Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate, Lorich, Mihaela merci fetele de vizionare si complimente...ne simtim tare bine sunt tare nerabdatoare s ane vedem!!
Inais pt Iasmi, sa fie sanatoasa, fericita!!
Micaela daaa,mamicile trebuie costumate in iepurasi!! mai avem ceva pana la intalnirea iepurasilor!
Alysh ne bucuram de veste, cum sa nu, doar ca banutii din urma nu-i cheltuiesc, sunt pentru concediu.. oricum, sunt bine veniti!
Gabitzule distractie frumoasa la petrecere la Andrei!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
mai avem ceva pana la intalnirea iepurasilor!

foarte bine, ca pe aia nu vreau s-o mai ratez!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Am vazut si eu poze cu copilasi frumosi.

Vad ca se anunta intalnire mare maine - ma bucur!
Cine nu stie adresa sa-mi spuna
Ralu_T, tot la mine

De adus - nu stiu ce sa zic - nu e nevoie ca toata lumea sa aduca ceva, ca e prea mult dupa aia - sau eu stiu, cantitati mai mici, ca data trecuta au adus Cleo si Socrate 2 cutii mari pline de negrese - cine sa manance atat?
DEci, eu voi cumpara sucuri, apa plata/minerala + rondele (facute de mama).
Cine vrea sa aduca pt. marea rontaiala generala ceva dulce/sarat - e bine-venit! da' cantitate mica!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Niata!

Ce faceti?

Lizzi de Elenuc e superba cu basma!

Alysh ar fi super sa dea astia in sfarsit money ca se tot lauda ca au avut crestere economica si bla bla!

Laurita eu nu cred ca mai iau niciun robot...poate decat daca fac bebe 3...candva in viitor cand mi-o conveni sa stau acasa cu 85%

Miha lasa ca mai faceti si voi un bebe...nu mai te stresa...treci la fapte!

Ma duc sa hranesc copilu`!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimi si de la noi......mai cu intarziere, dar sa nu credeti ca din motive de nani....nu, nu..la 7 eram deja treze, numai ca am tot trebaluit prin casa.

Multumesc mult pentru urarile de ziua mea......sunteti niste dragute

Iasminuta si Ariana, sa fiti cuminti si papacioase, vesele si galagioase(dar nu afara cand e vant ca sa faceti rosu-n gat).....hm.....ce rime..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multe lunite Iasmina si Ariana Elena!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Asa fetelor, am crezut ca nu vazuserati vestea....
LAurita, asa si eu, ii pun pt concediu!

MI -BEBELINA, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Asa fetelor, am crezut ca nu vazuserati vestea....
LAurita, asa si eu, ii pun pt concediu!

MI -BEBELINA, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA!

Vlady

am vazut, si de bucurie nu am mai putut tasta!
am facut planul cu Noemi, cefacem, ce mancam, cat ne ingrasahm, ca luam, ce datorii achitam, etc. cat ma imbat si la ce restaurant il scot pe tati iar etc.
Lupu e in padure, io fac planu '

fetelor, ma primiti miine? io is mucoasa(stranut in reprize, si imi mai curg mucii). Acu, o fi de la praf, o alergie, ca alte simtome de raceala nu am.
Ash incerca sa pun batista bebelusului pe mine

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata (aproape de pranz) si la multi ani lui Iasmi, Mufitzei si tuturor sarbatoritilor de azi!
noi am avut o noapte de cosmar. copilu' s-a trezit la 2,30 si a urlat pana la 4,50 de ne-a capiat si pe noi si pe vecini pe o raza de 15 apartamente in jur... drept pentru care vecinii azi se razbuna cu o bormasina de zile mari . sa va mai zic ca-mi crapa capul de durere? ca nesomnul de azi-noapte s-a cuplat cu raceala mea si cu vremea naspa de afara rezultand o zi de mare exceptie? copilu' asta s-a stricat, zau, nu mai vrea decat in picioare, dar s-o tin eu, nu sa se tina de cine stie ce ... ieri a dormit doar o ora dimineata, de pe la 10 la 11, la 14 am iesit in parc, apoi n-a mai dormit nici cu politia. urla de oboseala (ti-am zis, vecina, ca asa patesc?), dar nici pomeneala sa adoarma. la 21 a picat lemn! pana la 22.30 , cand s-a trezit cu un chef de joaca!!! s-a jucat o ora cuminte in patut in camera ei, apoi am culcat-o iar si toate bune si frumoase pana la 2.30. m-am pregatit de o noapte alba, de joaca (s-a mai intamplat), dar fiica-mea avea alte planuri: sa urle! eu chiar vroiam sa stau cu ea, sa ne jucam frumos in camera ei si sa-l lasam pe tati sa doarma, ca azi are o zi lunga si grea. dar fiica-sa s-a gandit sa-i testeze limitele, bietul tati. si lui si vecinilor din jur...
acum si-a scos sosetele si le roade . poti sa te superi pe ea?
m-am intins cat o zi de post, dar zau ca trebuia sa ma plang cuiva...
mai, dar am vazut niste poze!!! si cu tudor de leeloo, si cu robert de simonix, si cu daria si tiberiu, si cu david si anabell, si cu lizuca de elenuca si mai ales cu slabiciunile mele, mirci de laura si tudor de ralu_t ... vecina, nu stiu daca teo seamana cu tudor, dar stiu ca ne face onoare o asemenea comparatie, caci e un baietel absolut superb!!!
am mai vrut sa mai scriu ceva, dar si asa scriu de mai bine de o ora; cred ca ati scris cateva pagini intre timp. dar daca nu ma lasa copilu' asta nici sa respir! v-am spus ca nu vrea sa doarma, ci numai urla???

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Miss - hai nu-mi mai multumi atit ca nu am facut cine stie ce! A si sa stii ca pina la urma ti-am trimis un Baby Eistein bun ca sa zic asa, nu ala NTSC - a fost din greseala, recunosc, dar acum ma bucur ca ti l-am trimis, ai mei oricum le-au vazut de o mie de ori si asa o sa vada si Daviducu!!! Multi si sa-mi spui cind iti ajung ca tare mi-ar parea rau se piarda cu posta romana...

Vaz ca mergeti la intilneala - va urez petrecere frumoasa si sa puneti mult, multe poze!!!

Lorich - sa stii ca si tudor roade cu spor marginea masutei de sticla - noi avem doua din alea - asta patrata si una mai mare, dreptunghiulara. Problema cu asta mai mica este ca e tare instabila - Stefan era sa vina in cap de multe ori, dar o pastram inca in incercarea de a-i pune la o oarecare distanta de TV - altfel amindoi ar fi cu ochii lipiti de sticla TV-ului...

Am vazut multe poze frumoase de bebici - nu nominalizez ca poate uit pe cineva si se supara - dar zau ca am vazut numai copii frumosi care mi-au umplut sufletul de bucurie!

Ce sa va mai zic de arici? Are doar doi dinti - aia de jos, si nici nu se intrevede vreun altul din gingie, cel putin momentan, deja a inceput sa dea semne de personalitate - dimineata cind plec la servici vrea la mine in brate si nu la bunica-sa sau protesteaza daca ii iei ceva din mina (mama si cum face!), e un mare pofticios - daca ne vede mincind ceva ar vrea si el si e un copil tare vesel - imediat i se lumineaza fata a zimbet daca-l bagi putintel in seama...

Cam atit...mai revin daca mai pot...va pup pe toate!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput