*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*
Raspunsuri - Pagina 14
oceanborn spune:
Malinas mersi, suna bine mai ales sfarsitul ...in miere si miez de nuca
... in masina de paine ai facut aluatul?![]()
Flowers![]()
![]()
pt Brianna ta cea scumpa!!!
Mav Sebi e deja veteranul replicilor cool![]()
mare dulce!!
mami de Thomas
edit:pup si pe Brianna dar si pe Julia, am gresit..scz
julia16 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui FlowersCe s-a scos tati...intr-o zi a femeilor, sarbatoritul e...TATI .La multi ani cu sanatate!Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) pozici proaspete |
Flowers
! Ce tari explicatiile Juliei cu zodiile!Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mariana28 spune:
Eu am in casa 23,5-24 grade, eu sunt mai friguroasa...cred ca e si prea cald
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Va rof frumos sa ma votati http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/copilul-anului/participant-editia2.asp?id=1238
malinas spune:
| citat din mesajul lui Flowers Malinas, multumesc de mucenici.Am facut si eu , dar din cei cu zeama. Cat timp bibileam la ei am rugat-o pe Julia sa stea cu Brianna. Si o aud povestindu-i despre zodii:"Vezi tu manutzele mele, de fapt sunt 2 clesti ca eu sunt rac, ai si tu 2 clestisori, dar mai mici, ca tu esti scorpion, si in plus ai un ac otravitor.Mami este varsator, varsa mereu.O data a varsat si pe tine linguritza cu apa si a trebuit sa te schimbe.Tati este gemeni, cateodata este bun, altadata este rau. Asa-i el, ca-i gemeni." Si zici ca streamer-ul are si vas pt supa, dar pt orez are?Ne pui o poza? |
vasul de supa e si pt orez.www.altex.ro/catalog/gallery/index.jsp?categoryId=394&itemId=1551&mediaId=13130" target="_blank">Asta este aparatul.O sa ii fac poza cand o sa fac o supa sau orez.Ca sa se vada si vasul respectiv.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui lorellay Malinas felicitari pentru achizitii...Soacra-mea are masina dinasta de paine..si ne mai face si noua...asa frumos miroase la ea cand mergem. Cand ati inceput diversificarea?Eu azi i-am dat prima linguritza de suc de minola.Am evitat portocala ca am auzit ca irita la fundulet.Cu toate la la Codrin nu a fost asa. |
ieri i-am dat prima lingurita de suc, am zis sa fie si tati acasa...sa vada cum reactioneaza copchilul.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui oceanborn Malinas mersi, suna bine mai ales sfarsitul ...in miere si miez de nuca ... in masina de paine ai facut aluatul? |
nuuuuuuuu...l-am facut la mana,ca mi-a fost lene sa citesc instructiunile pt aluat.Si am considerat ca timpul pe care-l pierd sa citesc, sa spal masina, etc., e exact timpul necesar sa fac eu aluatul.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
julia16 spune:
Otilia, Oceanborn si eu prefer baita dimineata. E mult mai linistit.
Mariana Tudor nu transpira, dar Maria transpira bine cand sugea si chiar la somn. Asta pana pe la 2 ani. Nu stiu de ce, dar mie nu mi s-a parut o problema atunci, credeam ca-i normal. Acum vad si eu diferenta ca Tudor nu transpira deloc, pe cand ea, avea parul ud. Acum nici ea nu transpira mult cand alearga sau se joaca. 
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
Mav, Sebi e tare istet si sensibil!
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
ginye55 spune:
Fetelor, ieri am primit cel mai frumos cadou de ziua mamei: au inceput sa cada firele de la operatie! 

Mai are un singur fir deasupra buzei si la gingie. Sunt sigura ca vor cadea in curand si alea. Pun aici poza sa vedeti ce mandrete de baiat am: Fat-Frumos adormit. 
http://good-times.webshots.com/photo/2419440520103152714jVCsUQ?vhost=good-times
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
la multe luni la sarbatoritii de azi!!!
darling, tu ce mai zici, ca imi adusei aminte de voi azi ![]()
in rest:
olivia, lasa vrajeala si pune mana pe centimetru. e super sa vezi cum se duc centimetri saptamanal, crede-ma!
anca, solduri = cea mai odioasa cifra pe care o poti scoate cu centimetrul in mana ![]()
va las ca cica muncesc ![]()
editez, babyzapi mai fato, daca te mai duci la bamboo aia zi ca iti trimit o cupa in plus la sutien ca cu mare drag as da
si e naturel, sau asta nu se pune? 
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

citat din mesajul lui Flowers
.La multi ani cu sanatate!