, nici feba nu a mai avut. Dar eu sunt CHIAUNA, am ajuns la servici si ma uit precum curca in lemne la ce am de facut pe aici, unde pui ca diseara mai am si un eveniment la care tb sa particip si plec direct de la serv, ceea ce inseamna ca ajung acasa tarziu. Aseara m-a prins ora 21 facand mancare si daca fac un rezumat, asta a fost week end ul meu, mancare, curatenie, ah, si scuzati, o iesire la spital...puii mei, asta o fi viata?
SI nu e joi, dar nu am mai avut rabdare pana atunci sa ma vars, scuzati si dati ignore..

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Va rog si eu ceva, daca sunteti dragute, sa-mi votati si mie piticuta, ca am bagat-o la un concurs, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939.
http://concurs.pampers.ro/profile/17939
Va multumesc frumos!

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput