Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, eu l-am luat de la Mothercare de pe net, prin Babystuff, ca am luat mai multe. Dar l-am vazut si la noi pe site-urile de jucarii, cauta pe qoogle dupa "Aqua Fun Tomy pinguini" si o sa vezi in multe locuri. Poti incerca si la Diverta, ca ei au multe jucarii de la Tomy.
Adevarul e ca sunt foarte funny, lui Andrei ii plac foarte mult. Iar Raducu pandea de cate ori aparea pe linga el un pinguin sa-l inhate.

Pina apar fetele de la intalnire cu poze, sa va pun si pozele de la gradinita de azi, de la Andrei, cu serbarica lor. Vedeti aici. Erau foarte emotionati cu totii. Eu am ajuns putin tarziu, ca nu se mai trezea Raducu, si n-am prins de la inceput, nu l-am prins pe Andrei cand a spus poezia. Am rugat-o pe Miss sa-l puna sa mi-o mai zica o data. Dar era asa emotionat ca nu am inteles nimic, ii vedeam buzele miscand dar nu auzeam nimic, zicea in soapta Ne-au facut de la gradinita cate un tort pentru mamici, iar cei mici ne-au dat niste flori confectionate de ei.
Fata de serbarea de Craciun, macar acum a fost vesel si a cantat si el acolo in cor, desi s-a zbantzuit tot timpul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

fetelor, ma bucur ca ne-am vazut/revazut. Data viitoare - apropo, Alysh nu cred ca exista costumase de iepurasi, da cum ziceam, data viitoare fetelor veniti doar cu un ou.
De baut n-ati baut, de mancat, n-ati mancat - asa musafiri sa tot ai!

Gasit telefon (posesor Laura- mami lui Mirci). Prima data uitat caciulita, acum tel., data viitoare uiti Mirciulica la noi.
N-ar fi rau, sa mai socializeze, sa-l mai imblinzim

Gasit paturica roz - posesoare Lizuca
si sticluta mica de la Avent - posesor necunoscut

Gabi, si mie mi-a placut jucaria cu toboganul si pinguinii- si vrem si noi- de unde e luata? si cand? o mai avea?

pun si poze
Adriana

Mergi la inceput

Adriana, i-am raspuns si Alinei mai sus, eu l-am luat de pe net din UK, dar se gaseste si pe la noi. Uite, am vazut www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-de-baie-25/Tomy-94/6728/Aqua-Fun-Rampa-cu-pinguini-pe-schiuri.html" target="_blank">aici sau www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_pentru_baita/Tomy/Pinguin_cu_schiuri_de_apa_-_Tomy" target="_blank">aici sau www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/product-TO2162----11854-61563" target="_blank">aici.

Asa imi pare rau ca nu am fost si eu la intalnire. Cand se mai desprimavareaza sigur ne vedem Adriana in parc. Voi in ce zona mergeti de obicei la plimbare?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Declar copil lat, adormit in metrou, pus in pat, acu inca doarme.
A venit service-ul de aragaz la 5 minute dupa ce am ajuns acasa. Asa noroc sa tot am. A reparat defectul m-a costat decat 55 de roni.
Acum, ma duc sa spal vasele si sa vad ce pot face pana se scoala. Ar tb sa fac curatenie dar nu stiu daca apuc, sau pot ca m-a rupt de spate.
Pun pozulii un pic mai incolo. Pupici, mi-a placut sa va vad din nou, sau sa va cunosc.

Mergi la inceput

Gabi, merci!
sa stii ca n-am reusit sa gasesc collaage pt felic. pe picasa - am gasit collage de la diverse pers., insa nu cum sa creez eu unul.
vazut poze de la gradi si bebe Raducu.

Cateva poze de astazi - unele sunt neclare, am pus ce era mai reusit

Intalnire mladite si mugurasi 6 martie

Ylari, ultima poza e lipita, insa cam prost, o sa-l rog pe sot s-o mai aranjeze - din pacate odata era Annika clar, odata Eva, insa nu amandoua

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ziua buna tuturor! Eu iarasi sunt in urma mult...asa ca nu stiu despre ce-ati mai vorbit in ultimul timp...
Am intrat sa va multumesc pentru complimentele la adresa puiului meu (stiti vorba cu "cioara"), s-a umflat pipota-n mine de mandrie....(adevarul e ca toti copii sunt frumosi...iar aici in clubul nostru sunt cei mai frumosi!!!) si sa va spun ca azi am fost la doctor si ...ne-am pricopsit cu rubeola....e plina de bubite...dar slava domnului e o forma super usoara, fara febra...de maine ar trebui sa-i treaca...

