Copiluti de mai-iunie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI PATRICK!Sa ai parte numai de bucurii, fericire si noroc.Mamico sa-ti traiasca puiul si sa creasca mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Patrick de NewMami si Patrick de Flori! Sa trainti cu numele si sa aveti parte de noroc!

Fug la scoala! Va pup!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Patrick de Newmami si Patrik de Florentina!

Fetele mele s-au dus imbracate in verde astazi, la gradinita erau toti verzulii, inclusiv educatoarele si directoarea, la scoala mai putin, ca e francofona, dar cum sint multi anglofoni ca e in cartier englezesc, erau cu palarii, cu stegulete... Duminica e o parada aici, pe una din strazile principale, daca e cald poate mergem si noi.

Nu sint intr-o dispozitie de scris, sint fff trista! Am aflat aseara de o tragedie, o mamica romanca de aici, din Montreal, cu trei copii, cel mai mare avind 4.5 ani, de 30 de ani, a murit! Nu stiu detalii, dar am inteles ca ar fi fost de trei ori la urgente din cauza unei gripe si au trimis-o acasa si a murit de... embolie pulmonara. Fara cuvinte... doar multe, multe lacrimi! Dumnezeu sa o ierte si sa aiba grija de puiutii ei si de tatal lor!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani celor 2 Patrick (Newmami si Florentina)!
Multa sanatate si noroc va doresc!

http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ahh, am uitat de Patrick al Florentinei. Pup si puiul mic si ii urez la multi ani

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

La multi ani celor doi pui Patrick: de NewMami si de Flore, sa creasca mari si sanatosi!

Noi tot acasa, dupa forma usoara de varicela a facut rosu in gat si o alergie asa bonus. Asa ca va merge saptaman viitoare trei zile la gradinita ca sa nu uite si pe urma iar acasa ca plecam noi.
Alte noutati nu avem.
Ah, sa va zic una: se uita garga la tv la national geographic la documentarul despre evolutia sarcinii ( ea a vrut nu dati cu rosii) si arata o nastere prin cezariana, gemeni. Eu dau sa schimb repede postul cand baga dr mana dupa bebe prin burtica dar ea nu sinu ca vrea sa vada. Cand am dat inapoi tocmai il scotea si Teodora: "ia uite mami, e plin de dulceata!":)))

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai descarcat poze cu Andrei si Raducu. In albumul 2009, vedeti incepand de aici si in albumul cu baietii, vedeti incepand de aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“Happy St. Patrick’s Day!” ptr. toata lumea , dar mai ales ptr. Patrick mic al Florentinei, Patricia – Fran si nu in ultimul rand puiutului meu . Sa va poarte numele noroc asa cum se spune ca e ziua de St. Patrick si symbolul de trifoi.

Fete dragi, multumim de urari, v-as invita la un real Pub sa ne betivim asa cum trebuie facut de St. Patrick , dar din cauza distantei … va trebui sa va ofer online

Toata lumea e azi green, se asorteaza mult cu timpul de afara foarte primavaratic, verde si cald. O zi superb . Patrick era de dimineata tot green, plus o palariuta verde de St. Patrick de care era f. incantat. M-a intrebat daca primeste si presents … i-am spus ca nu stiu, poate sa vedem. Of course o sa primeasca ca deh, mi-au mai ramas de la Christmas niste jocuri, plus am avut in store credit de $100 de care i-am luat un joc electronic de jucat in masina, se contecteaza si la TV, sau cand avem de asteptat pe undeva… dentist, doctor.

Am citit ca mai sunt bolnaviori, multa sanatate si sa plece toti virusii din grupul nostru.

Simona, l-am admirat pe Dragos in poze , unde locuiesc bunicii de ati zburat pana acolo? Vad ca a avut un good time.

Danelutza, spor la treaba si gradinarit – cand gati te invit si la mine.

Cornelia, auleo 31 de copii intr-o clasa? Pai si cate educatoare au? Mi se pare foarte mult la varsta lor cand sunt asa de rapizi. Aici e lege ca daca sunt peste 8 copilasi e musia doua educatoare. La Patrick sunt de obiei 12 copii iar doua zile pe saptamana numai dimineata sunt 14. Tot timpul au doua educatoare.

