Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Prezent

Am fost cu trupa afara... pana ne-am schimbat, mancat, culcat... s-a facut ora 4... acum mai lucrez ceva.. si gata ziua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hi, hi, hi... Elyanne ! Ce repejor ai raspuns la apel ... Ok., intelesei 'lipsa' . Crezui ca va 'supararati' cumva . Io... abia acum... de vreo saptamana incoa'... incep sa cad in butoiul cu melancolie ... hmmmhhh... astenia de primavara! "Manca-oar mama" ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Prezent si eu!
Noi am fost la petrecere, asa ca aseara am venit tarziu si azi am dormit pana la...upss, nu spun ora
Apoi Diana a mers cu sot sa-i cumpere bicicleta ca cealata i-a ramas mica si eu sniteleam, dar m-au sunat sa merg si eu la magazin sa-mi dau cu parerea...zis si facut.
E atat de incantata, de ne-a pupat si multumit de zeci de ori, topaia ca un iepuras si pana acasa a venit mandra pe bicicleta
Anul acesta vrem sa invatam fara roti ajutatoare si sa punem si rotile de la role in linie, ajunge cat a mers cu doua-n spate si una-n fata.

Eu am pus sa le fac niste cornuri si pana mai creste aluatul butonez un pic.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Venim si noi la apel.Ieri am lucrat si am avut ceva treaba,iar azi am taiat o purcica ce nu se mai putea ridica din cauza unui picior.Deci,ceva motivatie pt absenta am avut,sa nu va suparati
Asa ca va poftesc la sorici si un gartar cu carnita impanata.Stiu ca a era zi de post,dar nu mai puteam amana,saraca nu se mai ridica de 2 sapt.
In rest si la noi azi a fost frumos,soare din plin si fetele s-au jucat in curte linistite.Pana si puisorii i-am dat azi la soare.
Mihaela sa stapaneasac sanatoasa bicicleta si cat mai repede sa mearga singura,va pupam!Cat despre peisaj...sunty fara cuvinte,e super!
Elyanne motivam absenta daca ati profitat de soare,la noi cel putin a fost super!
Cryna sa nu te cuprinda astenia,ca si eu sunt doar la un pas sa alunec in butoiul cu astenie.
Danuta sa nu aud de criza si de mai rau...parca e toata lumea numai cu gandul la ea.
Andanii sa fi puternica si sa depasesti momentul!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Hi, hi, hi... Nicoll... io ma lupt cu astenia ... de vre'o saptamana incoa' ... cum incercam sa zic, de fapt, mai sus... acu zic, ca-s cazuta in butoiul cu melancolie... acu, gasesc o 'raza de soare' si ma ridic... mde, suisuri si coborasuri ... hmmmhhh, hmmmhhh... bey, sper sa nu cad de tot si sa ma mentin la suprafata... sau, macar pe undeva pe acolo ...

la toata baltuta & noapte buna de amu... ... ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

O zi buna si o saptamana minunata dorim tuturor pestisorilor!!!Va poftesc la si soer a aveti parte de soare si cat mai multe grade.
Eu am ajuns la munci,e destul de placut afara si am zis intai sa va salut,apoi treaba.Asa ca acum trag o fuga si la inimioare si apoi pe "cai" ca a inceput o noua saptamana!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa.... eu sunt acasa, dar trebe sa ma apuc de munci... si am un cheeeeef... dar trebuie

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pestisorilor dragi

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...nu ma mai joc. Am trecut in alta zodie si nu mai dati pe aici...pai treaba-i asta?
Hai sa va fac pofta cu un poate, poate veniti la o poveste.
Nicoll_mada, sar'na!...dar ui-te ca vremea asta nu tine cu noi.Daca ieri a fost soare, caldut cand nu batea vantul, azi mi-a inghetat si maduva-n oase, a fulguit, dimineata a fost chiar o tentativa de ninsoare...
Hai sa ma laud si eu cu niste poze de februarie-martie...sunt si cateva de sambata.
Va astept la o poveste, ca de nu ma duc sa dorm

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

'Neata sirenelor! Trezireeeaaa!!! Ca, ati cam disparut ... Poftiti la , , &... o melodie simpatica ... Enjoy!

Mergi la inceput