Si cu ocazia asta ne-am si cantarit si masurat: 9 kg si 75 cm.

Daca recuperez cu cititul, poate reusesc sa fac un conspect...
Intre timp, vreau sa o felicit pe prima mergareata din club, extraordinara Sabinuta.... si pe mamica

Aaa, si cineva, nu mai stiu cine, intreba la n moment dat ce am mai facut cu casa: s-a vandut si in doua saptamanai o eliberam...Eu voi pleca la tara cu Cristiana, baiatul cel mare la rude iar sotul pe unde apuca, pe santier...am hotarat ca asta e cea mai buna solutie sa pacalim criza si sa scapam de datoriile in care ne-am ingropat. Macar la chirie sa facem economie.

toate fetele si bebelusii (Cristiana nu, sa nu le dea bubatul)

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Yeeepp,gata intalneala,si au aparut pozicili Super sunt bebeii toti la gramada,mari si frumosi,banuiesc ca si cumintei sa va fie de bine si la cat mai multe intalneli.Pai Adriana,cine sa manance,tu nu vezi ca mamicutele arata una mai bine ca cealalta?Daca eram eu, balenuta,pe acolo sa vezi ce se golea tot(sau aproape tot
)
Am vazut si pozici si filmulete cu Andreiutu si Raducusuperbi amandoi,iar in baita mortali.Jucarioara e tare interesanta,e cumva cu baterii sau cum urca pinguinii aia?Avem si noi o jucarioara haioasa pt baita am luat-o cu punctele la joculetul Elevit(nu stiu daca ati jucat careva chestia cu copacelul ),dar uite ca inca nu am scos-o la inaintare pt sara ca pt Alex nu prezinta interes..

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

18sapt+

Mergi la inceput

Laura, scuze! crezut ca-i tel. tau!
Da, pe Mirci il poti "uita" aici - sa vedem si noi cum e cu baietel

Mergi la inceput

Adriana, uite, am facut niste capturi de ecran din Picasa, cum am facut eu colajele, vezi daca pricepi ceva, am aratat doar primii pasi. Vezi www.postimage.org/PqYonDS-55428a2018189d813824cc13f45aab02.jpg" target="_blank">aici, www.postimage.org/PqYov7i-55428a2018189d813824cc13f45aab02.jpg" target="_blank">aici si www.postimage.org/aVV57BS-55428a2018189d813824cc13f45aab02.jpg" target="_blank">aici. Mai vorbim pe privat sau pe messenger daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

banc. Bag mana in foc ca e real:

Ceasca de ceai…..

Intr-o zi, mama fiind plecata, tata a trebuit sa aiba grija de mine.

Aveam cam 2 ani si jumatate. Cineva imi facuse cadou un micut set de ceai si era una dintre jucariile mele preferate.

Tata era in living, concentrat la stirile de seara, cand i-am adus tatei o mica cescuta de ceai, care bineinteles era doar apa... Dupa mai multe cescute de “ceai” si o multime de exclamari din partea tatalui in privinta minunatului meu ceai, mama avenit acasa.

Tata i-a zis mamei sa stea sa ma priveasca cum ii aduc lui o cescuta de ceai, pentru ce era unul dintre “cele mai dragalase lucruri!”. Mama a stat si m-a privit venind din capatul holului cu o cescuta de ceai pentru tata si l-a privit cum o bea.

Apoi a spus:

“Ti-a trecut vreodata prin minte, ca singurul loc unde poate ea sa ajunga pentru a lua apa este wc-ul????”

deci fiica mea nici acu nu a dormit, un pic in metrou la intors, in rest: drepti si viteaza si plina de energie. Cu cine o semana? Si e treaza de la 7.

Voiam sa multumesc inca o data gazdei, pt mediu creat, si pt jucariile pe care le-au lins cu totii fara nicio jena. Cam asha e cu ... 9 cupii. Si toti sociabili!!!

io nu am avut aparat foto. L-am uitat. Va mira? nu.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput