Pestisori, la multi ani! (33)
Raspunsuri - Pagina 17
Tethys spune:
Ok. Babylina, dam
pt. raspunsul "prezent"... dar... asteptam si ceva vorbulite
... nu doar atatica
...
Marami, tu ce ne zici? Nik? Nik? Doar venisi cu
si atat
? Eeeee... ntzzz, ntzzz...
la toate sirenele... iar, daca nu mai intru, va zic noapte buna & vise placute
. Pe maine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
elyanne spune:
Evident ca am obs. ca lipsiti o gramada... ca doar 3-4 mai scriam...
Acu vreti sa va strigam pe fiecare-n parte??? Ca sa stim alte dati ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
nicoll_mada spune:
Neata fetele!Va poftesc la 
Cristiana ce faci mama,intri sa ne aduci ploaie?Bine ca nu ne dai zapada
Hai,asteptam ceva vorbulite de la tine,ce fac fetele,tu cum te simti?
Babylina voi ce facti?Doar raspuns la apel si nici o noutate?
Daniela_daneza sa intelegem ca esti ocupata si nu ai avut timp pt mai mult?
Mihaela te asteptam sa ne spui cuma fost.![]()
Cryna ma bucur ca macar treaba te scoate din barca!
Eu am trecut-o si pe Srefi pe antibiotic,aseara avea si ea febra si tuseste destul de zdravan
...Codri nu a mai facut febra foarte mare,dar nu prea a avut chef de mancare aseara si eu am insistat sa pape,doar trebuia sa-i dau antibiotic si m-am ales cu
Offf ca nu se mai termina...
In seara asta o astept si pe soacra-mea pe la noi,asa ca pe week-end am mosafiri.Codruta e foarte incantata,isi asteapta cadourile.![]()
Va pup pe toate,intru mai tarziu
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata! 'Neata! Mmmmm... miroase a
!!! Mmmmm... yami
... Multam Nicoll
.
Vin si io cu un
sau un
... enjoy... care si cum vrea
...
Offf, saracuta Stefi
. Dam
&
ca sa depaseasca si ea starea asta mai rea, de la inceput... si sa se faca bine repede. Codri e ceva mai bine, nu? Speram ca da. Uram distractie placuta in weekend cu musafirii.
la toate trei gagicile.
toata baltuta... pe mai tarziu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
elyanne spune:
Neata si de la noi...
nicoll si ai mei vomita cand sunt bolnaviori si insist.. eu le dau mediacamentele cu juma de roa inainte de masa, ca sa nu le vomite odata cu mancarea... altfel n-am de unde sa stiu daca au vomat si antibioticul sau nu... ca sa le mai dau o doza sau nu...
Fetele doar ati intrat sa nu va dam disparute? Chiar nu mai vorbiti cu noi? Uite multeeeee
sa va treaca supararile, depresiile, asteniile... sau ce-oti avea
... io sper sa duceti lipsa de timp... nu altele...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
Hello pestisorii!
Multumim de cafea Nicoll..tare bunaaa!![]()
Eu n-am mai intrat din lipsa de timp,a plecat matusa mea si ne-am apucat de curatenie generala,apoi in doua zile am avut inundatii:o data am uitat sa pun in vana furtunul de la masina,a doua,s-a spart un racord,asa din senin,noroc ca atunci intram in baie,dar tot a ajuns apa pe hol
Pe Miruna n-am mai scos-o de duminica afara,ca a fost frig si mai batea si vantul..azi vad ca e frumos,asa ca mai tarziu iesim sigur la plimbare si ceva cumparaturi..
Multa sanatate bolnaviorilor!
Pupici dulci de la noi!
daniela_daneza spune:
Buna ziua , baltutza! Uite ca am aparut , daca am vazut ca ati strigat catalogul
Ely , multumesc!
Eu sunt cam tacuta dar nu am un un motiv anume .....e astenia de primavara ......macar de s-ar mai incalzi putin ....maine intentionez un ster de geamuri ....dar sa vad daca si concretizez , desi s-ar putea sa nu ...ca am masina sora-mi si cred ca o tai la plimbare ...bine inainte trebuie sa o spal .....
va pup si revin

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
ete na ...acum ati disparut voi
gata , deja am facut program pt. maine ...pe la pranz ma intalnesc cu o prietena la cafea , apoi am vazut ca e un targ de carti , cd-uri la sala dalles " KILIPIRIM " ....cu mari reduceri ....mamicile ,
cica cele mai mari reduceri sunt la cartile de copii
apoi...mai vedem ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"