Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Fce, eu maine ii dau prima oara morcov pasat. Azi i-am dat suc de morcov. Il voi amesteca cu apa aceea de care spui si tu sau cu suc de morcov proaspat...inca nu m-am hotarat, iar dupa vreo 3 zile o sa-i pun si o picatura de ulei de masline daca mananca bine (cantitativ). Uleiul de masline sau untul se foloseste pentru ca sunt anumite vitamine solubile in grasime nu in apa si daca nu are si un adaos de grasimi nu beneficieaza de vitaminele respective. Daca vrei mai multe detalii iti spun ce am gasit prin carti. ![]() Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama |
Deci asta era faza! Hmm...multumesc pentru info!

Nu stiam eu de ce scrie prin carti ca in supa de legume se adauga si ulei, explicatia n-am citit-o nicaieri.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
AlexaM spune:
Ada spuneai ca ai vrea sa afli despre o nastere frumoasa in Romania. Nasterea lui Matei a fost un moment minunat si doar prin semnificatie si si prin tot ce s-a intamplat, surpriza momentului, oamenii care m-au inconjurat, ajutorul lor etc. Daca vrei citeste povestea...gasesti la mine la semnatura...
Exista si in Romania!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
_giulianna_ spune:
Nocom ma bucur ca suneti bine!
O pupam pe Dariutza, tine la silueta domnisorica! 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna salutare! noi am fost la plimbare si l-am pus pe Razvan pentru prima data in funduletz in carut (mai fusesem cu cel sport o data, dar am mers doar pana in vecini). a bolborosit tot drumul, era cu ochii in toate partile. am fost pe la mama si a zarit pisica, nu si-a mai luat ochii de la ea, radea la ea si ii zicea ceva pe limba lui. ajunsi acasa, a dat cu ochii de cainele si pisica noastra si la fel, era numai dupa ei si radea, dadea din picioare...treaba asta nu se intampla saptamana trecuta! oricum, pana acum el adormea de cum il scoteam afara si nu vedea din carut, ca era la orizontala, dar am mai incercat eu sa-i arat cainele pe geam si n-a avut nicio reactie... avem pe dulap lipita o brosca si e innebunit dupa ea! daca il intrebi unde e oac-oac, se agita in toate partile si cand da cu ochii de ea incepe sa rada. daca-l duc langa ea, intinde mainile sa o desprinda de acolo. ce sa mai, creste! blog in scutec,poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Cat e de frumos spus... Mai ca mi-au dat lacrimile desi eu sunt mai nesimtita asa de fel. Abia astept sa-mi vad copilul facand asa. In unele ipostaze mai sarace, e drept, ma regasesc deja.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
pompe:
Ok, fiecare face cum crede ca e mai safe pt propria persoana.
Nu cunosc alte modele pe pompa in afara de Avent, DAR pompa mea am folosit-o si stiu exact cum functioneaza.
O valva cu carlig pe partea exterioara se agata de un alt carlig care merge direct la motor. Tot sistemul de tuburi aste SUB acea valva (partea interioara a valvei, arata cam ca o ciupercuta, si se fixeaxa ferm prin presiune pe gura pompei); motorul trage de carlig, carligul de valva, si prin presiunea creata laptele trece pe sub valva spre borcanel.
Ar fi cumplit de UNSAFE si ar trebui interzisa o pompa daca "a fine spray of milk can get on the motor at any time" si apoi "your milk can still be contaminated by the previous users milk".
Ar insemna ca oricat mi-as steriliza pompa, peste sa zicem 2 ani sau 2 luni sau 2 zile cand o folosesc din nou, lapte proaspat muls ar putea intra in contact cu lapte vechi din motor(tot al meu, statut acolo X timp, bacterii, microbi BLEAAAAACH!!!!). Logic, citind ce scrie acolo si fiind de acord... TREBUIE SA NU CUMPARAM ACELE MODELE, NICI NOI. In plus nu poti uda in niciun fel motorul, ca se arde.
Nu prea inteleg de ce niste situri respectabile se baga sa afirme asa ceva... e un pic straniu.
Inca o data, fiecare face cum crede. Daca as fi citit aceasta info, fara sa vad vreo pompa in functiune, NU as fi cumparat vreodata, nici macar noua. Dar vazand exact cum functioneaza imi permit sa descriu.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
Buna seara la mamici!
intru si eu scurt sa va spun ca in sfarsit! a nascut finuta mea - azi la ora 15:30. Totul a fost relativ bine; de ce relativ... pt. ca pana la urma s-a ajuns la cezariana. Dar, Slava Domnului acum si mama si copilul sunt bine. Avem o fetita de 3200, sanatoasa si frumoasa - Mihaela - Alexa. Si pt. ca o cheama Mihaela dupa numele tatalui ei, bine-nteles ca seamana leit cu tac-su! ![]()
La multi ani tuturor mamicilor si un 8 Martie fericit alaturi de copiii vostrii!!!! 

