Copiluti de mai-iunie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
andutzy spune:
Si eu in clubul cheaunelor de nesomn dupa nopti de febra cu puii mici...
Ieri m-au sunat la pranz de acasa ca Horia are 40 si am plecat plangand de la munca, abia am condus pana acasa. L-am gasit isteric, a plans ascutit vreo ora si ceva, dar cum e plansul ala de neconsolat al nou nascutului, in care nu vedea nu auzea oricat m-as fi chinuit sa-l distrag. Nu vroia sa accepte nimic din ce ii indreptam spre gura, asadar am concluzionat ca il doare f tare gatul si medica noastra l-a bagat pe antibiotic(ospen). Si cand s-a trezit Dragos din somnul de dupa amiaza avea si el febra(a 7-a zi de febra) si il durea urechea, asdar l-a bagat si pe el pe Ospen, deci la noi in casa se ia la greu Ospen. Chiar m-au sunat de acasa mai devreme sa-mi zica ca sticluta e pe terminate, deci vom consuma aprox o sticluta pe zi
.
Azi e mai liniste, am tot sunat, nu mai au febra dar bietul Dragos deja da semne de plictiseala acasa, are 7 zile de cand nu a scos nasul afara si va mai sta acasa inca 7(cat ia antibioticul, ca il ia la 6 ore). Vai de nervii nostri!
Macar insa sa se refaca ei!
Am citit de toti bolnaviorii nostri, care mai de care, dar vreau sa le urez tuturor insanatosire grabnica si mai ales Marilenei, pt Mara, sa auzim vesti mai bune despre voi cat mai curand!
Adina, ma intrebai cum e la noul job...e fain, colega cu mine de bioru este o mamica din parc unde ieseam cu copiii(de fapt ea mi-a si zis de post) si in felul asta acomodarea a fost mai ok. Ma bucur ca-mi deconteaza transportul(e si f departe-langa Metro Berceni) si in felul asta sunt obligata sa circul mai mult cu masina si sa nu ma mai las pe tanjeala ca ajunsesem sa-mi pierd in asa hal increderea in mine incat nici sa conduc pana la colt nu ma mai simteam in stare... Sper sa apara curand si rezultatele, am avut feed back -uri incurajatoare dupa primele intalniri, vedem pe mai departe...
M-am intins cat o zi de post, va pup pe toate si va urez sanatate tuturor(nu va mai mentionez de teama sa nu uit pe cineva si chiar nu vreau asta)
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
nelia spune:
Andutzy, dar de ce nu-l scoateti cite un pic afara. Am mai spus cred, de cind sint aici, mi-am dat seama ca raceala nu trece daca stai numai in casa, dimpotriva. Aerul curat e sfint si e bun pentru oricine. Chiar daca iau antibiotic, cind febra e scazuta, imbracati bine si scosi la aer curatr cite jumatate de ora ii va intrema si ii va binedispune. Nu e nevoie sa stea mult, doua jumatati de ora pe zi sau chiar cite 15-20 de minute de aer curat nu are cum sa le strice, eventual inainte de prinz si somn si dupa... ca e mai cald in mijlocul zilei. Sanatate multa!
Monu, si voua sanatate! Sper ca sinteti deja mai bine!
Gusta, tie nu prea stiu ce sa-ti spun, decit ca sint si eu ingrijorata din cauza Marutului. Sper sa-si faca tratamentul efectul si sa se simta mai bine. Ca mami se face bine repede, chiar si la cap sau mai ales acolo, daca vede copilul sanatos.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elisor Merg sa duc copiii la mami sa pape ca la mine frigiderul e in greva, nu vrea sa ne dea nimic dinauntru...ca e gol Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998) www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , "Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE. Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE. Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"[/purple] |
Elisor, mi-a scapat mie ceva ... e mami tau in tara ?
Ce fericire.Ma bucur tare mult ca sunteti mai bine amandoua. cum se prezinta baietii?
Mercedez, bravo ptr. Cristian cel silitor. lasa-l sa se inscrie, va ramane la ce ii place ii va place cel mai mult. Competitiile sunt foarte bine venite, se invata mult din ele, chiar si atunci cand nu iasa asa cum ti-ai dori
.Gusta, multa sanatate Marutului, cand mergeti din nou la control? sa se faca bine si sa nu aveti surprize neplacute, sa puteti ajunge in tara cu bine si sa aveti parte de o sedere cat mai placuta.
Monu[/b], sanatate fetelor
si noi tot cu urechea medie ne-am confruntat.Sanatate tuturor bolnaviorilor si ma rog sa nu apara noi bolnaviori.[/font=Comic Sans MS]
Cornelia spune:
Multa sanatate copiilor, Monu, Andutzy, Gusta! Nici nu stiu ce sa va mai zic. Vad ca sunteti abonati permanenti la medic
.
Elisor, am anulat minivacanta in Poiana din diverse cauze, printre care si cele de sanatate. Maria tuseste urat in continuare, eu sunt cam la pamant, asa ca am lasat-o balta, cu toate ca cine stie cand vom mai putea sa plecam pe undeva
.
Ca ma intrebasei, cu gradinita lui Stefan nu prea am rezolvat nimic. In prezent lucrurile s-au mai calmat. Am vorbit si eu cu directoarea care mi-a spus, asa cum ma si asteptam, ca il pot schimba in alta clasa, dar pana la sfarsitul anului nu e nici o sansa sa aiba si pat. Plus ca ar fi destul de traumatizant pentru el, care abia s-a acomodat aici sa facem acum o mutare. M-a asigurat ca la anul vor fi alte educatore, posibil repartizate chiar din gradinita si spre sf. anului vom mai avea o discutie si vom decide atunci daca e cazul sau nu sa il mut in alta grupa.
Vineri merg cu Stefan la homeopat si sper din suflet sa ne ajute un pic sa ajungem pe calea cea buna. Nervozitatea lui e la cote maxime, somnul f. prost, lipsa pofta de mancare...
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
nelia spune:
Mercedes, bravo lui Cristi ca se duce singur la asemenea concursuri! Si bafta multa, sa aiba si ceva rezultate ca sa-l stimuleze pe mai departe. Aici nu cred ca sint concursuri, adica eu nu am auzit, dar nici nu am copii mari ca sa stiu, s-ar putea sa fie prin clasele mai mari... Dar si daca ar fi, m-as mira sa se duca Agata de buna-voie la vreunul, daca nu se cinta, danseaza, patineaza etc.![]()
Cornelia, sanatate Mariei si tie! Of, dar ce multi bolnaviori sint!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
simona_filipas spune:
Buna dimineata
E gata 

pentru toata lumea![]()
La noi parca e mai bine.Ieri a fost prima zi fara febra.Ne-a ramas tusea si nasul curgator de rezolvat.
M-am invrednicit si eu sa descarc pozele http://picasaweb.google.com/home.
Si acum sa ma laud si eu
...deh, mi-au murit laudatorii...deja am slabit vreo 4 kg si abia astept sa termin regimul asta si sa ma apuc de altul ca doara vine primavara![]()
Ma duc sa-mi injectez niste cafea in vene poate asa-mi vine cheful de munca.
Multa sanatate la toti bolnaviorii si bolnavioarele, mamici,tatici, bunici

Danelutza spune:
Sanatate la toti bolnaviorii mici si mari 
Noi am avut o noapte frumoasa tare, febra 40.2
, deja cred ca o sa cad la datorie, nu mai rezist psihic, ca de fizic nici nu mai vorbesc. Aseara a inceput sa-i fie frig, la ora 7 i-am pus un supozitor avea febra 39.3, pe oa ora 20 a adormit, iar la 21 avea deja 40.2 
, in loc sa scada i-a crescut febra. Are o tuse destul de uritica, spune ca o doare pieptul. toata noaptea i-am pus comprese pe frunte, iar pe la 23.30 i-am mai pus un supozitor. Pe la ora 3 a inceput sa transpire, avea tot parul ud, acum e ragusita abia vorbeste, tuseste, ii curge nasul si ca sa fie tot tacimul a inceput sa o doara si urechea, cealalta ureche
. Abia la ora 15 avem intilnire cu pediatru. Asa ca doamne ajuta, sper sa nu aiba si vreo bronsita 
M-am plins daca tot e joi, dar deja mi-e rusine sa mai scriu la subiect, ca intru doar sa spun lucruri neplacute.
