Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Iulia, sanatate multa mufitzei!

De mult tot tineam sa-i trimit lui MsBB un . Nu stiu cum as fi reactionat daca eram in locul tau la episodul acela urat cu lesinul.Sanatate multa!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multe lunite, Raducu (Gabitzam) si Maria!

Iulia, nasol cu racelile astea! Sper sa va treaca repede! sanatate multa!
incearca si alte metode de tratament, chiar daca merg mai lent, poate o sa-i faca bine - ii dai de 2 ori pe luna antibiotic?

Fetelor, voi lasa usa de la intrare deschisa - pun un scaun in usa, ca sa nu mai sunati la interfon
Etajul 4 - va astept

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,
Maria, Raducu si Antonia sa cresteti mari sanatosi ! Sa fiti cum vreti voi!

Iulia multa sanate Mufitzei scumpe.

Simona nu pot sa cred ce am citit Vai ce ar merita tanti aia... Tu te-ai dus si ai stat de vorba cu ea si ea se facea ca nu stie??? Ce atitudine de om matur responsabil e asta? Ce sa invete copilasii aia de la ea? Uffff mi-e groaza cand ma gandesc ca la toamna o duc si pe grasa mea la gradi (asta e si mica si nu stie sa spuna) Mult succes azi, sper sa ii dai o lectie tampitei aleia.

Eu abia astept sa ne vedem fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Intrasem asa vesela sa-i spun lui Raducu La multi ani ursulet dulce si dintos!!!!

dar m-am intristat brusc cand am citit despre David. Simona, nu e vorba de reactia ta ca mama lovita indirect, asta e abatere grava, dca nu infractiune. Eu zic sa faci reclamatie nu la directoare (care in mod sigur o va apara, acoperi, chiar daca nu in fatza ta) ci la Inspectorat sau care o fi forul superior. Oameni buni, de asta suntem inspaimantati de crese, gradinite, de asta platim gras bone (care -unele-isi aloca timpul de batut si umilit unui singur copil). Off...mor de nervi

Stii ce mi se pare iar trist si infricosator?Ca David nu a recunoscut din prima, ca a dat vina pe Petru. Ma gandesc ca daca eram in locul tau, daca nu reuseam sa-mi dau seamma ca nu-i adevarul, cum pot sa fac ceva daca nu are puterea si increderea sa mi-l spuna? L-a amenintat/intimidat aia sau cum oare?

Fetelor dixtractie maxima azi! Poze! By the way, sunt supi pe voi, cele de la intalnirea de Craciunei, ca nu ati reusit sa puneti poza aia in cuncurs [ru-si-ni-ca!] Pup si hai..enjoy the negrese!

Mi bebelina distractie maxima si tie cu fetele!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
la multi ani sarbatoritilor de azi, Antonia de alexuta, Mariuca de ainigriv si Raducu de gabitzam
eu sunt cam amarata. de cateva zile ma freaca la cap o raceala (am baut apa rece si mi s-a umflat gatul, apoi a coborat in piept - asa patesc mereu ). alataieri a inceput si tati ca se simte rau, iar aseara era chiar naspa, tusea, ii curgea nasul, etc. eu zic ca n-a fost de la mine, ca eu n-am luat virus, deci nu puteam sa-i dau lui. asa o fi? faza nasoala e ca acum gogoasa stranuta si parca are mucisori e vesela, n-are febra, ce sa-i fac? fiica-mea n-a racit niciodata pana acum, nici un muc n-a avut si nu stiu ce sa-i fac, sa n-o ia si ea...
cred ca azi va bate vantul pe forum, cu fetele la intalnire. distractie placuta, fetelor. si mi-bebelinei, la intalnirea "intre fete" si gabitzei la serbare

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

De furie, am uitat si fetitele sarbatorite:

La multe lunite Maria si Antonia!

China sanatate multa, daca e de la apa rece nu are de ce sa fie molipsitor, daca insa aveti la fel..eu ma gandesc la vreun pui de virusel, sper sa nu fie asa. Pune masca eventual, sa nu ia Gogo.

