Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
tzitziri spune:
Eu nu prea pot interpreta graficele alea cu percentilele mai ales ca nu le am printate sa la holbez la ele 
Am gasit in schimb http://www.muc cel mic.com/calculator_crestere_copil_0_2ani.php care face automat calculele...nu am verificat daca e corespunzator cu graficul, dar presupun ca ar trebui sa fie....asta pentru cine e mai lenes sau mai putin priceput ca mine in acest moment in interpretare...Evident scoateti spatiile din link.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 N-as putea zice de Anda acelasi lucru, a supt din marul Ralucai cu o pofta... am sa urc si un filmulet ca sunt mortale fetitele. S-a intamplat f. repede: raluca zice: vrei si tu? si-i apropie marul de botic si Anda s-a repezit in el :) |
asta e autodiversificarea de care vorbea Muhh
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Fetita mea e cu doar 2 zile mai mare si alaptata exclusiv. Nu va vedea mancare decat peste vreo luna jumate. Parerea mea e ca ai putea sa nu-i mai nika, mai ales ca se stramba asa. Poate inca nu e interesata de gustrui noi. N-as putea zice de Anda acelasi lucru, a supt din marul Ralucai cu o pofta... am sa urc si un filmulet ca sunt mortale fetitele. S-a intamplat f. repede: raluca zice: vrei si tu? si-i apropie marul de botic si Anda s-a repezit in el :) de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
ca mare dreptate ai, nu stiu ce ma apucat, la inceput nici eu nu prea am fost de acord, dar am zis hai sa o fac si pe asta......

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
anamona spune:
Muuh sper sa fie asa usor cum zici tu.
Cat despre munca de acasa...e planul B si nu indraznesc sa sper inca la el.
Am muncit de acasa alternativ jumatate de sarcina (mici problemutze cu colul care s-au rezolvat usor dar suflam si in iaurt), iar in ultimele 3 saptamani am muncit numai de acasa.
Intr-adevar, -e uimitor cum te poti conecta in toate sistemele informatice ale companiei printr-o simpla legatura de internet!
gaia.nevia - apropo de deochi - vezi? esti exact ce ziceam :) asa zic toti, ca la ei functioneaza. Ce poti sa le mai spui? As zice ca e si autosugestie....eu de ce nu ma deochi sau sotzul sau thea?
anamona spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Eu nu prea pot interpreta graficele alea cu percentilele mai ales ca nu le am printate sa la holbez la ele ![]() |
intr-adevar sunt cam stufoase pt cine nu lucreaza cu multe cifre (tb scroll tot timpul jos sus si pierzi randul) si ar fi util sa fie printate inainte.
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui Joy21 Dragi mamici, va invit sa cititi 80 de sfaturi si invataturi de la babe Preferatele mele sunt: 4. Bebelusii trebuie imbracati gros si tinuti in camere bine incalzite 8. Nu taia unghiile bebelusului cu foarfeca pana la 1 an ca se face hotz! Pina la un anisor, unghiile trebuie roase de mama! 31. Pana la botez sa-i pui sub perina o foarfeca, bani, icoana. 39. Cand vine o femeie sa-ti vada bebelusul, ai grija nu fie pe ciclu, se zice ca bebelusul va face scoarta pe cap 40. Cand il botezi , tatal sa ramana acasa si sa faca diverse lucruri:sa sparga lemne, sa spele vasele, sa joace carti,sa danseze sa cante si sa se uite dupa femei(asta numai daca este baiat). In acest fel te asiguri ca asa de liber si fericit va fi copilul cand e matur. 45. Nu pupati un bebelus pe talpita ca "te tine toata viata sub picior". 54. Daca ii dai peste unui copil pana nu incepe sa vorbeasca va fi mut ca pestele. 55. Daca vrei sa nu mai planga, da-i cu o coada de peste pe la gura. 56. Daca vezi un cersetor mancand cere de la el o bucatica si da-i copilului sa pape. 80. Mama n-are voie sa intre in bierica la botez ca a facut pacat mare si nu merita. ![]() ![]() ![]() Victoria, binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Amunzant pentru noi dar tragic ca exista mame care asa isi cresc copiii...
Am intalnit si am ramas socata...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Boo spune:
mamamama
Foarte mandra sunt de el !!! ![]()
![]()
Super simpatice vorbele de babe. Iar cu deochiul sincer si pe mine ma depaseste. Nici eu nu cred. Si nici ca m-a deocheat cineva vreodata sau mi-a cantat cineva sa treaca, sau cum s-o zice
anca81 spune:
Boo, ce dulce e Alex, felicitari
. Vreau si eu!!!
Joy,
super funny.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anamona Evaf pupici lui Noah :))) ![]() ![]() si pe talpite :)o precizare - e belle soeur :) dar imi e draga ca o surioara :) Si ce shopping se face in Lille!!!!....stii ce ma da pe spate la francezii pe care i-am cunoscut? Ca desi nu au salarii fabuloase, nu stiu cum fac ca au o gramada de tzoale/incaltaminte de la super branduri! |
Pupici si voua pe talpici delicate de Thea

. Uite ce face fi-miu cu talpicile, se tine pe el insusi sub papucAha, belle soeur. Sa iti traiasca cumnata!

Da, ei 99,99% sunt dependenti de branduri. Soldurile sunt enorme, exista si comenzi pe ebay, exista "ventes privees "unde scot produse vreme de 3 zile la preturi sparte (cum le numesc ei) asteapta in mare sa se faca destocaj si tot isi permit o super tzoala/pantof de firma. Ai fost la La Fayette? Eu il aveam lg blocul meu, il vedeam pe fereasta. Te imbolnavesti

Intram fff rar si la tinta ca altfel ma umpleam de nervi.Tine si de educatie. stii tu: "sunt prea sarac sa ma imbrac cu haine de duzina. Putine si de calitate, stiu pe ce dau banii", asa sunt, in general, vesticii (mai putin americanii)
Sa vezi, cand a venit in Ro sotzul meu se holba pe strada ca toate fetele de gimnaziu, orice om poarta jeansi Diesel, D&G, era siderat. Cica moooama se vorbeste la televizor ca suneti tara saraca si voi numai in D&G iesiti. Pana i-am explicat ca sunt fake-uri de pe la chinezi, turci.
A avut un soc; el credea ca macar e vb de marfa cazuta din camioanele firmelor mari, furata de diversi din fabrica etc, dar nu marfa contrafacuta din obor. Sunt asa draguti cand descopera adevarata Romanie
Boo, ce scump e Alex.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------

eu nu prea cred in chestiile astea......nu in toate
de Anda Teodora din 10.10.2008