LE: fug la culcare, ca acum seara nici lapte nu am mai avut destul, atat sunt de obosita. Va pup si va doresc noapte buna!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
simodina spune:
Nocom bine ca ne-ai linistit. ma gandeam eu ca nu e ce pare dar ciar m-am speriat.
Cu pompa eu iti pot da una manuala de la Avent daca vrei sa o incerci ca eu am doua, una de la primul copil si alta trimisa de o prietena. Toate componentele se sterilizeaza.. Anunta-ma daca vrei. LE. Am uitat sa-ti zic ceva. Am citit ca Dariutza papa bibe daca e adormita. Ai incercat in loc de bibe sa-i oferi sanul dar sa-i pice in guritza ca bibele? Nu stiu daca ma intelegi, pozitia aia de doggy style destul de jenanta dar la noi a fost singura care mergea in puseul de 3 luni al Marei cand facea ca Dariutza ta acum. Zic sa o incerci daca n-ai facut-o 
Roxana
. Cum nu prea mai intrei pe mess te intreb aici daca ti-e ok jumatatea
.
Eu sunt putin mai bine, multumesc, incerc sa gandesc pozitiv. In seara asta am fost si la o petrecere asa cu doi copii dupa noi si a fost fain ca nu se fuma in casa. Mai nasol a fost pana am plecat ca am stat o ora sa gasesc ceva de imbracat care sa-mi vina acceptabil si era cat pe ce sa raman acasa ... Mara e foarte sociabila, n-a plans decat putin cand i s-a facut foame pana am mufat-o. In rest a fost toata un zambet spre deliciul asistentei care se inghesuia sa o tina in brate
Serban a fost mai dificil ca n-a venit prietenul lui dar tati a avut responsabilitatea lui ![]()
preety spune:
Andy.p / bitza eu zic ca gogosharul seamana cu mine
... cel putin partea de sus a fetei... pielea e exact a mea... de la tasu mi se pare ca are doar genele...
cel putin pana acum...
Cei cunoscuti, spun in cea mai mare majoritate ca sunt eu toata
... acu tre sa recunosc ca-mi place sa cred asta si-mi gadila totodata orgoliul 
Luminita
... si noua ne place morcovul dar mancam f putin... deocamdata doar am incercat-o dar se repede la lingurita ![]()
Babymoom 
... sa dea Dzeu sa fie sanatoasa si sa le aduca doar bucurii parintilor ei!!!
Gogosharul a adormit tot dupa calma baby si morisca aia de aeroterma... sper sa
linistita pana dimineata
ca acum e in patul ei!!!
Ref la pompa de muls si a mea (cea electrica) e primita de la cineva care a folosit-o f putin... toate partile care intra in contact cu lapticul se sterilizeaza... deci nu mi-am facut griji... 

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
gaia.nevia spune:
eu m-am cocotat in patul de sus si astept sa adoarma Teo ca sa cobor, sa-l invelesc si sa ma bag si eu langa el...
Radu doarme deja de o vreme, in patutul lui micut.
am citit si-am rascitit pe situ-l trimis de anamona. Vad ca producatorii insisi au fost obligati sa publice impotriva sharuirii pompelor...
Nu-mi dau seama daca e doar o strategie de vanzare, nici nu detin insa mai multe info decat observatiile mele de "user" asupra propriei pompe.
Oricum... brrrrr!
Nadina, asa fac si eu cand ma imbrac... e atat de greeu! Doar ca eu am fost mereu asa, si cand eram slaba.![]()
Ada, mama de baieti:
gaia.nevia spune:
Babymom, felicitari, sa-i dea Dumnezeu numai bine, sanatate, fericire si noroc!
Tu vei fi nasa bebelinei?
Ada, mama de baieti: