Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
MsBB spune:
Cleo - ai vazut mesajul meu de ieri pt tine? Ma gandesc ca poate ti-a scapat. Eu am cautat turbata chestii din alea si m-am bucurat tare mult cand am gasit. Deci poate iti sunt de vreun ajutor.
Simonix - Ieri am scris in mare graba mesajul si cred ca nu m-am exprimat destul de clar. Am inteles ca s-au dus zulufi de rabi dar ziceam ca tare dragutz l-ai alintat,imi place tare mult cum suna rabi 
Lorich - idem. Am scris cam din fuga si n-am terminat ideea. Eram curioasa cum se manifesta acum la plans. Daca tot asa de vehement protesteaza. Slava Domnului ca el nu a lesinat. Ziceai ca plangea pana se facea albastru si eram curioasa daca odata cu trecerea timpului a devenit mai domol.
Chiar zilele trecute cineva imi zicea ca deja la varsta asta copii n-ar mai trebui sa planga asa vehement
, dar eu cred ca a mea si cand so marita tot asa o sa tipe din toti rarunchii ![]()
Vecina - imi pare tare rau de noaptea grea
. Tin pumni ca in noaptea asta sa-si ia revansa Teo si sa doarma neintoarsa pana dimineata. 
Vreau sa va multumesc tuturor pt mesajele de incurajare si pt sustinere. Bine ar fi sa nu fim nevoite in veci sa trecem prin asa ceva dar asta e , le luam pe toate asa cum vin. 

Dau send ca si asa de cateva ore ma chinui sa mai scriu cate ceva. Saraca Andra e rupta de oboseala dar cum adoarme cum incepe sa tuseasca si se trezeste. Este, asadar, tare maraita, plangacioasa, se freaca la oki intruna dar nu poate sa doarma. Cred ca ne asteapta o noapte interesanta.
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
chinabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB Dau send ca si asa de cateva ore ma chinui sa mai scriu cate ceva. Saraca Andra e rupta de oboseala dar cum adoarme cum incepe sa tuseasca si se trezeste. Este, asadar, tare maraita, plangacioasa, se freaca la oki intruna dar nu poate sa doarma. Cred ca ne asteapta o noapte interesanta. Adriana mami de Andra , noastra! Poze Andra (20.05.08) Andra creste |
vecina, daca iar nu doarme teo, te sun

elenuca, de data asta nu cred ca-s dintii, ca si ziua face la fel cand e s-o culc (asta de vreo 2 zile). azi a dormit doar o repriza de 2 ore (de obicei doarme de 2 ori pe zi, in total cam 2 ore jumatate, poate 3) si asta dupa muuuuuuult scandal (dar mult tare)

tineti-mi pumnii
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt
simonacip spune:
Fetelor, am patit mare cosmar azi cu David.
A venit de la gradinita morocanos si suparat pe bb, sa dispara bb ca el s-a saturat. L-am luat linga mine sa-mi spuna ce e cu el, mi-am dat seama imediat ...fetelor e incredibil cit de bine se pot citi copilasii, imediat se vede in comportamentul lor orice schimbare...sa nu uitati. la ei comportamentul vorbeste, nu gurita, nu e prima oara cind realizez asta.
L-am linistit, nu am observat imediat. Abia dupa aia am vazut ca in spatele urechii era ca urechea ranita si singe.Mi s-a scurs tot singele din picioare cind am vazut.
N-a vrut sa-mi zica ce s-a intimplat.L-am imbracat si i-am zis mergem la gradinita sa-mi explice dna ce s-a intimplat. A inceput sa urle ca nu merge sa merg singura. ii era frica. Pe drum plingind mi-a spus ca Petru l-a tras de ureche, desi Petru e un baietelmai micut de 2 ori decit el. Nu a recunoscut in fata Dnei. SI desigur nici dna nu a putut sa-si explice de unde are urechea asa ca ea n-a vazut sa se certe, etc. David a tinut-o pe a lui ca Petru.
Abia acasa mi-a recunoscut ca dna l-a tras de ureche...Nenorocita, m-am umplut de nervi si de ciuda ca nu o am in fata.
Miine merg cu ea direct la directoare, i-am facut si poza la ureche lui david. Va dati seama fetelor bietul meu pui umilit in halul asta cum s-o fi culcat el plingind, cu urechiusa ranita..Nu pot sa -mi scot imaginea asta din cap. Imi pare rau, nu fac rau nimanui, iert cit pot si chiar si in plus, dar asta pur si simplu nu e de iertat. Chem si televiziunea daca e nevoie, nu ezit nici o secunda.
AM vb si cu Elenuca si a avut dreptate, daviducul a venit cu ciuda ca bb sta cu mine acasa si pe el il duc acolo unde i se smulg urechile. Puiutul mic...n-o sa mai treaca el prin asa ceva. Promit ca n-o sa mai treaca prin asta.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mishutza spune:
Simona,in primul rand ar trebui sa o tragi si tu de urechi pe nenorocita,in fatza copilor si a colegelor eventual,ca sa vada si ea cum e,sa simta si durerea si umilinta.Saracul mititelul tau,imi pare tare rau,sa mergi pt dreptatea ta si a lui pana in panzele albe,sa nu mai pateasca niciodata nici un copil asa,si nenorocita sa zboare daca nu e in stare sa fie om in primul rand,si apoi educatoare.Imi pare tare rau .
chinabulina spune:
of, simona, bietul daviduche. pupam urechiusa puiului
.
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
simonacip spune:
Da fetelor,o sa ma uite asa usor nenorocita asta. Sper sa ma pot stapini miine, cine stie ce pot sa-i spun sau fac, bine ca n-o am acum in fata..bine pentru ea.Oricum i-am promis lui david ca dna aia nu mai calca la grupa lui Si asa va fi.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
Chinabulina, Miss, va multzu frumu ptr raspunsuri!
Adriana, am uitat adresa intr-un carnet la birou, o sa te mai sun maine dimi sa mi-o mai dai o data. Abia astept, am luat de rontzait!!!!
Simonacip, Doamne, m-am ingrozit, ce falsa de femeie!!!!! Merita o lectie pe cinste. Iti tin pumnii si vin si fac si galerie daca e nevoie.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Numai pana la Angst am iesit sa iau bunatati pentru maine – pe care le-am mancat intre timp si voi lua maine altele, niste fursecuri de la cofetaria aia misto de langa mine. Mama, si l-am gasit pe Mirci intr-un tipat…voia tzitzi, clar, fara echivoc…foarte lipiciosi suntem in ultimul timp…numai sa se uite in okii mei ar sta. Dar si eu mor mor dupa el!!
Fetele, abia astept sa ne vedem maine, nu mai pot!
Intai multi pupici fetelor care ne-au vizionat si laudat Miss, Inais, Doloress
Miss aplauze furtunoase!!! Ce ma bucur! Auzi, eu si asa sunt sperioasa de fel, mi s-a facut frica de Mutti
.
Inais a iesit bun tortul? Poate ne pui si pozici!!
Doloress hai mai, ce problem aveti si voi cu pielea! SI Bogdan are, eplin de alunite, bubite rosii, se irita mereu peste tot. Dar eu sper ca Mirci m-a mostenit pe mine!Macar la piele
Sper sa-I treaca cu Mustela lui Patrickut!
Alex&Sara vai mai prin ce ati trecut si voi cu Alex. Ingrozitor! SI noua ne-a dat Diazepam Desitin pentru convulsii. Noi nu am ajuns aici, doar frisoane am facut. Cred ca toate mamicile ar trebui sa aiba Desitin d-asta in casa, e bun pus inainte de culcare cand bb e pe febra.
Lorich ca sa vezi nebuna nebunelor aici [io adica] abia astept sa fac si eu baie cu Mirci in cada mare dupa ce o emailam. Ca de cand ne-am mutat nu am emailat-o si nu am facut niciodata baie, doar dus… Am spalat-o si raspalat-o, am dat cu detartrant, am dezinfectat-o, dar tot nu indraznesc sa fac baie in ea...Dar maine vine un nene ne schimba chiuveta, pune dulapior si poate ne invrednicim si sa emailam!!!
Siiiis 

Vin si o omor eu pe nenorocita, animala, dobitoaca. SI daca l-a tras ea si daca l-a tras Petru-desi putin probabil, tot ea e de vina, ca sarcina ei e sa aiba grija de puisori, nu sa-I nenoroceasca. 
ofof, dragul meu Daviduche.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
stefany_p spune:
Simonacip....ce groaznic, ce scarba de femeie...bafta cu directoarea, sper sa fie totul ok..ce oameni!
Doloress spune:
Simonacip ce animala! Ce cauta monstri astia in gradinite nu inteleg! Of, te gandesti ca-ti cresti copilul cum nu se poate mai bine, la adapost de abuzuri de genul asta si vine o idioata din asta si ti-l nenoroceste. Bietul David, pupici multi! Hehe, aici in Canada cred ca asa un speciman ar fi fost scos definitiv din sistem, sa nu mai nenoroceasca si alte sufletele. Din pacate la noi inca bataia e rupta din rai.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)