Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
Alysh spune:
Neata fetilii,
Pana la urma aseara am fost noi in vizita la cei care ar fi trebuit sa vina la noi. Era acolo un baietel de varsta lui Vlad care mergea de o luna in picioare, alerga de mama focului peste tot
si cuminte mai fetelor. Vlad al meu alerga si el in 4 labe, dar cum nu-i convenea ceva incpea sa tipe, baietelului respectiv nu-i auzeam vocea. Era clar ca la Vlad s-a dezvoltat asa un rasfat....hmm. Iar in masina nu stiu ce l-a apuca ca urla de nu va spun. Dar de la asta nu ne abatem, sta obligat fortat in scaunelul de masina.
Ai dimineata am avut inca o vizita si mai aveam una duminica.
Aseara am stat cu tati pana la 2 sa termin prezentarea pt marti. Am niste emotii groaznice ca n-am mai vb in public demult si parca vad ca o sa-mi tremure vocea. Si mi-e groaza de intrebarile de la sfarsit. In fine, om vedea,,,,
Elenuca, offf, nici nu-ti inchipui ce mi-ar fi placut sa vin!!! Si noi o simpatizam mult pe Lizuca, e o frumoasa si o scumpa! 
Miss, aplauze la scena deschisa cu multe bis-uri si din partea noastra!!!! Bravo DAvid!!!!
Simo, pot sa vin sa te ajut s-o exterminam pe javra aia???? Mama ce nervi mi-a facut! E inadmisibil asa ceva. Eu mi-amintesc perfect ca o data am facut pipi pe mine la gradinitza si m-au dezbracat educatoarele si m-au batut la fundul gol, pe rand!!!! Iar mama nu m-a crezut. Acum cand ii povestesc regreta as amult ca nu m-a crezut atunci! Astea ar merita inchise pt astfel de lucruri. Te rog sa ne spui cum ai rezolvat situatia.
Chinabulina, sanatate iubita, off, ce nasol, sa raciti toti trei!
Vlady
Alex@Sara spune:
Buna tuturor!
In primul rand vreau sa ii zic Simonei sa nu se lase cu educatoarea aia salbatica,sa mearga pana in panzele albe si sa o fac asa plateasca.Cel putin pt ce i-a facut Daviducului,ca cine stie cator copii le-a facut asa ceva dar nu a obs sau nu a sesizat nimeni
.Eu una daca ar veni al meu copil acasa batut de la gradi/scoala de catre cei care ar trebui sa ii indrume........apoi cre ca si televiziunile de afara ar auzi de mine ce i-as face respectivei/respectivului.
si sa ne dai cat mai repede vesti despre ce ati facut.
elena nu vreau sa te sperii,dar sa stii ca asa facea si Alex cand a facut intoleranta la lactoza....kk cu aspect normal dar dupa fiecare masa,cam la o ora facea kk.Si cand i-am zis pediatrei mi-a zis ca asa fac unii copii
si abia dupa 3 luni dupa ce a vazut ca nu lua deloc in greutate s-a invrednicit sa ne trimita la analiza de intoleranta.La voi s-ar putea sa nu fie nimic,dar totusi nu strica sa ii faci analizele.Incearca totusi sa ii schimbi laptele cu unul fara lactoza si vezi ce se intampla.
si sa veniti numai cu vesti bune.
oauuu ce misto ca va intalniti iarasi
abia astept sa vedem poze cu frumusei si frumusele si mamicute sexy.
si nu in ultimul rand un LAAAAAAAAA MULTI ANI! pt toti sarbatoritii de azi,Antonia Melisa,Maria,Raducu,sa cresteti mari,sanatosi si cumintei

Acum fug la ciorbita mea de vitel sa o termin si mai revin ca azi nu iesim ca e cam innorat si nu am chef de inca o udatura
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
18sapt+ 
aldaesme spune:
Salut...
