Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

isi pun paturica pe fata ceea ce nu-mi place deloc-deloc...

Sfat: baga capatul sub saltea astfel incat sa le ajunga doar pana sub brate

Eu folosesc sac noaptea insa ziua pun paturica, asa nu si-o poate trage pe ea.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Alexa, multumesc mult!! N-am cumparat inca saci, dar ii invelesc cu o paturica putintel mai groasa. Avem 25 grade in camera, pe ei ii imbrac noaptea doar cu body si pantalonasi subtirei de bumbac si acum au manutele calde - de cand am schimbat paturicile... dar o sa cumpar si saci, mi se par f utili, caci se mai dezvelesc din cand in cand sau isi pun paturica pe fata ceea ce nu-mi place deloc-deloc...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Te inteleg... eu am paturica celulara (crosetata de mama :D cu multa dragoste) dar ajungea imediat sub el ca e un zvapaiat.
Daca iei saci sa masori bine ca eu am luat unul de 70 cm (de la gat pana la picioare ) si ... e mic sta cu picioarele indoite, motiv pentru care nu i-l dau...II dau unul de 90 cm in care inoata...se umple tot patutul ...dar tare scump e.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ma bag sa fac un capitol nou

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si pentru ca eu tot sap in cautare de informatii despre diversificare, mai pun un fisier www.aidp.bc.ca/feedbaby.pdf" target="_blank">aici. Unele informatii se repeta insa sunt destul de bine sintetizate.

Va pe toate, fara exceptie. Ne vedem maine

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Gaia – super tare soacra ta. Cel putin ai scapat de cautat cadouri “dichisite”:
Babymom- pupici multi pt voi. Tu nu cred ca ai putea sa superi pe cineva. Nastere usoara finutei tale.
Nikolici – tare rau imi pare pt situatia surorii tale. Ma gandesc doar cat de groaznic poate fi ca omul cu care vrei sa fi o viata sa nu–si doreasca copil … e foarte rau!! Sper totusi ca isi vor rezolva problema la consiliere si ca el va accepta sa aiba un bb care apoi il va schimba total si va vedea ca a gresit nedorindu-si un copil. Nici noi nu ne-am dublat greutatea de la nastere dar suntem multumiti, nu ne stresam. pt voi

Babytza - vazut poze si filmulete!! Tare mult imi place de Soricel imbracat in jeans, camasi si vestuta .. ce mai - un cavaler adevarat. Si poza cu “ingerasii mei” tare-I frumoasa. Ce frumos papa David .. sper sa ajungem si noi la performanta asta .

Nerantula - si bb meu a facut o perioada kk o data la cateva zile. Eu in a treia zi ii puneam supozitor – nu l-am lasat mai mult. De cateva zile ii dau suc de mar si acum face iar de 3-4 ori pe zi .Am tinut eu un mic regim cateva zile: fara carne tocata, orez… chestii mai grele dar degeaba – nu a avut efect la el – dupa introducerea marului e ok, si-a revenit la normal. Acum nu stiu daca tu esti dispusa sa-I dai inainte de 6 luni altceva decat san – la noi a mers.
Andy_garlo, musettepink pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo i-a confiscat lui Radu ursul galben si acum sade cu el la masa.
Hmmm... copilasii astia... dulci!

Anamona, deci daca nu cred, nici nu ma deochi! Foarte tare.
Pt mine e prea tarziu, huh? Sa ma razgandesc, adica....
Uite o poveste haioasa. Nu te contrazic cu nimic, sa stii, doar iti spun cum am ajuns eu sa cred.

