Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor si de la noi!!!!!

Trag un pic chiulul sa postez si eu repede un mesaj.

In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor nostri dragi IASMINUTA, Mufitza ARIANA, Ilinca Maria, Eva Maria si Andrei!

In al doilea rand APLAUZE pentru David de Miss Parker. Si cand o vezi pe Mutti - ferea!!! Ciorba au terminat-o catzeii (de cand ma tzineam sa iti raspund) Ha, ha, ha!!!!

In al treilea rand abia astept intalnirea de maine.

Moooaaamaaa despre ce concedii vorbiti voi acolo mai fetelor. Abia astept si eu, dar noi am merge la bulgari... Ma rog, si la turci as vrea... nu stiu, oscilez...

In rest noi suntem bine, abia astept sa ne vedeti maine, sunt curioasa cum o sa reactioneze Eva printre atatia copilashi, hi, hi... Ah, am inceput sa schimbam si noi lapticul, trecem incet pe NAN3. Ma rog, sunt cam nedumerita ptr ca eu pana acum i-am dat HA, dar se pare ca NAN3 HA nu exista... Am inceput sa-i dau de-asta normal si o sa urmaresc sa vad, sper sa nu o luam de la capat cu dermatita atopica... Ma uitam si locurile in care a avut pe corp dermatita atopica au ramas depigmentate (mai albe) o fi normal?

Miss, atacuri in Corsica la adresa turistilor? Unde ma pot informa despre asta? Am niste prieteni foarte foarte buni care merg si ei acolo la vara si n-as vrea sa li se intample ceva...

Lorich si eu as vrea sa o bag in cada (bineinteles si eu gramada langa) dar nu ma lasa nici sotzu' nici mama, cica e prea frig sa o duc in baie. Ma rog asta asa e, dar as fii bagat radiatorul inainte, bla, bla...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Parisu...alta data.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Poate ne strangem o gashca mare sa mergem la Disneyland!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare dragutelor,

Asa deci, cucoana aia <primavara> a tulit-o iar.

La multi ani! copilasilor de 2,3,4,5 si un pupic primavaratic de la Elena.

La multi ani! pt Bebelina!

Fetelor ma bucur ca va intalniti! Va urez distractie placuta si sper ca data viitoare sa nu va mai ratez. Poate ne vedem intr-un parculet ceva sau chiar la mine. Eu as fi venit dar abia ia trecut si dimineata sunt la munca dar daca vor mai fi intalniri ma invoiesc. Va rog sa puneti poze sa vedem si noi muritorii de rand.

Ce copilasi frumosi am vazut: Mircea, Vlad, David, Robert de Lorich, Robertel tunsulic, Iasminuta,Lizuca.

MissBB:prin ce ai trecut! Poate e mai bine (pentru linistea ta) sa o duci la un control.

Va pup.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

multumim tuturor pentru sustinere si intelegere. stiam eu ca are cine sa ma inteleaga ...
ylari, eu stiam de la pediatra mea ca lapte HA se da pana la 10 luni. poate de aia nu exista nanHA 3, ca stiam ca Nan-ul 3 se da de la 10 luni. fiica-mea bea Humana HA. la Humana, 3 e de la 8 luni, nu de la 10 ca la Nestle. si exista Humana HA 3, dar nu-i mai iau, ca e 76 de lei si ma usuca efectiv!!! dar i-am dat normal de vreo 10 zile si s-a impacat foarte bine cu el, nu i-au mai aparut bubite si pete...
ce fain ca va intalniti maine

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Miss, atacuri in Corsica la adresa turistilor? Unde ma pot informa despre asta? Am niste prieteni foarte foarte buni care merg si ei acolo la vara si n-as vrea sa li se intample ceva...

Mai, am citit pe site-ul autoritatilor franceze, acu' s-ar putea sa fie si murdara treaba, din cauza ca ei sunt la cutite cu separatistii din Corsica, poate incearca sa-i sperie pe turisti... Tini mi-a zis ca si parintii ei au fost acolo anul trecut si au fost absolut incantati!! Poate mergem si noi anul viitor.

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am fost si noi ieri la doctor. Bebe are 9 kg, arata foarte bine, in afara bineinteles de bubite. Mi-a zis ca e dermatita de contact, ca sa pun accentul pe preventie decat pe tratament. A zis ca nu crede ca e de la mancare pentru ca nu a iesit pe tot corpul. Deci el e de parare ca e detergentul, o hainuta, ceva sintetic. Acuma eu cu acelasi detergent spal de cand s-a nascut si nu a avut nimic. Deci nu stiu ce sa zic. Mi-a dat o crema pe baza de cortizon cu care nu am sa-l dau. Am comandat si eu Mustela-Stelatopia si incerc cu aia. MI-a mai zis ca e o conditie pe toata viata, ca va avea pielea sensibila si va trebui sa fim atenti. Mai ales ca si eu si tac-su avem probleme cu pielea. Eu am psoriazis, n-am mai avut demult criza, insa faceam urat de tot pana acum cativa ani, mai ales dupa ce mergeam la mare. Taica-su e alergic la insecte, cum trece pe langa un caine, daca il pisca un purice se umple de de bube din alea umflate si dureroase, ii vine greata, ameteste, deci tot tacamul de simptome. Deci din doi bubosi normal ca iesit un bubos mic.

Chinabulina parca povestesti de Patrick. Si eu am avut o noapte de pomina aseara, s-a trezit la 3 insa nu a urlat, ne-am jucat pana la 5. Acum sunt cam ametita de cap. Insa tot asa si el, nu vrea sa stea decat in picioare sustinut de mine, sa vezi cum vine si da cu capul in mine ca un tauras si se milogeste sa-l iau in brate. Iar somnul la noi e subiect tare spinos, maxim 9 ore pe noapte, maxim 2-3 ore ziua. Insa sunt zile si cand doarme cate 7 ore noaptea si 1 ora legata ziua. Asta este el, ma consolez cu gandul ca am sa dorm si eu ca lumea peste vreo 10 ani asa.

Laurita sunt verde de invidie cat esti de slaba! Parca esti o juna de 15 ani! Iar Mirci ca intotdeauna ma termina cu ochisorii aia albastri!

Am mai vazut poze faine cu Lizuca si cu Robertel, doi frumosi! Si abia astept poze de la intalnire.

MIss aplauze prelungite! Uite si Patrick sare in jumper si-ti zice VA-VA! I-am zis ca mai bine ar lua exemplu.
Pai eu tot fulgi ii dau sa stii. De orez sau de ovaz. Dar nu-i plac de nici o culoare.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna seara si de la noi.
Nu prea am timp de forumeli,ca azi am avut o zi de kko.Trebuia sa merg la dr de fam dupa trimitere la analize,si ziceam ca merg pana pleaca tati la scarbici-9 jumate catre 10.Dar taman azi a trebuit sa fie la 9 la birou sa dea naiba stie ce,asa ca mi-am luat teroristii si am mers cu ei.Am stat de la 12.20 pana la 13.45 sa intram,si la 14 cand am iesit plooooouuaaaaaaaaasi noi fara aparatoarea de picioruse la carut ca nu ii place d-soarei.De aia de ploaie nici nu poate fi vb sa o pun ca nici Alex nu o suporta.Noroc ca am luat o paturica ca batea vantul putin cand am plecat,i-am pus-o pe picioruse si fuuuga acasa dar tot ne-a facut ciu-ciu-le-te,desi sunt cam 800 m pana la cabinet.Am ajuns acasica,schimbat si stors un bibi de laptic si nani de la 2 jumate pana acum la 5 jumate.Ne-a cantarit si masurat si pe noi ca nu ne-a vazut de la vaccinul de 6 lunite,si desi s-a lungit binisor,are 69,5 cm,imbracata in body si salopetica are numai 7,400 kg deci cam 7,100 ar avea.Iarasi a luat ff putin in o luna jumate,la ultima maasuratoare la Stanciu avea 6860 si 66 cm,deci cam 200 de g,putiiinnnn de tot.Nu stiu unde doamne iarta-ma merge papica aia in cantitati industriale pe care o papa.Sunt tare supi,luni incerc sa fac o programare si la stanciu sa vedem el ce zice.
In schimb cu mine e bine,nu am luat decat 2 kg,am 63 de kg dar la mine e pe invers,nu ma ingras cand sunt burtica,ma ingras cand alaptez.
Am citit si de bebelina lui MsBB ca a avut un episod nasol de lesin,intr-adevar e ff inspaimantator pt parinti sa isi vada copilul asa.Anul trecut imediat dupa rev,pe 3 ian m-a apucat pe mine o super raceala de 3 zile nici apa nu am putut bea de mancat nici atat,temp 39 etc tot tacamulsi a luat putin si Alex de la mine,dar la el s-a manifestat doarprin febra mare,seara avand aproape 39 i-am dat nurofen si un sup de paracetamol si ne-am culcat cu febra in scadere.Pe la 4 dimi,m-am trezit sa il controlez,frigea,si pe cand sa aprind lunima,l-a apucat un tremurat ff puternic,l-am luat i brate si in mom ala a lesinat,si-a dat ochii peste cap,aveam castronul cu apa si comprese langa pat,Stef l-a udat pe fata pe manute,nu a durat 20de sec toata chestia dar au fost cele mai lungi 20 de sec,cat 20 de ani.Am crezut ca gata,il pierdem.Facuse convulsii febrile de la febra.Si-a revenit si vroia sa doarma,noi nu am stiut ca dupa chestia asta corpul e ff obosit desi tine cateva sec,si trebuie sa doarma.L-am pus sa zica toate cuvintele pe care le stia,culorile etc,si dupaia a adormit.am sunat la urgente la Emilia Irza,la Alexandrescu,Budimex si mi-au zis sa ma linistesc ca daca a durat doar atat nu-i problema dar cand se trezeste sa mergem la garda cu el.Am mers dimineata la garda,avea inca febra mare,i-au facut impachetari cu comprese cu apa calaie si i-a scazut febra.Si si-a revenit de tot.Ne-a dat sa avem in casa un tub cu o cremuta speciala,Diazepam distin parca,sau asa ceva si ne-a zis ca daca cumva Doamne fereste mai face,in sec 2 il itoarcem pe o parte si ii bagam cremuta aia in fundic.In asemenea momente nu trebuie sa palia o pauzasti copilul sa isi revina,sa il strigi etc,trebuie sa il intinzi pe pat,sa ai grija sa nu isi inghita limbuta si daca e ff agitat sa il tii de manute ca se poate rani singur.Si dupa ce isi revine din convulsie sa il lasi sa doarma sa se refaca.Va spun toate astea ca o mama patita,si daca Doamne fereste vi se intampla la careva sa stiti ce sa faceti.Nu-i doresc nici dusmanului meu cel mai mare(daca oi avea) sa isi vada copilul asa.
acum in cazut lui MsBB nu stiu ce poate fi,e bine sa consulte un neurolog cat mai repede sa se lamureasca pe cat posibil,si daca se mai intampla(Doamne da sa nu )sa se stie care e cauza si cum trebuie actionat.
uofff am scris un roman sper ca nu v-am plictisit.Mergem sa papam iaurtelul cu fructe si niste cereale si vine tati sa mergem la cumparaturi si mami sa se indoape la KFC .O seara buna tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

18sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Salutari si de la noi !
Nu-s ce a avut netul asta ca a sucombat tocmai cand ma pregateam sa trimit mesajul... scriu din amintiri si pe fuga ca tipa fiemea sa ma duc la ea... precis iar si-a aruncat toate jucariile din pat...

Fetele abia astept sa ne vedem maine. Adriana, te rog mult sa-mi dai si mie pe PM adresa
Micaela, la fel gandesc si eu, incerc sa ma inchipui cu inca un bebe si nu reusesc, pur si simplu nu simt ca mai incape altcineva in sufletul meu... Lizuca a cucerit tot ce se putea cuceri, pupa mama tarancutza sexoasa.
Mihaser- dragutza ca intotdeauna, apropo de basmalutza, mi-a promis o prietena din Maramures ca imi face costum po****r maramuresan pentru Lizuca, asa ca uitati ce propun...
sa facem o intalneala cand o merge bebeii bine, deci in vara asa, cu ei in costumase traditionale pop u lare, ce ziceti? Eu zic ca o sa fie tare fain ! si daca vreti chemam si televiziunea... Ei? Am aruncat manusa ! cine se inscrie?
Mi_bebelina, La multi ani fericiti draga mea, sa fiti sanatosi si sa aveti in fiecare zi motive de bucurii ! [floare]
La multi ani si Iasminutzei vitezomano-bucatareasa, ii spunem si pe aceasta cale, sa fie cumintica si sa nu mai faca buf ! oricum, traiasca arnica ! ma duc sa cumpar si eu sa am preventiv...:)
La multi ani frumosi si veseli pentru draga Ariana ! pupam si mami !
Un pupic special lui Alish, stie ea de ce, draga mea, tare rau imi pare ca nu ne vedem, de mult vrem sa va cunoastem, mi-a soptit Lizuca ca Vlady are ceva , ceva care o atrage ca un magnet... iti dai seama ca trebuie sa le facem cunostinta, da? Oricum te anunt ca la fel zice si de Mati al Simonei, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea... i-au intrat baietii in cap !
Chinabulina or fi dintucii draga mea, incearca un panadol seara la culcare, noi luam din cand in cand 2-2.5 ml , poate ajuta. Off, Multa sanatate !
Beleane- poate data viitoare !
Dolores imi place sa o impodobesc ca pe un brad, nu am intotdeauna timp de pozat, asta e... se pierd momente frumoase...

nu mai stiu ce vroiam sa spun.... fug sa-i fac papica ca urlaaaaaa !

va pup

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Mi-a dat o crema pe baza de cortizon cu care nu am sa-l dau.

Colega mea Susan mi-a recomandat si Trixera de la Avene, cica e mai buna ca Eucerin-ul. Am comandat si eu o sticluta. Rau nu poate sa faca... oricum, cortizonul este si la noi un NO GO mare de tot!!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Miss aplauze, da, cu toate ca mi-ai placut asa de mult ieri cu faza cu agatatul si trasul inapoi, radeam singura. Dar bun, ai avut o noapte intreaga, ce mai.Mai, dar pe Bibi cine-l agita, vuduzeaza, ca sta doar cu mine?
Asa, cu baia... si eu aveam retineri, mai mult vizavi de stafilococul pe care l-a avut la ochi si de la care is putin traumatizata asa decat de nuditate, dar oricum nu numai ca m-am dusat bine de tot cu Protex ultra , ddar am pus si slip pe mine. Oricum, is pasaricile din capu' nostru ca e ceva asa de natural, incat... eu iti recomand tare de tot, efectiv mi-a umplut sufletul sa-l vad asa de fericit si se vedea ca se simte in siguranta cu mine acolo.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput