Copiluti de mai-iunie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
Cornelia spune:
Andutzy, capul sus! Chiar asta e viata
cu copii. Stiu cum e, ca ma apuca si pe mine jalea destul de des. Dar sunt si ziel frumoase, cu toata lumea sanataosa si fericita
.
Monu, Gabitzam sanatate si voua!
Acum noi
: de bine ce s-a mai linistit Maria, a facut Stefan febra de ieri si a tinut-o toata noaptea intr-o foiala si maraiala. Ciudat e ca nu a facut febra mare (el face de obicei 40
), ci a stat tot timpul putin sub 38. Partea mai complicata e ca daca a inceput tratamentul homeopat, nu prea pot sa ii amestec "leacutriel" si tb. sa tratam tot homeopat. Doar c asunt cam depasita de situatie, ca ieri nu am mai gasit farmacie homeopata deschisa, azi suntem la serviciu, asa ca pana acum nu i-am dat decat osciloccinum. Sper sa nu ii creasca febra.
M-am gandit la un mom. dat sa nu fie oreion, ca era rosu tare pe un obraz, avea lobul urechii umflat si se plangea ca il doare gatul. Asa ca mie deja mi s eparea un pic umflat intr=o parte. Dar azi s-a trezit tot asa blegut, a mancat si spune ca il doare gatul cand inghite, inauntru.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
andutzy spune:
Cornelia, multumesc de incurajari...Abia astept ziua in care Dragos merge din nou la gradinita si Horia ramane acasa vesel cu bona...atunci sa pot avea liniste sa ma gandesc si la alte probleme si sa-mi pot linge si alte rani pe care acum le ignor... Si eu l-am suspectat pe D de oreion si homeopata mi-a zis sa-i dau tot oscilo(de 3-4 ori pe zi, cate 1/3 de tub odata) si belladonna (tot 3-4 ori pe zi ctae 6 bilute odata) care e pt febra data de virus, pana la urma si oreionul si o eventuala gripa tot virusi sunt. Sanatate multa!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
andutzy spune:
A, si noi amestecam fara probleme homeopatele cu antitermicele deoarece homeopatele au afect in cateva zile si atunci nu putem lasa febra sa creasca de nebuna....asa ni s-a prescris noua!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
Cornelia spune:
Multumesc, Andutzy. Daca ii crestea febra mai mult, ii dadeam si eu paracetamol. Asa am zis sa vad cum evolueaza, mai ales ca homeopata mi-a spus ca prefera sa nu ii dau nici macar antitermice. Om vedea cat rezist cu grauntele astea, ca e si un prgram de care ma tin foarte greu ![]()
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elisor Daniela sarumana de cafea, cum se mai simte Isabella? Daca ai facut atatea cafea ma gandesc ca esti zombi... |
cafeaua era pentru voi, ca sa treceti la scris, sa mai am si eu ce citi
si zici ca a scapat Dan tura asta de castrare ?
Ofer din nou cafeluta calda

Isabella se simte bine, de fapt am dus-o la gradinita
, dar saraca a devenit obsedata, cum iese afara, cum trage gluga de la geaca pe cap, ca nu i-am pus caciulita ca a venit caldura 
Simbata dupa amiaza, a avut o tentativa de febra, am fugit si am luat antibioticul de la farmacie, dar m-am gindit sa las mai pe seara sa vad cum se simte. Probabil de frica antibioticului, i-a disparut brusc febra, nu o mai dor urechile, vad ca e bine. Doamne ajuta sa se insanatoaseasca toti copilasii.
Monule sanatate multa
. Ufff, rau cu otita, eu deja o visez si noaptea 
Gabitza sanatate si sa scapati de muci, ca din astia si noi avem, adica toata familia

Andutzy sanatate multa

Cornelia sanatate si la voi

Gata, mi-a expirat timpul, ma duc la curatenie, ca e cald si frumos, am inchis caldura si am deschis geamurile... Nu dati cu pietre, ca nu sint nebuna
. Acum fac curatenie de primavara, iar peste doua saptamini aia de paste, care se lasa si cu spalatul geamurilor 
Apoi, gradina sint a ta, grebla in spate si la treaba frate...

Va doresc o saptamina minunata, cu multa sanatate la bolnaviori...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

simona_filipas spune:
Buna dimineata
La noi ploua si mie imi este groaznic de somn desi am dormit.
http://picasaweb.google.com/simomona20/26022009LaBunii#
Dati-mi va rog frumos un impuls sa ma apuc si eu de treaba ca nu ma pot mobiliza deloc.
Va doresc o saptamana frumoasa si multa sanatate la bolnaviori
nelia spune:
Buna dimineata, am venit si eu la cafeaua cu voi! Dar am citit ca sint multi bolnaviori si multe mamici nedormite!
Sanatate la toti! Iar pentru mamicile nedormite: muzica!
O adevarata terapie muzica aceasta, orice, sa fie pe sufletul celei care asculta, dar am observat ca muzica clasica, in general, linisteste. Eu am ascultat de dimineata doua concerte pentru pian si orchestra de Beethoven, nu le mai ascultasem de mult si mi-a facut mare placere, am alt tonus. E vorba de 1 si 5, ultimul (Imperialul) fiind preferatul meu inca din adolescenta. Acum ma pregatesc sa-mi pun arii din opere celebre cintate de cei trei... si ma duc la curatenie, rufe, mincare...![]()
Am luat in sfirsit www.sears.ca/gp/product/B000V4T06U/sr=1-5/qid=1237211370/ref=sr_1_5/184-4874769-8816243?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=397151011" target="_blank">pianina electrica pentru Agata. De fapt, pentru toti cei care or vrea sa cinte... Tudora vrea pian si balet (de unde si pina unde!?!), dar asta vrea si nu a uitat inca. I-am gasit o scoala buna de balet, unde va incepe in toamna prin dans creativ, un fel de curs de initiere si un curs de muzica la McGill, universitatea unde va merge Octav din toamna, deci in engleza. De fapt, eu m-am gindit (Octav nu stie inca
) sa rezervam simbata pentru McGill, ca ar fi toate aproximativ in acelasi loc... el are oricum sala simbata dimineata, fetele sa faca o ora de muzica si cite o jumatate de ora de inot privat (am combina muzica cu sportul, ce vrem mai mult), am merge toti cu masina si ne-am intoarce la fel... Dar nu vom sti decit in august, in perioada de inscriere, ca s-ar putea sa se suprapuna orele si sa fie imposibil. Si mai renuntam la altele, desi eu as vrea sa mearga si cu patinajul si gimnastica, macar cite o ora, dar sa fie cumva in timpul saptaminii. Of, asa as vrea sa faca de toate, numai sa ne tina punga si mai ales timpul!
Nu stiu daca v-am mai spus, dar eu cred ca pe Tudora a schimbat-o mult de tot sportul, si nu face cine stie ce... trei ore pe saptamina, una de patinaj si doua de gimnastica, la care mai mult se joaca. Dar chiar si asa, s-a disciplinat, a capatat energie, a inceput sa mearga si ea pe jos, sa alerge, sa se deca peste cap, sa se catere peste tot, sa danseze (ea chiar nu facea mai nimic din toate astea)... si mai ales sa manince, nu mai arata ca un pui de avicola. Poate ca si din cauza ca incet-incet, creste si ea, dar eu cred ca si de la sport si de la socializarea pe care i-a adus-o acesta a prins avint. Ma uitam ieri la picioarele si fundicul ei, in cele citeva luni de cind a inceput sportul s-au schimbat, a facut muschi, e si ea un copil zdravan, chiar daca e slabuta (15 kilograme doar), ca o sufla vintul prin toamna. In plus, a capatat incredere in ea si in fortele ei, cred ca era atit de linistita pentru ca se simtea slabuta fizic...
Ati inteles, sustin sa dati copilutii la un sport, la dans... daca va permiteti si aveti unde. Si activitatile intelectuale sint bune, dar cred ca la virta lor au mai degraba nevoie sa-si puna corpul in miscare si asta intr-un loc unde mai sint si alti copii. Hai, ca mi-am gasit motiv acum sa nu ma duc la curatenie... fug, ca se face acusi ora de plecare dupa fete.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Tdi spune:
Ciao! Multa sanatate la copiluti si odihna la mamici!
Am vazut pustiu pe aici in week-end dar n-am reusit sa scriu nimic, am fost ba plecatzi ba ocupatzi pana peste cap.
Alyssa e bine, de maine o duc la gradi ca terminam si cura antibiotica, se simte bine si s-a apucat si de mancat, mai are niste reziduri de tuse si nas infundat dar or trece si astea pana la vara! Fetelor, va spun sincer ca am imbatranit 10 ani in astea 10 zile de antibiotic, Aly nu accepta absolut deloc sa ia sirop, injectii n-au vrut sa-mi dea si nici n-as fi vrut sa ajungem la ele, prin urmare a trebuit sa ne descurcam, i l-am dat numai in somn, in biberon amestecat cu putin suc si miere, am facut (cu o ora in plus sau minus) 9.00, 17.00, 01.00 ca la orele astea am reusit sa ne stabilizam dupa primele zile de incercari...am tras un stres si o oboseala s-o adorm "la comanda", de cateva ori s-a trezit in timp ce bea si l-a aruncat cat colo, e nervoasa si miorlaita si nimic din ce-i fac sau zic nu e bine...m-a terminat complet! N-am reusit sa dorm mai devreme de 2-3 noaptea si la 7 desteptarea...sunt zombi.
Deseara merg la medic sa-mi iau trimitere pentru exudat, ma cam doare si pe mine gatul si vreau sa stau linistita ca n-am luat streptococi de la atomika.
Va las ca iesim afara, la noi a venit primavara!
Sunt flori si pomi infloriti peste tot, soare si caldutz...o incantare!
simona_filipas spune:
Buna dimineata
e gata 

pentru toata lumea.Va rog sa va serviti![]()
Vorbeati despre obraznicii.....si noi prezent
.Oare e o alta etapa?
Sau am gresit eu undeva?Ca sa faca un lucru trebuie sa-i spun de vreo 3-4 ori, si asta daca are chef musiu Dragos ca daca nu, incepe negocierea
.Cel mai urat e la masa binenteles.Nici nu incepe bine sa manance ca intreaba" ce primesc daca mananc tot?"," ceva dulce imi dai?", apoi incepe sa se joace cu ce apuca si de aici scandalul la masa.
Am cam inceput sa-i dau ignore la figurile astea.
Duminica a fost dezastru la masa.A inceput de dimineata cand a cerut paine cu dulceata si ceai.A luat 2 guri si gata...nu mai pot.ok.
La pranz a comandat supa cu galusti....2-3 linguri si s-a saturat.Apoi a vrut tortelini.Dupa cateva linguri a renuntat
.
Seara a vrut carne de pui si iaurt.Cand au inceput mofturile am simtit ca fac ca locomotiva cu aburi
Si m-am jurat ca nu-l mai bag in seama la masa.Daca mananca ce este bine, daca nu treaba lui.Cam tarziu m-am desteptat dar asta e.
Sa vedeti ce frumos e cand il rog sa faca ceva .......si el " nu vreau" sau " fa tu"
.Atunci aplic metoda" nu vrei tu , nu vreau nici eu ce o sa vrei tu
"
Si nu in ultimul rand avem ceva cuvinte urate in vocabular, astea culese de prin gradinita. Ma seaca cand il aud pentru ca la noi nu se vorbeste asa si nici nu accept sa vorbeasca copilul asa
Si pentru asta il pedepsesc.Bine nu va ganditi la injuraturi sau ceva obscen![]()
Gata m-am racorit pe ziua de azi.
Multa, multa sanatate bolnaviorilor si odihna mamicutelor
gabitzam spune:
Astazi este St. Patrick's Day? Sa uram la multi ani copilutului nostru de peste ocean, Patrick de NewMami ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2