Elisor, ma bucur ca ai inceput sa-ti faci si tu niste investigatii, sa nu te opresti. Dulce Albastrica noastra , mi-a placut picture – sa o pastrezi bine … cine stie peste ani ce valoare va avea .

Noi in weekend am fost fara "pachet" – s-au carat iar la varul lui – uhuuuuu. Tare bine a fost , numai noi trei si am avut parte de un weekend primaveratic si frumos cu soare mult si ceva mai multe grade.
Sambata dimineata as usual , Patrick a fost 1 ora la innot, apoi de la ora 3 p.m. a avut un Birthday Party a unui coleg de la daycare. Party a fost la un gym, nimic fancy dar mi-a placut mult ca a fost f. curat iar copii s-au simtit extraordinary de bine. Am incarcat niste poze aici: http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-03-14/14:29:08
Seara am mers la biserica iar apoi la dinner in Canada. Am petrecut o zi tare frumoasa, ca de fapt tot weekend-ul. Duminica dimineata a fost in vizita prietenul lui cel mai bun Tyler la care va merge la Birthday sambata asta care vine. Mi-a spus Patrick ca e tare nerabdator si incantat ca o sa-si vada fosti prieteni de la old daycare.
Tot duminica am fost cu bicicleta la plimbare iar dupa 45 de minute de pedalat a cazut frant. Seara am avut alti prieteni in vizita iar copii s-au jucat afara pana pe la 6:30 p.m. n-am avut treaba cu ei. Vai bine e sa mai vezi soarele pe cer si sa poti sta afara. Parca ai alt chef de toate.

Nelia, m-au trecut toti fiorii cand am citit vestea ta. Nu am cuvinte, Dumnezeu sa o odihneasca in Pace. Acum cateva saptamani a murit un co****s de 3 anisori in State tot de la o gripa. In 3 zile a fost gata. Nu mai inteleg nimic. Ti-am trimis un PM. Multumesc de raspuns.
Saracii copilasi, sotul, durere mare .

M-am intins iar ca o placinta, back to work, ca ma cheama datoria, chit ca n-am nici un chef si trag mata de coada de azi dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Am mai descarcat poze cu Andrei si Raducu. In albumul 2009, vedeti incepand de aici si in albumul cu baietii, vedeti incepand de aici.

Mai Gabitzam, ma topeste Raducu tau , e atat de dulce, de pufos, de vesel ... l-as ciupi toata ziulica. Imi faci pofat de bebei.
vad ca au inceput sa se joace impreuna, iar Andrei e tare ubaret cu cel mic. BRAVO mamicuta, ai doi baieti minunati.

Cloreta, multa sanatate micutei , mare figura cu dulceata . I-ai spus ca si ea a fost plina de dulceata cand a venit pe lume si a pe zi ce trece e tot mai dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, fetelor! Ce ma bucur ca n-ati mai scris asa de mult (spre marea disperare a Neliei), imi era groaza cand am intrat ca gasesc iar 10 pagini si iar nu apuc sa cetesc.
Nici acum nu am prea mult timp, voiam sa o intreb pe Teddy daca stie sa-mi recomande vreun hotel/B&Bla Roma. Mergem in perioada 9-12/04 care coincide cu Pastele catolic, motiv pentru care preturile, si asa mari, au sarit peste masura.

In rest, La Multi Ani de Sf. Patrick si multa sanatate la bolnaviori care intre timp sunt in convalescenta, ma bucur sa aud.

Andutzy - scriai acum cateva pagini de replica "Urato", asa zice si Ana daca o amenint (numai o amenint) cu bataia; sau mai are una tare de tot: "Nu mai vorbesc cu tine". Adica dupa ce ca e obraznica, tot ea nu mai vorbeste cu mine, auzi. Asta e invatata de la bona, cred, ca ea ii spune asa. A, si ultima replica, invatata de la noi, ce-i drept (mea culpa): Daca iti dau una zici ca te-a lovit trenul" (va dati seama cam cum suna in gura ei, stalcit asa).

Hai ca las; sunt in dilema daca sa ma duc sa o iau de la bona sau sa o las peste noapte. Hmm... Sa aveti o seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput