Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Micaela, spune si tu, si mi-i iubesc pe amindoi la fel ca pe cele 2 miini ale mele, dar de unde mi se parea ca Mati e mai frumos, ieri m-au socat casetele. E o prostie , sunt amindoi cei mai scumpi.
Alysh, am vazut si noi stirea, dar tot asa nu ma grabeam cu ei chiar asa, sunt mai mult curioasa sas tiu exact cit primesc.
LMA celor nascuti azi Iasminuta si Ariana, sa fiti sanatoase papuselelor!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Lorich - sa stii ca si tudor roade cu spor marginea masutei de sticla - noi avem doua din alea - asta patrata si una mai mare, dreptunghiulara. Problema cu asta mai mica este ca e tare instabila - Stefan era sa vina in cap de multe ori, dar o pastram inca in incercarea de a-i pune la o oarecare distanta de TV - altfel amindoi ar fi cu ochii lipiti de sticla TV-ului...

Si eu am 3, una pt tv (am exilat-o), una de cafea si una micuta si instabila pt telefonul fix. Ei, ghici cine era ieri cu masuta cea mica, sticla peste el (ca-i pusa pe niste ventuze asa, nu e prinsa in nimic) si cu telefonul fix deasupra. Am inghetat! Can am ridicat masa, telefonul, sticla de pe el a tulit-o imediat, dar nu s-a speriat sau lovit. O secunda nu poti sa-i lasi nesupravegheati!

Aseara am facut prima baie in cada impreuna. A fost innebunit, avea un ranjet cat toata fatza, a facut pluta a dat din picioare, maini, a fost un fel de Water Park pentru el.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost afara, am prins o bresa pana nu a dat ploaia...
brrrr, destul de frig si vant. nu iesiti ca nu va recomand.

Lorich m-ai si speriat da m-ai facut si sa rad. hihi cum ai povestit de Robertzel si masuta nazdravana.
Chinabulina hai mai, ce-i cu starea asta nasoala?? or fi durut-o dintisorii pe gogo?? Imi pare rau de voi, maine sper sa iasa soarele!! si la propriu si la figurat.
Cleo eu te primesc si abia astept sa va vad!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Am fost afara, am prins o bresa pana nu a dat ploaia...
brrrr, destul de frig si vant. nu iesiti ca nu va recomand.

Lorich m-ai si speriat da m-ai facut si sa rad. hihi cum ai povestit de Robertzel si masuta nazdravana.
Chinabulina hai mai, ce-i cu starea asta nasoala?? or fi durut-o dintisorii pe gogo?? Imi pare rau de voi, maine sper sa iasa soarele!! si la propriu si la figurat.
Cleo eu te primesc si abia astept sa va vad!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

e o alergie, de la praf, ceva, ca am luat un Claritine si in 1 ora mi-a trecut stranutul ala continuu.

Bag si un ceai, preventiv.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

IASMINA ANA MARIA, ARIANA ELENA, ILINCA, ANDREI, EVA

Miss superbe pozele si imi place cum se joaca ei acolo in tarc! Vai ce se joaca el acolo cu fierul ala!!!!!!Uite si eu am avut probleme mari cu Tiberiu ca nu vroia apa sau ceai. Am incercat sa schimb biberonul, apoi tetina, ii puneam ba suc de portocale ba compot nimic. Am incercat si cu cana cu cioc la inceput dar iar nu vroia. Pana la urma intr-o zi beam eu apa cu cana si s-a uitat la mine cu o pofta........si i-am dat si lui direct din cana si a baut si tot asa dupa care iar nu mai vroia. Mi-a zis doctora sa incerc si cu ceaiul de la Hipp si i-a placut dar tot asa sa bea direct din cana. Pe parcurs mai puneam ciocul la canita si s-a invatat si cu ciocul (e mai usor asa pt ca din cana direct curgea muuult pe langa).

Lorich felicitari pt Robert papacios!

Simonix scuze, te-am incurcat!!!!! Da chiar nu stiu cum am reusit ca sa incurc eu tocmai buclatu tau! Ce imi place cum pozeaza, e mereu cu zambetul pe buze!

Reallaura felicitari pt dintisor!!!!

Elenuca vai ce Scufita Rosie ai tu aici http://picasaweb.google.com/adiamandescu/Liz#5309441588178109538 e o dulce.

Alysh acum am citit si eu vestea ta! Super...............abia astept!

Lorich ce frumosssss! Cred ca voi incerca si eu incurand sa fac baitia cu el! Imi pare rau de micul accident!

Adriana ne primesti si pe noi maine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI IASMINUTA, Mufitza ARIANA, Ilinca Maria, Eva Maria
+
Andrei
!

Numai bine pentru voi, sa cresteti mari, frumosi, destepti, sa va realizati toate visurile si dorintele!!

Neata, fete dragi si copii frumosi!

Nu ratati, nou film pe ecrane: „Noptile bune se intoarce“! A dormit bebele meu azi-noapte de la ora 21 pana la 5:45 !! Aud cumva aplauze in fundul salii?

Da’ sa va zic si una „ciudata“. Bogdan imi tot zice de saptamani intregi sa fiu atenta la David in fiecare zi cand sta Mutti mai mult cu el, ca atunci e nelinistit si doarme prost. Si acum vine bomba: in cele 4 zile cand a dormit copilul pana la 4, Mutti nu l-a vazut la fata. Alaltaieri (ca sa-mi pot face declaratia de impozit in liniste) a iesit Mutti cu David la plimbare o ora jumate. Prompt, noaptea a fost de rahat... Ieri din nou nu l-a mai vazut Mutti decat 2 minute cand venisem de la plimbare cu Annabell, din nou a dormit copilul fara probleme. De acum incolo stau cu antenele pe receptie maxima, sa vad daca chiar asa e.

Doloress, eu cand spun cereale ma refer la fulgi de orez, de porumb, de tapioca etc. Eu i le dau seara cu lapte HA, papa baiatul foarte bine, iar dimineata la a doua masa am inceput sa-i dau fulgi de orez (20g) cu apa (120ml) si cu piure de mere sau mere/pere ca azi (100g). Linge castronelul, nu alta... si sunt satioase...

aelita, of, sa-ti fie mai bine cat mai repede!!! Si sa iasa cat mai repede dintisorii cu bucluc, sa se termine cu belelele...

Elenuca, ce poze frumoase si ce fifitsa incantatoare!! Ce smecherica e ea cu basmaluta rosie

Desiree, eu cand eram mica imi rodeam singura unghiile de la picioare, Victoria vad ca iese la atac si la altii, tare as fi vrut sa vad scenele alea

Cleo, vrem poze multe de la intalneala, da? Si tu bateai baieti? Si eu... Cred ca voiam sa ne marcam teritoriul, vorba aia, atacul e cea mai buna aparare... Ai grija de tine, ca vine primavara, deja infloresc una alta...

elena g, si eu am citit in toate cartile germane ca aparitia dintisorilor nu are absolut nimic de-a face nici cu febra nici cu diareea, ca sunt prejudecati si idei false... dar eu zic ca sunt bune, daca ajuta la linistirea parintilor, e un fel de explicatie-placebo

Alysh si toate fetele de la Romanika, ma bucur pt. voi pentru noua lege!! Sa va fie de bine cu banii!

Laurita, ma termina Mirci cat poate sa fie de expresiv! Si ce tandreturi, ce iubire intre voi Iar tu daca mai slabesti mult o sa intri intr-un crac de pantaloni ai mei

Simo, fiecare e frumos si deosebit in felul lui, categoric insa la primul copil senzatiile tale de mama sunt altele

Micaela, ba da, mai, tre’ sa va costumati si voi in iepurasi, tare mi-ar place o asa intalnire

Gabitza, vrem poze si de la serbare!! Si sa iasa fara urlete

chinabulina, imi pare rau sa citesc de noaptea cu urlete... Ati plimbat-o in brate, ati leganat-o, ati incercat tot programul? Oare de ce o fi urlat? Ca la noi David se potolea imediat ce era luat in brate... Hai, sa treaca, poate are efect roaderea sosetelor...

leeloo, inca o data mii de multumiri! Si David roade la bavetica aia cu maneci pe care i-o pun ca pe un halat de operatie... ii place ca are un fel de musama pe dedesubt si fosneste...

Lori, vai, ce frumos ca ai facut baie cu Robertino!! Mai, eu va spun sincer ca am o retinere, am o jena, nu stiu de ce, ca doar sunt mama lui, adica stiu ca are de-a face doar cu mine, dar efectiv nu pot sa ma imprietenesc cu gandul sa fac baita cu el, vai de sufletul meu...

Ashaaaa, si dupa ce am pierdut 2 zile ca sa fac rost de oferte Corsica, vine tati ieri si zice ca a vazut pe net cum ca s-au intetit acolo atacurile asupra turistilor si ca zona nu e 100% sigura, asa ca ... la loc comanda, acum zicem ca mergem 2 saptamani in Austria (in locul cunoscut, Sautens) si 2 saptamani la lacul Garda, in Italia. Acum ma duc sa caut si acolo oferte Vreau neaparat vedere la lac, altfel nici nu discut...

V-am pupacit pe toate!!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Scriu rapid ca apoi fug la bucatarie care-i ca dupa bombardament (a se citi dupa facut tort+supa si cu copil printre picioare... )

Sa incep cu multumiri pt urari: Lorich,Reallaura, mi_bebelina, Adriana_78, chinabulina, Andrada79, MissP.

elena_g da-i lapte fara lactoza si Hidrasec (da, merge fara reteta). E mai bine decat sa ajungi la deshidratare. Seara poti incerca sa ii dai niste orez fiert cu lapte...daca ii place orezul rezolvi cat de cat masa cu pricina.

Laura superbe poze! superb copilas..pardon, barbatel!

chinabulina m-ai distrat cum ai povestit de noaptea voastra! Imi pare rau...uofff!

Simona m-ai distrat si speriat putin la faza cu cine-i mai frumos! Valeu...sper sa nu ma apuce si pe mine la bb2.

Gabi petrecere frumoasa la gradi, maine!

Merg la mini-dezastrul meu din buc. Asa as vrea un Mister Proper acum...sa bat din palme si ala sa faca bucataria luna! Uofff...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LMA fetelor frumoase IASMINUTA, Mufitza ARIANA, Ilinca Maria, Eva Maria si Andrei!

Abia astept sa ne vedem maine.
Ma bucur ca David si-a revenit Miss, dar sa stii ca asa am patit si noi ne-am lamurit ca atunci cand mergem in vizita la bunica sa este agitat si nervos toata ziua.
Cred ca prea multa dragoste le strica.

Abia astept sa ne vedem, dar parca am mai spus asta.
Acu tb sa definitivez comanda pt bb de hainute.

Ma gandesc sa comand impingatorul ala de la Fischer Price si sa ii rog pe nasii nostri sa il aduca ei, adica comand cu adresa de acolo. Sper sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

miss, noi vrem sa mergem in Antalya, la turci. Un all inclusiv -ca au optiuni faine pt cupiii mici mici,stiu, ca pensionarii, o mica vizita la Pamukale, ca tare mult imi doresc, ceva de genl asta. Sa bem si mancam ca porcii, facem baie, plimbari prin porash care are multe vestigii si bazar

Parisu...alta data.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata si LMA M&M de 4.

Daddy a venit aseara acasa. Yuppppyyyyyyy. Sa o fi vazut, fetelor pe Victoria cand l-a vazut, ce mai striga si vorbea si ce fata fericita avea... Azi dimi inainte de a pleca daddy la servici, de trei ori am vrut sa o iau de la el si mi-a intors spatele! Cand am luat-o, in final, sa mearga omu' la lucru a plans de numa'... Of, i-a fost dor de el.
Anul viitor ii duce firma in Cancun, Mexico. Am vb. deja cu nasa ca tre' sa mergem si noi, si stam in alt Hotel, si Daddy cu nasu' in hotelul pus la dispozitie de firma, 5 zile, apoi vin la noi 2 zile. Dar mai e mult pana atunci, vom vedea.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput