Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Matei Gabriel povestea nasterii |
Foarte frumos.Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
300 spune:
| citat din mesajul lui Nocom Vai de mineeee! citind mesajul simodinei mi-am dat seama cat de urat a sunat mesajul meu!!!! IERTARE!!!! Eram f pe fuga si am raspuns fetelor care ma intrebau cum mai e Daria cu mancatul!!! Am scris ca revin cu amanunte cand oi putea daca nu cumva se apuca de mancat inainte!!! Nu am vrut sa sperii pe nimeni, Doamne Fereste! Si in rest suntem bine, multumim lui Dumnezeu!!! Inca o data IERTARE!!!!! Mai pe larg, Daria tot nu vrea sa manance, nu mai am nici o speranta sa se intoarca sa pape la san. Cand vede tzitzi zici ca vede un balaur!!! Plange si se trage, urla de fapt!! La bibe vad ca am inceput sa am sanse, adica daca e aproape adormita ia bibele si papa cam 100 ml la 5-6 ore. Decat 150 in 24 de ore.... e muuuuuult mai bine. Sper ca am reusit sa dreg greseala repejor!!! Acum amandoi puii mei dorm si eu ce sa fac? sa ma odihnesc ca sa fac lapte?!?!??! In nici un caz! Oricum nu stiu cum sa fac sa nu mai produc caci produc degeaba, iar eu de muls nu ma mai mulg, so..... Pupici mamicilor si puiutilor! offf graba asta ce mesaje aiurea poate sa dea!!! ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Bey nu mai face de-astea, mi-a sarit inima din loc. Eram gata sa ma uit in mailul tau de vreun telefon ceva sa va intreb de sanatate, bine c-am avut timp sa citesc mai mult.
Ooooof
am o mami grabita.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anamona spune:
Ada ceea ce spui tu la pompe chiar face sens
Recunosc, eu inca nu mi-am achizitionat-o....deci nu stiu exact cum poate laptele sa ajunga accindental acolo....retinusem in schimb informatia impotriva refolosirii de pe mai multe situri.
Simodina si eu de cand ma stiu ma hotarasc f greu cu ce sa ma imbrac - inainte din cauza de prea multe optiuni, acum din prea putine :)))
Si eu, miraculos, stau mai bine psihic....ma gandesc la vara ce urmeaza, la ce excursii o sa facem in 3, ce balaceala si rasete si chicoteli vor fi pentru Thea intr-o mini piscina in curte...toate astea imi dau impulsul de a ma bucura de viata din plin: a inceput o noua etapa, un amult mai frumoasa.
anamona spune:
Babymom, refacere rapida si mult laptic ii urez finutei tale
Mult curaj si vointa sa treaca peste ziua de maine - stiu din proprie experienta ca sunt durerile cele mai nasoale.
Sanatate multa micutei Mihaela - sa fie o mica mancaciosa si sa ii aduca numai bucurie mamicii ei:)
Muuh spune:
Eu am pompa electrica de la NUK. Motorul nu are cum sa intre in contact cu laptele de nici un fel. Ai chiar o mica ustensila pe care o poti folosi daca vrei sa fii "mai catolic decat Papa". Toate componentele care vin in contact cu sanul si laptele se sterilizeaza.
Nocom din pacate nu am cum sa ti-o dau pentru ca este la o prietena care a nascut prematur si inca se mulge. Dar promit sa o intreb daca e gata sa renunte la ea.
Nerantula spune:
La Multi Ani tuturor mamicilor minunate de bebelusi de august-septembrie-octombrie-noiembrie!

Sa fiti fericite, iubite, relaxate, rabdatoare cu copiii si cei dragi din jur, pline de succes si .... cum mai vreti voi!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
baby_boy spune:
Multumesc mult pentru urarile de ieri Angelynna, pretty, babytza, iepurila, eva.f, bitza2008.
RAducu a facut 5 lunite...nu-mi vine sa cred![]()
Am intrat sa va urez LA MULTI ANI mamicilor..si numai clipe frumoase alaturi de puiutii vostrii

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
EvaF spune:
Pentru mamicile dragi, majoritatea la prima zi a femeii-mame:
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anca81 Eva, am intrat special dupa pranz sa vad cum a papat ginerele meu. Trebuie sa o pregatesc pe fii-mea din timp, sa stie cum sa-l ia |
Ancule
, nu i-am dat nik ieri, doar laptik de san. Azi il diversific, fix la 6 luni. Ieri de-abia am facut piureutul de morcov. E beeeton steamerul Tefal (stiu ca si tu ai), beton!!! Chiar ma bucur ca l-am luat. Bine, are 3 compartimente, adica 3 vase mari, am folosit doar unul pt piure (si am facut pt o saptamana, sa nu fac zilnic) Oi ajunge vreodata sa folosesc toate 3 vasele?Iar mixerul Braun, fff bun si el, a iesit un piure yummy, l-as manca eu...
Va povestesc maine cum a fost azi cu prima masa diversificata. Poate il si filmam.
I-am cumparat si o lumanarica sa sufle in ea, prima lui lumanarica aniversara.
Bitza
, da, costumul cu Winnie e de la H&M din Franta, avem mai multe chestii de la ei, mie, cum am mai zis, imi place tare marca asta. Dinainte sa fie Madonna imaginea ei. Intru maine. Eu cu sotzul am facut un pact: in weekend si seara dupa 7 cand vine el nu mai intra nici el nu mai intru nici eu pe net. Laptopul lui sta inchis, calculatorul meu la fel. Asa ca am dreptul sa intru doar in timpul saptamanii si doar pana la 19h00 cat e el la job. In rest, ne-am promis sa stam numai cu Noah. Acum sotza-miu doarme asa ca...zice ca am dreptul cand doarme.
Va pup!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
andy.p spune:
La Multi Ani dragele mele,va doresc un 8 Martie minunat alaturi de minunile voastre
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)