Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
Preety,
am mult gogosharul mirat si fericit! Si noi am fost azi afara, si tot asa, nu au dormit deloc picii, au tot privit in jur... Robi a fost ca de obicei super cumintel si Iedul cumintel 90%
.
Noi declaram morcovul un real succes.... sper sa nu ma grabesc si in urmatoarele zile sa fie la fel. Robi a papat vreo.... 7 lingurite
, m-am oprit eu ca altfel papa tot castronul - si a facut ptr prima oara cunostinta cu dl morcovete - Edi a papat vreo 10 lingurite, daca nu mai mult, dupa ce la pranz mai gustase vreo 5 lingurite.... sper sa nu le fi dat prea mult din prima..... maine o las mai usor, deocamdata vaz ca e totul ok.... progresele cu lingurita sunt evidente, de la masa la masa... Doamne ajuta!
Anamona, apropos de intrebarile tale, noi la capitolul lichide administrate cu lingurita stateam fff prost initial... deschideau mititeii gurita dar nu stiau ce sa faca mai apoi cu lichidul, il dadeau afara tot asa, cu zambetul larg pe buze
... cand am trecut la papa solida, dupa ce ne-am jucat asa vreo saptamana cu lapte din lingurita, Edi a acceptat lingurita din prima, nu a dat nimic afara deloc-deloc, decat daca lingurita e prea plina.... la Robi a mers mai greu, jumate din cantitate o impinge cu limbuta si acum si trebuie insistat un picut. 
Daca maine nu intru... LA MULTI ANI si o primavara frumoasa, va doresc voua tot ce-mi doresc si mie!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
AlexaM spune:
Claudinna, care e faza cu baieteii si cu ceaiul de tei.
Tzitziri, mi pare bine ca ti-am dat o idee buna...
Ada, felicitari pentru scaun.
Musettepink, gasesti retete online daca iti inregistrezi produsul...
. Scrie in carticica lui.
Anamona, la Matei cu 10 zile inainte de 6 luni era complet disparut reflexul de impingere cu limba a mancarii...
Apropo de depresie (nu mai stiu cine intreba)...nu am avut deloc. La 3 zile de la nastere m-a bufnit plansul cand am vazut ca l-au intepat pe Matei pt analize si m-a tinut toata ziua. Stiam ca plang degeaba dar nu ma puteam opri. Atat. E adevarat ca o perioada am fost ceva mai sensibila...In rest ma simt si m-am simtit excelent. Mai am o juma' de an si fa 30 de ani si ma simt implinita din toate punctele de vedere. Cariera, sunt exact acolo unde vreau (mai sunt de facut dar am tot timpul si nu cred ca va fi vreun moment cand voi spune...gata nu mai vreau sa fac nimic...intotdeauna va mai fi ceva). Din punct de vedere personal: am o familie minunata, un fiu superb, sanatos, perfect si un sot exact pe sufletul meu pe care il iubesc la nebunie, iubire impartasita pe deplin.
CD...imi pare rau. Incearca sa mai vb si cu alt medic...poate se gaseste o alta solutie...
MAi citesc si revin.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
CosmyB. spune:
Laura ce frumos e tiganusul tau
iar cu un asa desen poti fi mandra, ti-a facut un portret mare, ceea ce arata ca te iubeste foarte mult, te-a facut zambind, inseamna ca asa te percepe el, o mama iubareata si vesela
Frumos cadou de ziua mamicii 
Nocom m-am speriat cand am vazut ce ai scris. Acum ma bucur ca e totul bine 
preety e o dulceata de fata, gogosarul tau 

Cuscra spor la curatenie! 

Am vazut si filmuletul cu broscuta Mihnea
ce intoarceri face el 
Ange 
Pozici
Mamica
de
Maya
CosmyB. spune:
Lumi ce succes ai avut tu cu primele lingurite de morcovior
sa o tina tot asa!
hunii papaciosi!
Cat despre puiul de depresie, din cate stiu poate fi combatut cu suplimente de magneziu, cica magneziul ar fi "vitamina fericirii" si el e responsabil in mare masura de buna noastra dispozitie
Alexa iti raspund e din ceea ce stiu cu ceaiul de tei: nu ar fi indicat la baietei pentru ca are proprietati linistitoare si se zice ca "linisteste" chiar si ceea ce nu trebuie, adica "comoara lor" ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
AlexaM spune:
Eu de apa plata am citit intr-o carticica data de la maternitate cand m-am externat ca daca se fierbe (apa plata) datorita evaporarii se mareste concentratia de saruri si poate deveni chiar tixica. Nu stiu cat e de adevarat insa eu doar incalzesc apa plata cand ii fac lapte sau cereale. Ceai inca nu i-am dat insa ii voi fierbe apa de la robinet.
Simodina, capul sus...copiii tai sunt cel mai frumos lucru din viata ta, si doar atat si ar fi suficient sa fii cea mai fericita femeie din lume.
Distractie placuta si spor la diversificare. La noi e distractie mare...![]()
Martisor: am primit doi baietei legati cu snur de martisor...
. Maine vom vedea ce mai primesc...![]()
Nu mai pot acum..ma duc la baita...ne vedem mai tarziu sau maine..sanatate!
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
Nocom, nu prea este o idee buna de a cumpara o pompa folosita. Pompele destinate uzului singular nu au toate componentele sterizlizabile spre deosebire de cele pentru uz spitalicesc care le au si care din acest motiv se pot inchiria. La pompele disponibile pe piata partea cu motorul nu poate fi sterilizata si se pot contacta boli destul de nasoale (HIV, HPV, Hepatita etc) Uite ce scrie pe situl LA LECHE League http://www.llli.org/llleaderweb/LV/LVJunJul04p54.html si uite ce mai scrie FDA (institutia americana ce se ocupa cu siguranta medicamentelor si dispozitivelor medicale) http://www.fda.gov/cdrh/breastpumps/choosing.html sper sa nu te superi pe mine, am considerat ca trebuie sa stii asta inainte de a lua decizia de a cumpara o astfel de pompa. ![]() |
Anamona, nu te supara, dar nu e chiar asa. La pompa mea electrica (Avent) TOATE partile prin care trece laptele se sterilizeaza. Prin partea cu motoras nu trece lapte, si nici nu intra in contact cu sanul in timpul functionarii.
Doar amprente are pe ea.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Anamona, nu te supara, dar nu e chiar asa. La pompa mea electrica (Avent) TOATE partile prin care trece laptele se sterilizeaza. Prin partea cu motoras nu trece lapte, si nici nu intra in contact cu sanul in timpul functionarii. Doar amprente are pe ea. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Eu nu am de ce sa ma supar :) doar am dat o informatie de pe situri zic eu de incredere. Acum fiecare face ce considera mai bine...
LE:uite ce zice aici su de avent Isis
http://www.breast-pumps.com/used_breast_pumps.htm
cica accidental poate sa intre lapte la motorul pompei
LE la LE: acum nu dati cu pietre, am dat info astea pt reversul medaliei..una e sa cumperi o pompa de la prietena in care ai incredere, dar daca Nocom nu gaseste pompa la noi si apeleaza la mica publicitate? Nu e bine sa stie aceste riscuri?
andy.p spune:
Va multumesc tuturor ptr aprecieri 

Paula nici eu nu sunt prea talentata la desen asa ca ma mosteneste din plin.A fost ff frumos momentul ..vei vedea si tu in curand ce sentimente ai cand primesti asa ceva din mana propriului copil
Vazut o broscutza frumoasa,frumoasa.
Ange
Nikolici multumesc 
babytza multumesc ..am dosare intregi cu tot ce a facut Andy si nici n-am de gand sa le arunc vreodata,sunt o amintire prea pretioasa ptr mine.Sper sa ai o noapte mult mai linistita
.Hai ca terminati si voi,nu dispera
Simodinamultumesc..am vazut si pozele cu copii tai,sunt superbi
Sper ca esti mai bine.
Lumi iti dai seama ca sunt ff mandra de amandoi.
Alexia nu bea ceai ,in schimb apa la greu.Ma bucur ca au papt hunii morcovel..e ff bine.Bravo
Anca multumim..sa stii ca fetele noastre sunt cam la fel,Alexia de cateva zile nu vrea sa manace nimic,doar lapte.Am incercat cu borcanele ,nu vrea nici cu alea.
anamona esti o dragutza..intr-adevar desenele facute de fetitze erau muult mai reusite
...da asa cum am spus sunt multumita 
Ada esti totala,nu ma supar cum sa ma supar,esti dragutza cu interpretarea data desenului
..si-mi place ,da parca as fi vrut mai mult,asa sunt eu mai greu de impresionat,da ieri tot m-a dat gata
Bitza chiar ca sunt o gramada de desene care ar merita inramate.
In Olanda asa se procedeaza?
preetymultumesc
MA bucur ca v-ati mai linistit.fetitza ta e ff frumoasa si mi se pare mie sau e leita mami?![]()
Cosmy esti o dragutza ca intotdeauna,mi-a placut analiza facuta desenului,ff frumos ,multumesc
M-am intins cam mult,scuze....fuug la baitza.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
AlexaM spune:
Fce, eu maine ii dau prima oara morcov pasat. Azi i-am dat suc de morcov. Il voi amesteca cu apa aceea de care spui si tu sau cu suc de morcov proaspat...inca nu m-am hotarat, iar dupa vreo 3 zile o sa-i pun si o picatura de ulei de masline daca mananca bine (cantitativ). Uleiul de masline sau untul se foloseste pentru ca sunt anumite vitamine solubile in grasime nu in apa si daca nu are si un adaos de grasimi nu beneficieaza de vitaminele respective. Daca vrei mai multe detalii iti spun ce am gasit prin carti. 
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Alexa iti raspund e din ceea ce stiu cu ceaiul de tei: nu ar fi indicat la baietei pentru ca are proprietati linistitoare si se zice ca "linisteste" chiar si ceea ce nu trebuie, adica "comoara lor" Pozici Mamica de Maya |
Mersi...intre timp am citit si postul vei si m-am prins..