Pestisori, la multi ani! (33)
Raspunsuri - Pagina 19
Tethys spune:
'Neata la toate sirenele! Am sosit cu
-luta, un
sau un
. Enjoy!
Offf, Elyanne
. Saraca Elenuta,
-am dulce mititica sa-si revina cat mai repede! E rau tare ca a inceput cu febra
... sa speram ca nu va fi mai grav de atat... Sanatate multa!
Si... deci asa, Nicoll... se dau gagicile-n spectacol, ai?
... te asteptam la vorba
...
la toate sirenele... io fug la treaba... s-aveti o zi frumoasa si un inceput de saptamana cat mai bun!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Cryna face aici invitatii, va ofera de toate si voi nimic, nimic...
Elyanne, sanatate multa Elenei!
Nicoll, cum se simt printesele tale?
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
andanii spune:
ochi verzi ... super pozicile 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
marami spune:
moama, ce ma enerveaza
emoticon tampit, e a doua oara ca mi se inatmpla azi.
So, sa o iau de la capat, cu un hai salut si scuzele de rigoare pentru absenta.
Am scris sporadic, ici si colo, deci nu ma puteti acuza de tradare
am scris in functie de timp, de chef, al meu sau al altora, de neuroni... stiti voi!
Boooon! Si ce am constat?! Ca aveti nevoie de un bici sa va impinga cineva de la spate, exceptiile se stiu, au fost aici in fiecare zi...
.... chiar ma enerveaza, asta il trimit asa cum ii!
Emma, va INVINGE cancerul!!!
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
marami spune:
So, hai sa va zic si voua ce vip aveti printre voi si nu stiti
tocmai am castigat procesul cu politia rutiera, am facut contestatie la amenda ce am primit-o, uite asa! N-am contestat lipsa centurii, ok! e problema mea ca nu am purtat-o, insa nu-mi baga pe gat o amenda pentru lipsa RCA-ului ca te-ai ars, mda, 1000 de lei conform nu stiu carei legi sau articol.... revin din nou!
Emma, va INVINGE cancerul!!!
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
elyanne spune:
Multumim 
Elena nu-i bine deloc... a facut febra mare... frisoane... a vomat non-stop de dim. pana spre pranz... acum s-a potolit... e in greva...
Am fost iar la pediatru... nu scade febra cu nimic... ne-a schimbat medicamentele... doar plamanii nu's afectati, in rest toate... dar cel mai rau ma sperie febra... baietii n-au facut asa febra nici cand au avut pneumonie... Elena in schimb... numai de-astea imi face... Impachetari sa scadem febra, plus nurofen, panadol... alternat...
Azi a papat un danonino si apa, ceai, cateva linguri de zeama de supa... bun si asta...
Maine merg si cu baietii... Mihai tuseste... dar azi am fost pe fuga, fara tati... nu puteam sa emrg cu toti trei...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Poftiti la
,
,
! Enjoy...
Elyanne, sanatate multa Elenei si sa speram ca gemeneii nu vor face nimic grav
! Tie, iti doresc multa putere, ca sa treceti cu bine peste bolile si racelile astea de primavara
.
la baltuta & poftiti la taclale
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
daniela_daneza spune:
Ely , multa sanatate Elenei!
si sa speram ca nu au luat si piticii.Curaj si incredere !
Marami , felicitari ! Si sora mea a castigat , tot cu politia romana .
Pup toate sirenele .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Au luat-o si piticii... tusesc... iar andrei a vomat aseara 
Azi merge tati cu ei la doctor... sa vedem ce au si ei in program...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Au luat-o si piticii... tusesc... iar andrei a vomat aseara ![]() Azi merge tati cu ei la doctor... sa vedem ce au si ei in program... Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
of ....saracii copii ....dar ce sa faci, asa e primavara .....multa sanatate si tratament adecvat sa se refaca repede .....

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"