*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ginye pupam frumosul adormit!!! frumos cadou
Malinas te scuteste de munca fizica, pt mine framantatul asta e.. si dospeste foarte bine..tu trb sa speli doar vasul dupa

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

la multi ani pentru ziua de ieri!!!

nu am mai intrat de o groaza de timp....eu sincer nu am cand....david imi ocupa tot timpul....ma joc cu el, iesim afara, dormim impreuna....fac balonase de sapun si se bucura tare cand le vede!!!!

si noi bem suc de mar si suc de morcov...i-am dat combinat dar l-a constipat tare si s-a chinuit cateva nopti...a a vut o perioada de 2-3 saptamani cand dormea de la 22.30 pana dimineata la ora 8-9...de 2 saptamani se trezeste pe 1-2 noaptea si apoi [pe la 5 sau deloc.....nu stiu de ce...

in continuare noi papam lapte de la mami...este fffff vesel...insa tipicar daca se poate spune asa la varsta lui...daca l-am scos din ale lui e grav....sa nu cumva sa ne abatem de la tabieturile lui....
pe 22 febr am avut si noi botezul...a fost tare cuminte la biserica...maine intram in posesia pozelor...abia astept.....si o sa le pun pe contulcomun....

acum ii dau o zi mar, o zi morcov...si este bine...

va pup pe toate!!!!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Ginye pupam frumosul adormit!!! frumos cadou
Malinas te scuteste de munca fizica, pt mine framantatul asta e.. si dospeste foarte bine..tu trb sa speli doar vasul dupa

mami de Thomas

sunt la prima utilizare, am facut o singura panica, deci...mai am de invatat.Maine am de gand sa fac paine cu masline si vreau sa caut faina de secara, ca integrala am, sa fac si o paine taraneasca.Oricum, cred ca o sa ne tina o paine cate o saptamana, fiindca eu mananc maxim o felie, deci baza este sotul.

Ginye, sa-ti traiasca baiatul frumos si dulce .

Fetili...copchilutul meu nu mai vrea sa doarma doar pe spate.Vrea si pe o parte (dar se rastoarna si se necajeste) si incearca si pe burta, dar din cauza efortului se trezeste si...se necajeste.Bebelusii vostrii dorm doar pe spate, sau doar pe burta?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragele mele
dupa cum va mai promisesem uitati aici pe bb cu, cadoul primit ieri ca de ziua barbatului ma distreaza teribil cainele

si aici poze noi 3 la nr printre care si elementul tortura nr 1 al tzitzilor
http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=24

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Alra, mi-am stricat ziua . Cine naiba m-a pus sa am centimetru in casa! Cruda mai e realitatea.

Babyzapi, ai scris, ca eu nu am vazut mesajul, cum a fost la bamboo? Zi-mi si mie pe ce pagina e.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetele!
Eu am fost azi la medic, mi-am facut analize. Am luat-o si pe zanica cu mine ca nu am avut cu cine sa o las. toate asistentele, inclusiv doctora au ramas f impresionate de ea. Radea la toata lumea, intorcea capul dupa voci....Va dati seama ce mandra eram eu

Acum stam pe terasa de vreo 30 de min. Nu a mancat de la 10. am de gand sa o tin pana pe la 17 afara. intram in casa doar sa pape. Imi place asa mult ca e frumos afara si putem sta in curte. Dar ma gandesc cu groaza ca incepe santierul la noi, ca vrem sa amenajam gradina si sa facem gard din fier forjat.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ziua buna dragele mele
dupa cum va mai promisesem uitati aici pe bb cu, cadoul primit ieri ca de ziua barbatului
http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=24

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Eli, sa-l smotoceasca sanataos bebe Dimitrie cadoul primit! Mi-a placut cum isi admira bulinutele!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

"Motiv de bucurie pentru mamici, caci indemnizatiile pentru cresterea copiilor in cuantum de 85% din veniturile obtinute pe ultimul an au inceput sa fie de ieri platite de catre primarii.

Pana la sfarsitul acestei luni, primariile vor plati indemnizatiile pentru cresterea copilului pentru mamicile care au optat pentru indemnizatiile in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni.

Potrivit ultimei modificari din Legea mamelor, acestea pot opta pentru o indemnizatie lunara in cuantum de 600 lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei.

Primele care vor incasa indemnizatiile marite sunt mamicile care au nascut dupa 1 ianuarie, iar in cea de-a doua jumatate a lunii vor primi banii si cele care au nascut anul trecut. "

Eu am depus dosarul pe 13 ianuarie, astept cu interes sa vad cati bani si cand ii primesc.Voi ati primit pana acum ceva?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

bravegirl te intelegem cum e ..si eu tot asa sunt
julia multumesc frumos
ginye felicitari pt cel mai minunat cadou
loren@ felicitari pentru ica crestina ai niste poze f f reusite si voi sunteti toti niste frumosi
oti am vazut printesa Elisa..multumim frumos de urari sa ii pupam obrajii bucalati

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Mergi la inceput

malinas eu acuma pe 10 trebuie sa intru in posesia primilor bani ..abia ii astept deja le-am facut graficul de cheltuire
un filmulet de pe 06.03..nush de ce nu a aparut prima data

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Mergi la inceput