Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Pup fetele si multumim de cofeluta Cristiana !!!
Am treaba cu carul,asa ca rapid urez La Multi Ani,sanatate si numai impliniri alaturi de cei dragi pentru Maruta,Ank,Ioana_77,Geany_bc
Daca mai gasesc o pauza mica vin sa va mai vad,daca nu,ne vedem pe seara sau maine.toti pestisorii!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Marami, multumesc pentru cafea, ce buna e!
Cryna, multumesc pentru link, ma apuc indata sa studiez, poate rezolv si eu cativa dintre neuronii mei

La multi ani sarbatoritelor: Maruta, ank, ioana_77, geany_bc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La Multi Ani, Maruta,Ank,Ioana_77,Geany_bc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Eiii... Marami... iote ce ascult eu acum :

Ce zici? Iti place? Va place?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

La multi ani!!! sarbatoritelor din zilele astea

eu ce sa va spun , nu-s in apele mele, nu-s in parametrii .... nu stiu ce am ... nu stiu ce sa va spun ce ma deranjeaza pe cuvant sunt obosita, mi-e somn, mi-e ciuda ca a venit criza , vreau sa fac multe si nu reusesc sa fac nimic ... offfff .... mi-e ciuda ca dumnezeu chinuie puiuti mici si nu-i face bine, ma tot intreb de ce .... de ce ... de ce nu face dumnezeu ceva ..... deci ... sunt intoarsa pe dos ... nu ma bagati in seama

va pup pe toate

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

La multi ani, Maruta, Ank, Ioana_77, Geany_bc!
Cristina,
Andanii, o i soare pe strada ta.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Hai sa va arat cateva poze de saptamana aceasta din Parang, unde zapada-i de un metru.
poze-Parang
Cristina, nu mergi?

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaaaaaaaaaa

ochi_verzi vazut pozele... suuuuper...

andanii sa mai treaca supararea... sunt lucruri pe care nu le vom intelege... cel putin nu acum...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata la amiaza!

Xandrutza foarte fain tortul,yam-yam

Mihaela ma bucur ca a-ti scapat de raceli..si daaa,ce trece timpul,nu-mi vine sa cred!!...oau ce peisaje ca-n povesti sunt la voi

Andanii la noi tot aud lumea zicand ca din toamna vom resimti mai tare criza asta,eu nu stiu ce sa mai cred..dar nici nu vreau sa ma gandesc prea mult,ca dupa aia da pesimismul peste mine

La noi e soare,dar cu dinti,bate un vant rece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Buna ziua sirenelor! Hmmmhhh... si voi incepeti sa dispareti ?!? Nimeni pe aici... Nici Marami nu mai da pe aici ... nu-i place melodia pusa de mine ... mai mult ca sigur ... d-aia o fugit ...
Weekend placut si relaxant in continuare . Ne 'vedem' maine .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput