*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

"Motiv de bucurie pentru mamici, caci indemnizatiile pentru cresterea copiilor in cuantum de 85% din veniturile obtinute pe ultimul an au inceput sa fie de ieri platite de catre primarii.

pai atunci sa mergem in bamboo!
eu pana acum am primit doar cei 200 de roni pentru copil.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mama denaturata ce sunt....copilul plange si eu tup cu suzi. Eu mananc si copilul suge la cauciucul ala . Ma duc sa bag si niste tarta
Acum ma gandeam ca tare as dormi si eu. Cred ca o sa cumpar un pat sa-l pun in gradina

Eli, Otilia, tare frumoase filmuletele.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

corina stai mama draga calma si eu tot asa procedez...chiar citisem ca b-i au mmomente cand pur si simplu se alinta cu tzizi sau suzeta..so relax....asa si Dimitrie trage cu spor din suzeta cand ii dau bibe cu lapte ...ptiu ptiu il scoate afara maraie si cand ii dau pe suzi e f satisfacut...cat priveste patul..incearca un sezlong

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ati facut dosarul pentru banuti?
Eu mai am medical postnatal pana pe 16..si dupaia nu stiu incotro sa ma duc si ce-mi trebuie!
Sa va zic ce mi-a trecut prin cap aseara...SA MA APUC DE MARGELIT....si azi am si facut comanda pe net!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

fete s-a deschis o nou odisee cea de nov-dec2009...nu imi vine sa cred
iata dovada aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134061&whichpage=1
EDIT buei vazui ca deja stiati nah nu ma mai joc

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Deci Malinas depus dosar la jum lui ian, Eli cand si de unde stii exact cad vin? Eu la 1 martie....deci mai am de asteptat.
Cei 200 la cat timp v-au venit dupa depusul actelor?

Lorellay, cand mai gasesti timp si de margelit? Eu de-abia mai fac una alta prin casa, si de gatit nu gatesc zilnic....mai, va admir mamemlor de 2 bb!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

anca pai mama lucreaza la directia muncii a facut niste cercetari si a aflat

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Cei 200 la cat timp v-au venit dupa depusul actelor?

eu am depus actele pe 10 ianuarie si mi-au intrat bani in cont pe 19 februarie.

edit: pe national geografic este in reluare "in pantece". pentru cine vrea sa rememoreze.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Dandusa, multumim de intrebare, e mai bine pitika, a inceput sa accepte laptele nou, insa mai da afara cate putin si imi dau seama clar ca nu-l papa cu aceeasi pofta Insa chiar n-am ce-i face, vreau sa vad macar o saptamana cum reactioneazai cat pune pe ea. Lactovitul e mai sarac in vitamine si minerale, nu are amidon ca si milumil. Singurul mineral la care sta mult mai bine decat milumil este fierul. De asta am decis sa-i gab vitamine si minerale din fructe si legume. Dupa 2 zile de mar, azi i-am pus si putin morcov in suc si tare i-a mai placut. Eu ii dau doar cu lingurita, nu sunt de acord cu suc sau supa in biberon. Pana la 4 luni nu vreau sa-i scot nici o masa de lapte, ci doar sa-i dau cate 40-50ml de suc zilnic.
Mav, morcovul crud ajuta bebele constipat, cred ca ar trebui sa te orientezi spre alimente crude, ca morcovul si albitura fierte nu sunt bune in cazul vostru. Eu asa probleme am avut cu Rebeca si dupa o luna de sucuri de fructe si legume si-a reglat bine tranzitul, si abia dupa asta i-am bagat morcovul fiert.

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
Babyzapi,
diversificarea se face cu lingurita.ajuta-l sa invete sa pape cu lingurita.la inceput musai sa incepi cu o lingurita,apoi cu doua etc si sa urmaresti reactiile.eu zic sa nu te grabesti.Rafael are antecedente f urate cu alergia si trebuie sa fii f precauta.chiar daca bb da semne ca-i place...asta nu-i motov de mai mult.ai sa vezi ca la un moment dat va vrea si o gura din vinul tau si o cioco intreagael nu are cum sa stie consecintele,dar tu ca mamica lui,da!stomacelul lui nu-i pregatit pentru asa o cantitate.
Laura,
cum mai este pitika?ma gandeam ca poate a reactionat asa si din cauza lapticului.au fost doua alimente noi intr-un timp scurt.voi cum va mai simtiti?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eli, pai s-a mai scris la noi cd s-a deschis odiseea. Nu mai stiu exact cine, parca Otilia a scris.
Zanica mea inca doarme. Nu a mancat de la 10 . Azi vine tati si cu Colostru si sper sa avem o noapte buna.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput