Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Am pus cateva poze cu tiganushul meu iubit si cu surpriza pe care ne-au pregatit-o ,un caiet cu toti copii grupei si sub fiecare desenul Mama mea..nu e un desen reusit dar l-am laudat si i-am spus ca sunt ff mandra de el |
Andy.p imi permit sa te cert un pic: cum ai putut sa spui despre acel desen ca nu e reusit? (stiu ca ai vrut sa fii modesta....dar nu este cazul) :))

In primul rand gandeste-te ca e baietel, doar nu o sa deseneze printese? E un desen foarte interesant, pe mine m-a impresionat cum ti-a colorat el fata in roz. Multi pupici micutului desenator :)
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Nocom mi-a stat si mie inima-n gat pana am citit explicatiile; mesajul tau, intr-adevar suna scarry. Bine ca sunteti sanatosi, sper sa revina Daria la ganduri mai bune!
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei
Chris Anthony, Bianca Nicole, Eliza,Mina Alexandra, Radu Gabriel, Bianca, Florentina!!!!!!! Sa fiti sanatosi si mancaciosi!
Khristin Glad I could help! Sa-mi zici si mie rezultatele!
Am vazut bobocei in actiune broscuta de Paula-Laura si soricel de Babytza, insetatul Razvanel de Claudinna , frumosul Noah de Eva (avem si noi costumas H&M cu Winnie), zambaretul Falkone si...am mai vazut, dar am uitat!
La noi diversificarea merge struna...azi am muls 85 ml de lapte pt cereale....in curand inlocuim total masa de 10!!!!!!![]()
Numai bine tuturor si muuult soare si
LA MULTI ANI, FEMEILOR!! IN CAZ CA NU INTRU MAINE!!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
anca81 spune:
Mai fetelor, tocmai mancam un iaurt Muller Bianco si asta mica se uita la mine cu gura cascata. I-am pus putin pe lingurita ei, a deschis gurita ca disperata sa-i mai dau. Contine lapte integral, frisca (3.6%), zahar din struguri, zahar... Sa-i mai dau? Eu ma ingrozesc cand citesc etichetele astea
. Iaurt simplu de la Napolact i-am dat dar nici nu am cuvinte sa exprim cat de oripilata a fost

Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
Andy.p imi permit sa te cert un pic: cum ai putut sa spui despre acel desen ca nu e reusit? (stiu ca ai vrut sa fii modesta....dar nu este cazul) :)) ![]() ![]() In primul rand gandeste-te ca e baietel, doar nu o sa deseneze printese? E un desen foarte interesant, pe mine m-a impresionat cum ti-a colorat el fata in roz. Multi pupici micutului desenator :) |
sa nu radeti de mine si nici sa nu va suparati!
Mie mi s-a parut ca a incercat intai sa deseneze un san, roz si frumos, cum ii dai tu bebelinei sa pape! Adica, aia chiar inseamna MAMA! Apoi o fi "dres" desenul... inca o data
I mean no offence, m-a impresionat pana la lacrimi! 

Abia dupa ce am vaz poza am citit ca nu-ti place desenul...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babytza spune:
Nocom chiar m-am speriat cand am citit mesajul tau....uf...ma bucur ca sunteti bine ![]()
Ma bag si eu sa mai vad poze puse recent si filmulete, ca sunt in urma rau, daca am tot intrat de pe telefon, nu am vazut nimik.
Nadina pe voi v-am vazut si aici pe forum dar v-am mai vazut si sunteti niste frumosi 

Iesi tu din butoi ca intru eu....
Daca nu termin nici azi cu aranjatul imi rezerv o camera la nebuni
Am iesit si eu cu piciul in parc, acum a papat ca un purcel, il culc si treaba !!!!
iar...ca parca nu se mai termina....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Nocom spune:
ARE CINEVA DE VANZARE POMPA ELECTRICA DE MULS ??
Eu am una manuala Chicco si m-am inteles tare prost cu ea......si parca nu-mi vine sa renunt la laptele meu asa usor...mai ales ca am mult, dar nici sa dau cateva milioane pe una noua si sa nu o pot folosi parca nu-mim vine...!
MULTUMESC
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
bitza2008 spune:
Mai, fetelor,ia lasati voi butoiu' gol!!!Iesiti toate afara si nimeni sa nu mai intre!!!Cheer up, vine primavara cu alaiul ei de flori 

Andy.p ce tziganus frumos ai
si desenul imi place!!! Abia astept sa deseneze si Lucas ...il inramez, of course(de inramat orice m-am "imbolnavit" in Olanda.![]()
poze
preety spune:
Andy.p f frumusel "tiganusul" si super desenu!!! Cum sa nu-ti placa...
Nocom chiar ca ne-ai speriat... bine ca ai dres-o repede... 
Azi am fost in parc cu gogosharul si uimitor a stat mai mult treaz... drept ptr care am pozat-o putin... si uitati ce mirata este de ceea ce vede in jurul ei... Ulterior a luat-o tati in brate, dar nu a fost foarte fericita drept ptr care a incercat s-o dreaga si mami... Oare o fi reusit???!!! ![]()

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom ARE CINEVA DE VANZARE POMPA ELECTRICA DE MULS ?? |
Nocom, nu prea este o idee buna de a cumpara o pompa folosita.
Pompele destinate uzului singular nu au toate componentele sterizlizabile spre deosebire de cele pentru uz spitalicesc care le au si care din acest motiv se pot inchiria.
La pompele disponibile pe piata partea cu motorul nu poate fi sterilizata si se pot contacta boli destul de nasoale (HIV, HPV, Hepatita etc)
Uite ce scrie pe situl LA LECHE League
http://www.llli.org/llleaderweb/LV/LVJunJul04p54.html
si uite ce mai scrie FDA (institutia americana ce se ocupa cu siguranta medicamentelor si dispozitivelor medicale)
http://www.fda.gov/cdrh/breastpumps/choosing.html
sper sa nu te superi pe mine, am considerat ca trebuie sa stii asta inainte de a lua decizia de a cumpara o astfel de pompa.

bitza2008 spune:
Nocom mi-am bagat nasu-n pozele tale... l-am recunoscut pe\Matei din prima-elegant
....dar felicitarea m-a emotionat pana la lacrimi!
Preety ma uitam la goghosarul tau frumos si ma chinuiam sa-mi dau seama cu cine seamana...degeaba...nu mi-am dat seama!!![]()
poze