Sanatate la toata lumea 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Androix spune:
Salut
In sfarsit pot si eu sa scriu ca lumea. Nu de pe tastatura mea de doua milioane dar care nu face nici doi lei ci de pe una de doi lei care face doua milioane
Nu vreti sa stiti ce mouse am. E un mouse mega chicios primit de la mihai de la munca, e rosu in forma de inima si lumineaza
da merge si am fost incantata sa-l gasesc uitat prin casa si sa-l pun la pisiu ca sa pot sa folosesc si tastatura mea veche cu fir
o adevarata aventura cu tastatura asta. Saptamana viitoare ma duc ce ailalta in service, asta dupa ce am mai facut un drum de pomana ca nu am avut factura in original la mine 
Sa va povestesc ce-am facut eu de 8 martie sa va cracanati si voi de ras: eu am dus la educatoare, asistenta si ingrijitoare de 1 martie cate o cioco mare si un pachet de cafea cu gandul ca asta e si de 1 si de 8. Boooon. Pe 8, luni adica trebuia sa duc necesarul de hartie igienica, servetele bla bla. Si seara cand faceam bagajele pentru a doua zi (ca noi lunea suntem ca tiganii cu cortul: o sacosa mare de haine, sacul cu haine pentru gradi, o sacosa mare cu haleala, uneori ci cate un bax de pampersi, plus copiii din dotare, pana iesim pe usa trec doua ore) asa ca unele bagaje le fac de seara. Si ca sa nu mai pun intr-o punga de plastic, ca in ultima vreme m-a lovit asa un avant ecologist si reciclez/refolosesc tot ce se poate, am pus hartia igienica si toate cele intr-o punga de hartie pentru cadouri cam ponosita, nu prea mai mergea de dat cadou. Cand ajung in clasa fi-miu ia pozitia clasica: mainile in jurul picioarelor mele, cu fata ascunsa undeva pe sub burta mea, lipit de mine cu totul. Ca sa il fac sa se dezlipeasca ii dau punga, de fata cu educatoare si-i spun uite, da tu asta la d-na educatoare. Punga era ticsita si se vedeau servetelele deasupra, asa ca nici prin cap nu mi-a trecut. Femeia ii zice vai Filip multumesc, si-l pupa. Abia cand am iesit imi spune Mihai: bai tu esti sanatoasa? Aia a crezut ca i-ai dus cadou de 8 martie, poate ia dreq hartia igienica si servetelele acasa si zice ca faci misto de ea 
Si alta faza asa un pic pe muchie de cutit, Filip a devenit cam obraznic in ultima vreme. Daca ii spui ca nu mai are voie la desene ca a facut nustiu ce zice BA DA, AM VOIE! si se pune pe urlat. Miercuri dimineata aceeasi educatoare care a primit punga de hartie ii spune lu soacra mea ca nu prea s-a inteles cu Filip in ziua precedenta. Pai ce-a facut? S-a suit pe mese si topaia pe ele. Si i-am zis da-te jos si potoleste-te ca-ti dau bulina neagra! Si el a raspuns: Ba io iti dau tie bulina neagra!
Am ras bine, si rad si acum ca dupa ce il iau nu mai pot sa ma amuz de fata cu el de faza asta ba chiar trebuie sa ma gandesc cum sa-l cert ca sa stie de ce il cert...
Multa sanatate la toti copilasii! Mai citesc si mai revin.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
andutzy spune:
Salutare!
Danelutza, la timp de primavara cand puisorii nostri au cazut in ghearele virozelor, despre ce altceva putemm vorbi noi aici, mamici grijulii? Sanatate multa!
Nelia, iti rasp la ce mi-ai scris ieri. Da, daca nu are febra(si deja nu mai are de 2 zile) il vom scoate si noi pe Dragos afara din casa, dar asa cu limite, atunci cand e mai cald afara. Interdictia data de doctorita noastra cu iesitul afara este pt evitarea intrarii in contact si cu alti virusi/microbi care ar putea complica situatia.
Vorba Danielei, daca azi e joi, incep cu vestile proaste. Horia iar mi-a facut noapte alba cu durerea lui de gat a plaaaans, si a plaaaaaans si eu iar sunt cheauna la munca azi.
Insa am si cu ce sa ma mandresc legat de baietii mei: Dragos a reusit aseara sa se schimbe singur de hainele de casa si sa se imbrace in pijamale, ba a tras si cuvertura de pe pat, a intins plapuma, s-a bagat sub ea si m-a anuntat ca pot veni in pat la culcare si sa sting lumina
. Si inca ceva: Horica aseara alerga dupa mine prin casa zicand "mamama"
. El spunea si pana acum "mama, tata" dar nu cu directie...Manca-i-ar mama pe ei de baieti mari!!! ![]()
TRICOTAJELE MELE
andutzy spune:
Andreea, am postat in acelasi timp...am ras copios de faza cu 8 martie....
Apropos de obraznicii, si eu ma confrunt cu un val de obraznicie din partea lui Dragos. Exemplu:
eu:"nu ai voie..." el: "BAAA DA!"
eu:"daca faci ...(ce vrea el sa faca) te pedepsesc (sau te trag de perciuni...vad eu ce-i zic) EL: ba eu te pedepsesc...daca iti dau unaaaa...(si ridica mana la mine)
In momentul ala cedez si in cel mai bun caz il pedepsesc, daca nu chiar ma infig in el, la care el pleaca suparat strigandu-mi: 'Urato ce esti..." 
Faza e ca toata ziua cat sta cu tata si cu Nana(bona) cica e super cuminte si dragutz, cum e cu mine face toate alea...
frate, nu stiu cum sa-l mai temperez, tot sper sa fie un val de moment...
TRICOTAJELE MELE

Andreas (17.08.1998)