Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Mi-a dat o crema pe baza de cortizon cu care nu am sa-l dau.

Colega mea Susan mi-a recomandat si Trixera de la Avene, cica e mai buna ca Eucerin-ul. Am comandat si eu o sticluta. Rau nu poate sa faca... oricum, cortizonul este si la noi un NO GO mare de tot!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Buna dimineata.
Lui Ducu i se inrosea mai rau pata de la Trixera, desi ne-a fost recomandata de dermatolog.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Fetelor, am patit mare cosmar azi cu David.
A venit de la gradinita morocanos si suparat pe bb, sa dispara bb ca el s-a saturat. L-am luat linga mine sa-mi spuna ce e cu el, mi-am dat seama imediat ...fetelor e incredibil cit de bine se pot citi copilasii, imediat se vede in comportamentul lor orice schimbare...sa nu uitati. la ei comportamentul vorbeste, nu gurita, nu e prima oara cind realizez asta.
L-am linistit, nu am observat imediat. Abia dupa aia am vazut ca in spatele urechii era ca urechea ranita si singe.Mi s-a scurs tot singele din picioare cind am vazut.
N-a vrut sa-mi zica ce s-a intimplat.L-am imbracat si i-am zis mergem la gradinita sa-mi explice dna ce s-a intimplat. A inceput sa urle ca nu merge sa merg singura. ii era frica. Pe drum plingind mi-a spus ca Petru l-a tras de ureche, desi Petru e un baietelmai micut de 2 ori decit el. Nu a recunoscut in fata Dnei. SI desigur nici dna nu a putut sa-si explice de unde are urechea asa ca ea n-a vazut sa se certe, etc. David a tinut-o pe a lui ca Petru.
Abia acasa mi-a recunoscut ca dna l-a tras de ureche...Nenorocita, m-am umplut de nervi si de ciuda ca nu o am in fata.
Miine merg cu ea direct la directoare, i-am facut si poza la ureche lui david. Va dati seama fetelor bietul meu pui umilit in halul asta cum s-o fi culcat el plingind, cu urechiusa ranita..Nu pot sa -mi scot imaginea asta din cap. Imi pare rau, nu fac rau nimanui, iert cit pot si chiar si in plus, dar asta pur si simplu nu e de iertat. Chem si televiziunea daca e nevoie, nu ezit nici o secunda.
AM vb si cu Elenuca si a avut dreptate, daviducul a venit cu ciuda ca bb sta cu mine acasa si pe el il duc acolo unde i se smulg urechile. Puiutul mic...n-o sa mai treaca el prin asa ceva. Promit ca n-o sa mai treaca prin asta.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Vai, Simona, ce povestesti ... Sa n-o lasi nepedepsita pe nesimtita de educatoare. Doamne, in ce hal a putut sa-l traga incat sa-i dea si sangele, mititelul. Pupam urechiusa si iti uram bafta azi.

Mergi la inceput

Buna dimineata din nou.
Ma scuzati, pun repede de ca sunt prima pe-aici in dimineata asta. Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Danicris, matinala, multumim de cafea.

Simonacip, succes azi la gradi! E grav daca educatoarea l-a tras pe David de ureche si nici n-a recunoscut - o sa iasa scandal mare.
Sper sa mai ajungi azi la noi.

Deci, a ramas fixat
in jurul orei 11

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, sa stii ca o educatoare nu poate supraveghea non-stop 10-15 copii.
Copiii se mai imping intre ei, se mai lovesc - asa e peste tot, n-as vrea sa zis "normal", da e ceva obisnuit.
E de ajuns ca ea sa se intoarca cu spatele si sa fie ocupata cu un grup de copii, ca alti 2 mai incolo sa se pocneasca.
Nu e usor.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai Simona, m-a bufnit plansul inchipuindu-mi saracul baietel. Nenorocita femeie. Sper sa ii faci un scandal sa nu mai faca in viata ei asa ceva, sa nu mai calce pe acolo. Atata metoda de educatie stie?!

E adevarat ca astia mici sunt nazbataiosi si fac pozne, dar sa tragi de ureche pina la sange??? La Andrei la gradinita ii pun in time-out ca pedeapsa. Si el face figuri ca nu vrea la gradinita, dar doar pentru ca stie ca eu raman cu Raduc acasa si ar sta si el, nu ca nu-i place la gradi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Da fetelor,o sa ma uite asa usor nenorocita asta. Sper sa ma pot stapini miine, cine stie ce pot sa-i spun sau fac, bine ca n-o am acum in fata..bine pentru ea.Oricum i-am promis lui david ca dna aia nu mai calca la grupa lui Si asa va fi.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Nu pot sa cred, m-am infuriat numai din ce mi-ai povestit. Pai chiar ca merita trasa de ureche si ea, data afara ca poate asa invata minte. Sunt foarte revoltata, eu zic ca tb sa chemi politia.Tb sa fie reclamata pentru rele tratamente aplicate minorului. Nenorocita. Sa maltrateze un copil lipsit de aparare. Saracu David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza fetelor. am lipsit ceva vreme. n-am dormit toata noaptea..fata a fost infundata, a sforait, a facut temperatura, azi dimineata s-a trezit cu muci si tuseste ca un om mare. o sun pe pediatra si mergem la ea sper sa aiba timp de noi. m-am culcat la 3, am stat s-o pazesc, ca m-am enervat ca daca atipeam ma trezeam s-o verific, asa ca n-am mai dormit. a transpirat fleasca toata noaptea cu toate ca nu era cine stie ce cald in camera si nici gros imbracata, am stat cu prosopelul s-o sterg. in fine, m-am trezit la 6, bajbaiam prin bucatarie ca zombie sa beau un ceai. sunt asa suparata...

simonica, nasol ce s-a intamplat cu educatoarea aia..sa n-o lasi balta. mergi mai departe, depune o plangere, ceva, trebuie sa se poata fac ceva. mult succes si urehiusei micutului

multumim fetelor ca ne-ati urat ieri, zic si eu sarbatoritilor din ultimele zile , in special un pupicel Iasminutei frumoase..noi am intrat in luna 9 cu stangul..offf si abia acu o sapt am terminat antibioticul ala nenorocit...e a 2-a oara luna asta cand raceste, sunt la capatul puterilor, n-o vad si eu sanatoasa odata..

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana ai dreptate si tu, e adevarat ca e greu sa supraveghezi 10 copilasi...dar nu se poate mai, i-a desprins urechiusa nu stiu ce sa zic...
Ne vedem in jur de 11, abia astept fetelor!!
Iulia ce rau imi pare de voi ca sunteti iar bolnaviori. pentru ieri ca tuta de mine mi-am dat seama ca am felicitat-o doar pe Iasmi, dar m-am luat cu urechiusa lui David si am uitat. multi Mufitei

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata!
Maria, Radu si Antonia, sa fiti cumintei si papaciosi si umblaciosi daca vreti voi(noi spunem un Nu hotarat la capitolul umblat)!

Simonacip, imi dau seama ca nu ti-e usor sa-l vezi pe Daviduc cu urechiusa in halul asta......ca in orice sistem exista si lepre cum e educatoarea asta....am lucrat si eu 6 ani la gradi si am cunoscut si specimene din astea...sa treaca si sa ne pove cum ai rezolvat.

Gabitzam, sa ne spui si tu cum a fost la gradi la Andrei.

Cred ca n-are rost sa ma scuz iar ca nu pot veni la intalnire....mereu e ceva programat. Azi ma intalnesc cu fostele colege sa le fac cinste de ziua mea, fiind vineri am hotarat si sa stam mai mult(oricum incepem mai devreme daca gasesc sa las fata, ori cu fratele meu ori cu tati, sper sa vina mai repede de la munca) sa sarbatorim Ziua Femeii.

Fug ca urlaaaaaaaaaa!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput