Copiluti de mai-iunie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
NewMami spune:
Nelia, eu cred ca"understands that print carries a message" se refera la faptul ca de multe ori imaginile puse imrepuna iti spun a story, un message. Sunt foarte multe carti care numai din iamgini, contruiesti o poveste, semne, chestii din astea. Copilul sa inteleaga ca nu e numai un desen, ci sa inteleaga ca sub picture se ascunde un inteles, ceva de genul asta.
Iar "puts away toys" ...hi, hi, clean up !
Patrick stie unde locuieste, numar, strada, oras si statul
(aici de multe ori spunea tot Canada - mai ales cand era in daycare in Canada dar locuia in Michigan
- era confuzionat)Codul postal nu cred ca il intereseaza pana nu va scrie scrisorele de dragoste.
Numarul de telephone eu l-am invatat mobilul meu, iar ptr. restul stie speed dial nr. 2 ptr. nr. lui tati, nr. 3 acasa si tot asa, de ne innebuneste, cat ne suna cum ajunge la vre-un cell phone. La telephonul de acasa numarul meu il stie, iar ptr. tati a invatat sa caute in Address book - la litera P ![]()
Deh, asa ne trebuie daca i-am spus si aratat de toate...
nelia spune:
Ohoo, la mine e departe Tudora de asa ceva. Dar stie orasul si tara. Adevarul este ca nici eu nu am invatat-o. Nu-i nimic, voi incepe treptat sa o mai invat din ce scria acolo. Bravo lui Patrick, stie multe pentru virsta lui! Ah, am inteles acum, da, sint exercitii de genul asta in carti, si Agata inca mai face, numai ca ea trebuie acum sa si scrie povestea si ceea ce subintelege din imagini. Da, am facut si cu Tudora, dar raspunsul e nu, la acea linie, desi se descurca un picut.
Probabil ca stiti deaj... A murit Ion Dolanescu... in ciuda a tot ce a facut in ultimii ani, ramine una din vocile superbe ele muzicii po p u l are romanesti... si ale copilariei noastre, de ce nu... Dumnezeu sa-l ierte!
Ca si Irina Loghin de altfel, nu stiam ca ea cinta impreuna cu fata ei... sint emotionata pina la lacrimi!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
OlgaTarziu spune:
Salut.
noi tot 2 in 1. Burta mare, mami mare (pana acum 29 kg sa traiasca la multi ani). Am ajuns in saptamana 38. De acum cica oricand. Va dau de veste. of si mi-e o groaza si o frica de nu am cuvinte. Cu Tony clar am fost inconstienta. bebelina oricum va fi sper mai mica decat Tony, ca daca iese iar de 4 kg sau si mai mult....
Va pup.
gabitzam spune:
Te pupam si noi, Olga! Sa fie mandruta cumintica, sa iasa cand trebuie si mai manechinutza asa, sa nu te rupa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
patriciaRO spune:
Saliu la fete
saptamana asta am fost extrem de aglomerata, ba am mesterit, ba serviciu, ba am avut musafiri. Se termina asa de repede ziua, de numa.
Sapt. viitoare plecam acasa in concediu 2 sapt. o sa fie un drum lung de 3 zile dar sper sa fie ok Pifosul sa nu se plictiseasca. Trebuie sa iau desene in masina sa aibe la ce se uita.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
patriciaRO spune:
Gabitza, CASA DE PIATRA. Sa fiti fericiti si sanatosi. Sa porti cu placere cadoul de la sot... 

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
gabitzam spune:
Saru'mina, Beatrice. Unde plecati, in ce tara?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Florentina G spune:
Gabitza, Casa de Piatra si sa traiti multi multi ani fericiti impreuna cu sanatate si armonie!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
elisor spune:
OlgaT ma bucur c-ai mai dat un semn de viata si ca ai ajuns cu bine, molto grosso, pana la 38 de saptamani, daca ar mai sta putintel ar fi si mai bine. Iti urez nastere usoara, sa fie totul bine, rapid si cat mai usor cu putinta
! In atatea saptamani nu ne-ai aratat o burtica de Sophia, ca pe Tony oricum il tii ascuns
. Te-ai intalnit cu OlgutaM?
Anca nu ma speria cu sinuzita ca azi m-am intors de unde am plecat, am zis ca mi-a trecut capul dar acum ma doare partea de nas si maxilar (nu dantura), deci a coborat. Sunt ametita si ingrozita ca nu mai am nici un chef sa ajung pe la doctor, tocmai ce-am terminat antibioticul pentru infectie urinara. Pentru copii merg si astept, nu-i o problema dar pentru mine nu mai am rabdare.
Ce putin mai ai de suportat pachetul. Cand ai nascut parca tot ea fost nu? Tot ata de mult a stat?
Mi-l si imaginez pe Patrick somnoros si cu vocea lui putin ragusita cautandu-l pe Nemo, chiar e scump
.
Distractie placuta la toptanul de distractii la care urmeaza sa participati!
Ce diferenta e intre preschool si kindergarten?
Daniela crezi ca eu am viata mai usoara
? Am in bucatarie o oglinda cat casa, voiam s-o pun pe hol sa vad si eu cum arat cand ies din casa, dar era mandra toata ziua in fata ei, n-am rezolvat nimic punanad-o in bucatarie pentru ca biscuitii si alte chestii in fata ei le mananca, plus discutiile ce le are cu diferite persoane din oglinda
...dar cu garderoba e jale mare, ma plangeam eu la un moment dat ca dimineata ma terorizeaza cu hainele, ca nu-i place nimic din ce-i aleg, dar m-am invatat si n-o mai bag in seama, prefer sa pise ochii si s-o imbrac cu ce spun eu. inca nu e timpul sa aleaga ea cu ce se imbraca, punct!
Lucas pana ajungi la medic cred c-ar trebui sa iei un antiinflamator (flamexin), de ce astepti pana saptamana viitoare sa faci programarea? De unde ti-au aparut durerile astea de coloana? E ceva cronic, ai stat in curent, ai facut vreun efort mai mare si brusc? Eu am patit cu mana si umarul asa, veneam cu trenul si m-am intins dupa un bagaj, a inceput sa ma doara putin cate putin si pana am ajuns din Viena la Brasov nu mai puteam sa-mi misc mana, la cea mai mica miscare aveam niste dureri atroce. M-am speriat foarte rau si m-am dus...la urgente (ca eu stau pana nu mai pot
). Am primit un tratament foarte puternic ca sa evitam infiltratiile si-mi amintesc ca in mai putin de-o saptamana eram alt om. Cauza? O calcefiere care a cauzat problemele in urma unui efort mai mare.
Santatate multa si sa ajungi cat mai curand la doctor ca nu e de gluma. Sper sa nu fie caz de operatie.
Aha, acum stiu cu ce se ocupa Matei de nu merge la gradi, invata sa danseze cu sezoanele de la emisiune
.
Sunt mai destepti copilasii de azi dar nici sistemul nu e prea in regula. As zice ca in unele privinte a regresat rau de tot, cum ar fi admiterea in licee, in toti anii astia si sunt vreo 20 atatea schimbari au fost ca i-a zapacit de-a dreptul atat pe copii cat si pe parinti sau mai ales pe ei. Iar cum e in momentul de fata eu cred ca e cel mai prost din ce se putea face, dar speram ca la un moment dat sa avem intradevar o reforma a invatamantului asa cum ar fi normal sa fie, nu tragicomedie actuala.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"