Pestisori, la multi ani! (33)
Raspunsuri - Pagina 16
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cryna77 Andanii, ia o & un sa te alini un pic! Macar atat... pana rasare soarele ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ************************************************* "Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!! |
n-am ascultat ... acuma ma pun sa vad ... ce melancolie te poarta-n brate

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"
ochi_verzi spune:
Salutare!
Nicoll, sanatate multa fetelor tale.
si unul pt tine
Cryna sanatate si sa nu aveti nevoie de doftorii.

Multumim, pt aprecieri, fetelor!
Dianei îi place tare mult sa faca fotografii, cum ma vede cu aparatul cum zambeste.![]()
Mi-e asa de draga si ne bucuram c-o avem dupa cate am patimit.
Deseara avem cina "romantica"
eu si fii-mea. Aseara a vazut iar suporturile acelea pt lumanari si m-a intrebat:"Mami, cand facem o cina romantica?" No, i-am explicat cam ce inseamna o cina romantica si atunci mi-a spus ca vrea cina pt printese...asa ca deseara mancam la lumina lumanarilor 
Tot aseara facea exercitii de mers ca printesele si mi-a spus ca vrea sa se imbrace cu rochita aceea alba de cand a fost Scufita Rosie dar... "o sa-mi pun si-o esarfa, ceva ca-i prea simpla rochita"
si a continuat"sa te imbraci si tu frumos, nu in trening" ![]()
Asa ca voi pregati copanele cu cartofi la cuptor ca asta-i place cel mai mult, aranjam masa frumos, ne imbracam ca pt cina si ne jucam de-a printesa si... eu regina
asta de azi.
A fost mortala cand s-a trezit dimineata...primele cuvinte: "Mami, maine-i azi?" pt ca aseara i-am spus ca maine vom cina la lumina lumanarilor.
La noi e frig, azi dimineata iar a fost ger...brrr.Nu stiu cand mai vine primavara si pe la noi.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
nicoll_mada spune:
Mihaela
duuuulce pe pintesa ta!Sa aveti o cina reusita si ai grija,sa te imbraci fumos!
Cat despre intrebarea ei...
eu ma topesc cand aud cheztii asa inocente si dulci!Distractie placuta!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
ochi_verzi spune:
Multumim, Nicoll!
Sunt convinsa ca nu va uita cina aceasta.
Are cateva amintiri care n-au fost cine stie ce, dar momentele respective au fost pt ea ceva mai altfel si chiar si acuma mai imi spune:"mami, mai ti minte, cand am mancat inghetata si m-am uitat dupa fetita aia si mi-am pus inghetata pe nas?" asta a fost cam pe la 2 ani si un pic, dar si acuma tine minte si multe altele pe care eu le-am mai uitat
dar ea si le aminteste...
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Tethys spune:
...
... un pic... sa urez lui Ochi_verzi, sa aiba parte de o cina frumoasa si suuuper romantica in doua
&
! Ei las', ca o creste Robertel al meu mai mare si ne trecem si noi pe d-astea
... ca e misto tare, nu?
&
.
Ei Andanii, daca tot ai chef
sa asculti ce pun io pe aici... uite inca o melodie
... ultima... ca io, fug din "barca" asta... a melancoliei... ca am treabaaa
... si asa, nu am nici un spor
&
...
la toate sirenele... pe mai tarziu...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
elyanne spune:
Cu vorbe te rugam ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marami spune:
Chiar asa Baby, a observat cineva ca lipsim de atata vreme?
Emma, va INVINGE cancerul!!!
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Tethys spune:
Ei... Babylina si Marami... sigur ca se observa lipsa... se incerca si o strigare de catalog pe icisa
... asa mai micut
... da', n-o observarati voi
. Si, chiar asa! Pe unde umblarati dragelor
????? Treceti la semnat condicuta
! Repejor! Repejor! Eeeee...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!