Dupa ce ieri am vaut un film de la observator cu o bona care batea o fetita de 2 ani si ii vorbea teribil de urat ...desi ii fusese bona deja un an si trei luni (oare ce s-o fi intamplat in toata perioada pana au reusit sa o filmeze???), acu' citesc si faza cu gradinita lui David...si iarasi traiesc cu impresia ca sunt la milioane de ani lumina de tara aia. Nu, nu ca aici nu s-a intampla...da' parca nu chiar asa, la gradinita...Mi-au dat lacrimile efectiv, nu stiu ce i-as fi facut educatoarei aleia, ca eu chiar nu ma pot abtine...sunt rea, rea la furie. Sigur Simona daca e nevoie si telviziunea sa i-o duci pe cap, mama ei de imbecila. Si parca vad ca o sa zica ca e prima data saaaauuu ca minte copilul...de astea isi auzea mama de la una din educatoarele noastre cand eram mici si ne dadea cu shlapul umed peste spate sau peste cap...unde nu prea raman urme...
Trecem la chestii mai pozitive...
Duminica ne vedem cu Simonix si alra abia astept...acu' stau cu ideile invartindu-se in capul meu...oare ce praji sa fac?...ca de facut musai fac ceva, de asta nu scapa nimeni!
pupici tuturor si sanatate maxima
esme
elena_g spune:
Alex@sara......pai eu nu i-am mai dat de 2 zile lapte deloc,nici cu lactoza nici fara.A papat doar morcov,banana,mucilagiu de orez,branza de vaci,ceai de menta...la indicatia dr de familie.Habar nu am...am dat azi la laborator pentru coprocultura,marti iau rezultatul.Nu mai stiu ce sa zic.
inais spune:
Sa multumesc (runde 2) celor care ne-au mai urat ieri LMA: Socrate, Ylari, Belleane, elenuca, iulia83, MsBB.
Uram si noi pentru azi
Raducu si
Antonia Melisa si Maria.
Simona femeia aia are copii? Pur si simplu merita decazuta din drepturi parintesti. Poate, poate asa ar mai pedepsi-o cat de cat. Data afara din sistemul de invatamant nu cred ca va fi...din pacate pentru tara asta corupta si nenorocita!
Vroiam sa-i mai spun elenei_g ca tot diaree este ce are puiutzul tau. Chiar daca nu e moale. Asa a patit Iasmina dupa Augmentin. Tot facea si tot facea...a fost prea tare antib. pt stomacelul ei. Continua cu ce ii dai sa pape as zice eu.
Merg la trebi si astept cu interes poze de la intalnire.
Pana una alta am pus aici cateva poze de ieri. Deci: Iasmina la 9 luni
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Vaaaai, ce-mi place de Iasminuta 
Multumesc fetelor pentru urarile pentru Raducu meu!
Uram si noi dominsoarelor Maria si Antonia la multi ani fericiti!
Descarc poze de la gradi si va arat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
inais spune:
Esme tortul meu facut ieri pentru Iasmi a fost dupa reteta asta A iesit absolut delicios! Si este f usor de facut.
Poate te inspira ceva de acolo pentru intalinirea cu fetele. Sa faceti poze! ![]()
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Aseara le-am facut prima data baie impreuna baietilor, si am zis sa imortalizez momentul
Puteti vedea poze si filmuletz aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Alysh spune:
Gabitzam, f tare cum faceau baitza Andrei si Raducu!!! Sunt niste dulcei si de cate ori vad filmulete cu ei ma gandesc ca tre sa fac neaparat frate lui Vlad! Sper sa m-ajute si Dumnezeu.
In alta ordine d eidei , mor dupa jucaria cu toboganul si pinguinii care urca si apoi sar in apa. DE UNDE IL AVETI? VREAU SI EU PT VLAD.
Fetilii n-ati venit de la intalnire. Vreau si eu poze sa ma oftic putin.
Vlady
chinabulina spune:
mai, de mult vreau s-o rog ceva pe esme: te rog sa mai pui odata reteta de biscuiti pentru pitici, sa-i fac si eu piticei mele. si te mai rog sa mai scrii ce ii mai dai tu lui lorelei, ce mai combini, ca esti tare priceputa. multumesc 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt