Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaaaa... inca n-am baut cafeau, asa ca n-ma vorbele la mine

Aseara am fost cu Elena la pediatru si am primit antibiotic... n-a mai mers mult fara... dar e bine ca a rezistat 3 luni fara... Oricum e bine, fara febra... dr. zice ca cxa se aude e mai rau decat pare la exterior... Am ajuns la timp la dr., asta-i important.. Jumatate din grupa ei lipseste de o sapt. Deci a rezistat pitica pana a luat-o.

Fug sa fac cafeauaaaaa

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor!
ca miroase tare fain a ! Mmmmm, e yami-yam Danuta36 ! Multam tare .
Io, adaug, pt. cine vrea ... un sau un ... enjoy... si va doresc si eu un weekend relaxant si foarte placut .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Offf, Elyanne. -am dulce mititica Elena, ca sa se insanatoseasca repede! si sanatate multa! Of, virozele astea de primavara ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall!
Sanatate Codrutei, Stefaniei si Elenei! Sa le treaca cat mai repede
Nicoll, a fost mai mult decat incantata matza mea Era cat pe ce sa nu avem lumanariStiam ca am doua lumanari frumoase de liliac si le caut, si le caut si nimic...il sun si pe sot sa vad unde le-a pus(am mai facut un corp de mobila in sufragerie si el a mutat din lucruri) dar nimic.Noroc ca am gasit unele albe asa cam cat degetul mare de groase, ca de nu puneam lumanari de tort si tot puneam Vreo trei ore inainte a tot cautat prin dulapuri, a facut parada modei,...dansa, ce mai extaz total. Iar eu am ajuns sa ma imbrac in rochie de searasi mi-a facut o gramada de complimente...sa va arat si vreo cateva fotografii
A doua zi a povestit la gradi si cand a venit sotul din Parang tot despre cina i-a povestit si i-a mai spus ca trebuie sa facem si una in trei

In sfarsit a mai iesit soarele si pe la noi...eu am fost cu copiii la olimpiada, iar Diana a iesit cu tati in parc, cu bicicleta bineinteles...
Voi ce faceti? Pe unde umblati?
si sa aveti un we minunat!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Hellooo... 'neata la sirene... care-s lipsa amu ... Poftiti la , sau ... chiar daca e duminica azi si aveti treaba ... totusi, enjoy ...
Ochi_verzi ce printese frumoase vazui io in poze!!! Felicitari pt. cina reusita si, la mai multe ! Bineinteles, si in trei !

la toate sirenele & o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Am cam tras chiulul, din diferite motive, ba ceva probleme cu pc-ul, ba diverse treburi... Am venit la cafea, acum, si la raport.
Am avut si o aniversare frumoasa, miercuri, (un nepot) am papat diverse bunatati, printre care si peste; pot spune ca parca a fost Narcisa sarbatorita
Am fost si cu cea mica la vaccin, e totul ok.
Ochi verzi ce poze frumoase! Tare dragute sunteti voi doua!

Multa sanatate bolnaviorilor! Va pup, am de facut ceva papica. O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Am intrat sa va bag in seama... dar pe fuga... nu-mi vad capu de treaba Sper sa mai se rareasca odata...

Sapt. viitoare cica incep scoala de soferi... asa ca sunt happy...

Nu dau semne de depresii, astenii.. ca n-am cand

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele eu am intrat doar sa va ,sa nu ma dati disparuta,dar v-am spus ca e "soacra mea " la mine.Fetele parca au luat-o razna,se dau in spectacolo de nu am vazut...e ca la nebuni la noi.
Va si maine stam de vorba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Nicoll, pai ce copii nu se dau in spectacol in fata bunicilor?Imi imaginez ce incantate sunt printesele tale si rasfatate de bunica.
Elyanne, sa inveti cat mai repede ...deja eu astept sa dai de baut ca sa uzi permisul.
Xandrutza, sar'na! Sa va fie de bine distractia.
Cryna, multumim! Mey, ma faceti sa rosesc nu alta

Noi am stat prin casa, am bucatarit, Diana a scos un pic nasul afara cu ta-su, iar eu mi-am pregatit una alta pt scoala si pt lectia deschisa de marti.
Va si o seara minunata!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Of... acu sunt suparata... ca mandra mea, dupa ce am fost la pediatru vineri si ne-a dat tratament, si era bine mersi si inainte de tratament si dupa (adica doar tusea uneori), in seara asta a facut febra mare.... nu stiu cat ca n-am baterie la termometru... dar destul de mare... dupa termometru meu... 39, 39 cu ceva
Am ce face in noaptea asta... poate mai lucrez inre doua verificari de temp. S-a gandit ca nu-mi ajunge timpul pt. tot ce am de facut... si atunci ma tine ea treaza

Mergi la inceput