Intr-o vara am primit o rochie superba de matase albastra. Si am imbracat-o la serviciu, lucram la o firma mica cu o baba carcotasa, cu ochi penetranti. In afara de faptul ca m-a laudat si de cate ori ma vedea imi zicea cat de superba sunt, si in rest, daca nu vorbea ma fixa insistent, nu s-a intamplat nimic deosebit.
La pranz am fost nevoita sa pleca acasa. Indigestie, mi-am zis, desi nu mancasem nimic aiurea. Dar era vara, cine stie...
Am ajuns acasa, am vomat de nenumarate ori. Deja semana a toxiinfectie alimentara, la care sunt predispusa as zice. Am luat toate masurile medicamentoase cunoscute. Nimic. Am zacut 3 zile, nu ma puteam ridica din pat fara sa ma ia o durere infernala de cap, de fapt nu puteam nici misca teasta stanga - dreapta fara sa vomit. Mama a chemat si dr. Tensiune mica, regim, sa beau o cafea, ma rog.
Mai mult nu a avut ce-mi face iar starea mea nu s-a imbunatatit, din contra.
Si se pune mama frumos la capul meu si imi citeste Tatal Nostru de nu-stiu-cate ori. Imi stinge nu-stiu-cate chibrituri intr-o apa. Si mi-o da s-o beau.
Si dupa ce o injur bine ca isi bate joc de mine (eu, rockerita fanatica, realista si demonstrativa pana in maduva oaselor) o beau ca sa ma lase ca prea era serioasa. Si, stupoare. In juma de ora eram im picioare.
Intamplare sau nu... de atunci am inceput sa cred in asta si, ce-i drept, tot de atunci am inceput sa ma deochi mai des.
Dar atata timp cat mi-e rau de mor si vomit verde si imi trece cu Tatal Nostru si 3 chibrituri in loc de vizita la medic, regim si ceva medicamente, deochi sa fie, doamnelor!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, am uitat sa te intreb, ai gatit ceva la steamer?

Edit:

Inca nu. Nici nu l-am scos de acolo din cutie. Il inaugurez cu piure de morcov pt Noah, vineri sau sambata fac.

Iti spun cum e cand fac, e Tefal. Nu cred sa fie probleme, astia se respecta. Are capacitate 6kg, cine o gati atat (??)

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Boo e super scump :) ce mutrita are ::mamamamama ia-ma in brate

Evaf ce autodiversificare si-a tras el cu degetele de picioruse :)) e super scump si ce copanele are :)
Ei stateau in spate la Opera. De cand s-a deschis La fayette nu am mai fost la ei, cumnata mea chiar a lucrat putin acolo, am inteles insa ca nu prea mergea si ca s-au mai inchis din magazine.
Eu bateam stradutzele dar baza era in Euralille :))).
Muream de rusine cum plecam ca romanul cu zeci de sacose pline de parca nu mai vazusem magazine in viata mea...abia asteptam sa se deschida mai multe si la noi sa fie oferta variata si sa mai scada din preturi....acum s-au deschis dar tot degeaba...iarasi nu inteleg cum de mai tin preturile asa sus cu criza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza de la noi...fata mea acu juma de ora s-a trezit

Ada multumim de

Anca si multumesc, o sa le incerc

Irina de Clau_geo
Andrei de Dyanira
Dragos de Babymom
Ellen Laura de Mmimi
Maria de Cocutica
Max de Ilia99

Lumi vazut poze cu vrajitoarea

Monica tin si eu pumnii sa fie totul bine pana la capat, ma bucur tare mult ca sunteti bine

Denisa bine ai revenit

Lumi..las ca toate tre...iti spune moi care de aprox o luna stau ca pe ace si ma cert cu al meu...

AlexaM sper ca te simti mai bine

CD va papa Mikul taudar cand vrea el

Nocom pozici vrem, am mamica si comorile ei

Anamona ce bine ca nu a reactionat nasol dupa vaccin, am Thea si mami

Babymom nastere usoara finutei

Lidia ma bucur pt Stefan ca e mai bine, tot asa s-o tineti

Joy la ceke 80 sfaturi

Boo ce scum e

Eva pt micul Noah

Nikolici din cauza costumului

Albinutelor abia am recuperat si voi faceti capitol nou

fericita de Crina Alexandra