Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
Boo, e mortal Alex, te cred ca esti topita dupa el....super fain filmuletul... 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
nikolici spune:
multzu mult fetelor pt info.
ma bucur ca am fete informate in jurul meu si care ma pot ajuta cu un sfat la greu.De ex nu stiam ca solidele nu au ajuta putzin mai mult la gramele care trebuie sa le ia sugarul pe luna.
Acum ma gandesc cum sa-i zic doctoritzei ca nu vreau diversificare de la 5 luni si ca mi-au zis mie, fetele mele de pe forum ca 500 gr sunt ok pe luna in loc de 750 si sa ma mai lase in pace cu formula ei
.
Am o mare pb cu ...sa nu supar pe nimeni, mai ales pe doctora copilului meu.![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Acum ma gandesc cum sa-i zic doctoritzei ca nu vreau diversificare de la 5 luni si ca mi-au zis mie, fetele mele de pe forum ca 500 gr sunt ok pe luna in loc de 750 si sa ma mai lase in pace cu formula ei ![]() |
aceeasi problema o am si eu. nu neaparat cu pediatra, ca o ignor total de cand m-a trimis barbat-sau pe site sa ma informez despre diversificare
, ci cu sotul, cu mama si alte pers f sfatoase din jurul meu... dar, pana la urma, zic ca ei si fac tot ca mine, si n-am nici prea mare bataie de capLuminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
anca81 spune:
Eva, Noah e mai scump pe zi ce trece. Carla inca nu-si papa labutele, astept si eu cu drag momentul. Se mai apleaca cand sta in fundulet dar de ridicat pana la gurita - inca nu.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
AlexaM spune:
Boo, dulce foc puishorul tau...ce se mai lupta el acolo sa zica....
Luminita, vorbeam acum cateva capitole de caldura din camera unde doarme bebe si ziceam ca Matei doarme intr-un body cu maneca lunga si in pantalonasi dezvelit la 25 grade si se trezeste cu mainile reci...am scazut temperatura la 22grade acum...dar il tin in sac de dormit fara maneci si doar cu body fara pantaloni si are manutele calde...
. Sac pe care l-a acceptat fara probleme la 6 luni (pana atunci nu l-am bagat in sac.)
Poate te ajuta daca n-ai rezolvat deja...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Eva, Noah e mai scump pe zi ce trece. Carla inca nu-si papa labutele, astept si eu cu drag momentul. Se mai apleaca cand sta in fundulet dar de ridicat pana la gurita - inca nu. |
Cuscra, tu si Carla sunteti niste scumpe de cand va stiu. Niste delicate. Nu cred ca e om pe aici pt care sa nu ai tu o vorba buna.
Te pup si sunt fericita sa faceti parte din "familia" mea.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Eva, am uitat sa te intreb, ai gatit ceva la steamer?
Edit:

Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
Alexa, multumesc mult!! N-am cumparat inca saci, dar ii invelesc cu o paturica putintel mai groasa. Avem 25 grade in camera, pe ei ii imbrac noaptea doar cu body si pantalonasi subtirei de bumbac si acum au manutele calde - de cand am schimbat paturicile... dar o sa cumpar si saci, mi se par f utili, caci se mai dezvelesc din cand in cand sau isi pun paturica pe fata ceea ce nu-mi place deloc-deloc...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
GHIDUL MAMEI
nikolici spune:
fetelor "farsa" zilei de azi vine de la noi sub titulatura: de ce a lesinat invatzatoarea la serbare.
http://www.youtube.com/watch?v=LjsU65fYBG8
enjoy
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)