Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaaaaaa....

Am uitat sa ma laud... am castigat un concurs la buburuza... si acum trebe sa vad ce jucarele le iau de 250 de ron...
A inceput un nou concurs azi... asa ca aruncati un ochi, poate-poate

Mai trebe sa casting un concurs de shopping pe 31 martie si cam atat... ca n-am mai participat la altele...

Ochi_verzi vazut pozele... f. frumoase

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Felicitari Elyanne pentru premiu. Eu nu prea am mai dat pe aici decat pentru un la multi ani.
Ma adun si intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pe pag 2 pestisorilor ??????

felicitari elyana pentru concurs

restul?

crina , marami, danuta ?????

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!!!Haideti repede la ca apoi fug la treaba.
Elyanne felicitari pt castigarea conscursului si poate-poate le castigi si pe celelalte 2.Noi tinem pumnii!
Babylina te asteptam si speram sa ne vedem mai des!
Mihaela super pozele,cat despre zapada ne-a speriat si pe noi ieri,am dat cu ochii de ea.Dar s-a topit.
Cristiana ce faci,cum a fost la Cluj,nu mai dai nici un semn?
Cryna voi ce faceti?

Acum sa va spun ca noi nu suntem prea bine.Codruta mi-a racit si marti noaptea mi-a facut 40,3.Noroc cu Novocalminul pe care-l aveam in casa,caci restul antitermicelor date din 4 in 4 ore nu au facut fata.Ieri am fost la doctorita si am intrat pe antibiotic si continuam cu antitermice.Stefi si ea tuseste,dar uscat.Sunt chiauna,de 2 nopti nu dorm Sper ca incet incet sa ne punem pe picioare si mai sper ca pitica sa nu aiba probleme si cu ea sunt in tratament.
Va pup,fug sa recuperez ziua de ieri!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor!

Hi,hi,hi Andanii ... mi-o luasi inainte cu strigatul catalogului ... io vazui de aseara ca sirenele s-au dus pe pag. 2... disparura ... Mno, poftiti cu toate la o mica -luta, un sau un ! Enjoy!!!
Elyanne, felicitari pt. concurs si bafta la cel de pe 31 martie !
Eiii!!! Ce pozici frumoase, de 8 martie, vazui la Ochi_verzi ! -am mica zana a lu' mama, care sta asa frumos la poza !

Va pun si o melodie... sper sa va placa ... poate asa apareti si voi ...

la toate sirenele & ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Haaaa, Nicoll!!! Si tu mi-o luasi inainte... cu 5 minutzele ... Ei las' ca, 2 randuri de nu strica ! Offf, mitititele lu' mama racite, bolnavioare! Uram sanatate multa ! Sa se faca bine repede!!! & pt. amandoua gagicile! Aaa... un si lui mami, ca sa fie puternica si sa-si revina din chiaunit ...
Si eu fui farnaita zilele astea... cu friguri in oase... amu is mai bine... si Robert e oleaca mucios, da' nu grav... speram sa nu trecem pe doftorii si noi... E vremea asta tare schimbatoare... La noi e urat, frig, ieri a si plouat ... barrr... urata vreme...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa....

Multumesc pt. felicitari alea-alea

nicoll_mada multa sanatate... si noi o patim cu mandra la fel cu febra... si la fel, numai novocalminul face fata
Acum tuseste ... mergem maine la pediatru, nu pare grva... dar totusi trebe sa o vada sa fiu sigura ca e doar o raceala...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna multam mult si de cafeluta,ai dreptate,poate trece chiauneala si de urari!Sanatate si tie si lui Robertel!sa nu aveti nevoie de medicamente.
Elyanne sa treaca repede sila mandra voastra!of...nu vreau copii raciti,noi altfel le ducem pe picioare!
Va pup si ne vedem mai tarziu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nicoll sanatate piticilor , sa se faca repede bine
cryna sanatate si voua ... sa treaca mucutii
ochi verzi superbe pozicile ... o frumusete de fetita
elyanne bafta si la celalalt concurs .... ce mai fac frumusetile ???

ce sa va mai spun ... eu tot in depresii ... pana nu vad soarele pe cer calumea nu cred ca-mi revin

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Andanii, ia o & un sa te alini un pic! Macar atat... pana rasare soarele ... ca, si io, is cu-n picior (ceva mai mult, poate...) in barca ... nu vedeti ce melodii ascult io ?!? Ca, va pusei si voua cateva ...

Mergi la inceput