Danicris multam de cofi; azi cred ca am avut o cadere de tensiune ca am avut ameteli urate, dar mi-am revenit cu cafea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

IASMINA si ARIANA ELENA pt ieri.
Maria, ANTONIA si Raducu

Alex@Sara - saracul Alex v-a dat ceva palpitatii atunci. F bune sfaturile, cel mai important e sa-ti pastrezi calmul si sa reactionezi imediat. Este cumplit de greu sa-ti aduni gandurile intr-un moment ca asta dar trebuie! Asa a fost si in cazul Andrei. Dupa episodul acela a dormit vreo cateva ore dusa. Eu eram cu inima cat un purice si tot o pandeam sa vad daca respira, daca e in regula.
Asta m-a intrebat si pediatra, daca apoi n-a dormit ceva mai mult.
Ai simtit ceva miscari in burtica? Tin minte ca pe la 18 sapt vanam orice falfait , eram disperata sa o simt pe mandra cum misca .
si sarcina usoara in continuare!

Simona - pe David! Saracul baiat! Sper ca directoarea o sa ia masuri contra educatoarei. Ce nesimtita! Nici macar n-a avut curajul sa spuna ca a facut ce a facut. Sa ne povestesti ce s-a intamplat.

Laura - ai pus ceva poze noi si am ratat? Voi cerceta

Iulia - ufff sanatate multa ! Mi se rupe si mie inima de mila Andrei. Toata noaptea a plans, a respirat numai pe gura are saraca niste cearcane Lasa ca se fac ele bine

Mi-bebelina - mai bine sa nu afli niciodata!

Intalneala placuta fetelor! Sa faceti multe poze si sa va bucurati de M&M la maxim!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

buna dimineata!
la multi ani sarbatoritilor de azi, Antonia de alexuta, Mariuca de ainigriv si Raducu de gabitzam
eu sunt cam amarata. de cateva zile ma freaca la cap o raceala (am baut apa rece si mi s-a umflat gatul, apoi a coborat in piept - asa patesc mereu ). alataieri a inceput si tati ca se simte rau, iar aseara era chiar naspa, tusea, ii curgea nasul, etc. eu zic ca n-a fost de la mine, ca eu n-am luat virus, deci nu puteam sa-i dau lui. asa o fi? faza nasoala e ca acum gogoasa stranuta si parca are mucisori e vesela, n-are febra, ce sa-i fac? fiica-mea n-a racit niciodata pana acum, nici un muc n-a avut si nu stiu ce sa-i fac, sa n-o ia si ea...
cred ca azi va bate vantul pe forum, cu fetele la intalnire. distractie placuta, fetelor. si mi-bebelinei, la intalnirea "intre fete" si gabitzei la serbare

Ia te uita ce mare sunt

Hai mai ! Mama ei de raceala , pun bata pe ea raceala. Ia sa va lase in pace .
fetele, sa nu fie cazul de raceala la Teo si sa scapi si tu rpd . Speram ca esti mai bine. Ai luat ceva pt raceala?

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am luat paracetamol, faringosept, acum iau sirop mucosolvan ... bei, dupa atata antibiotic, imi vine sa si mor
lui teo i-am dat putin panadol totusi si i-am pus apa de mare in nasuc, ca-i curg mucii (ce moaca are!!!) cred ca ma duc la pediatru dupa-amiaza...

Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine intr-o problema:deci Tudor dupa regim,ceai de menta,faina de orez,banana ,morcov etc......a inceput sa faca mai tarisor,legat dar tot des.Ce naiba mai e si asta?Ca sincer va zic,ca aspect nu arata deloc a diaree dar ca frecventa.......Face la interval de o ora ziua,si dupa ce papa,azi noapte nu a facut deloc si azi a luat-o de la capat ,de dimineata de la 9.00 a facut de 2 ori...dar ma repet arata aproape normal(cam cum facea el inainte).Ati patit?Aveti idee ce se cheama asta???

Mergi la inceput