Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar copilasii M&M sunt adorabiiiili, i-as pupa si zmotoci nitel pe toti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

cred ca am recunoscut toti copiii . si toate mamicile, normal ce frumosi sunt!!! si ce frumos e acasa la tine, adriana! mai astept poze...
noi am fost la medic. copil racit, mi-a dat panadol la 8 ore, eurespal si apa de mare in nasuc. de cand ne-a vazut doctorita pe mine si pe tati, ne-a spus "ati racit copilu', nu?", ca noi suntem varza...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Maria, Raducu si Antonia

Simona ufff saraca de tine! Cred ca ce e in sufletul tau! Sa ne spui ce ai facut!

Adriana multumim mult pentru gazduire. Esti o gazda de nota 10! Sunt asa fericita ca am venit si eu!!!!!!A fost superb!

Cleo cum se incarca pozele pe webshots le pun si eu, ce daca ai uitat aparatul ca facuram noi o gramada! Am sa pun si filmuletul in care o trage Mirci pe Mara de par si ea nu are nici o treaba!

Gabitzam ce superbi sunt! Ai niste baieti de vis cu niste ochi superbi. Am admirat si eu jucaria fff frumoasa, multumim de link-uri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

fetelor, ma bucur ca ne-am vazut/revazut. Data viitoare - apropo, Alysh nu cred ca exista costumase de iepurasi, da cum ziceam, data viitoare fetelor veniti doar cu un ou.
De baut n-ati baut, de mancat, n-ati mancat - asa musafiri sa tot ai!

Gasit telefon (posesor Laura- mami lui Mirci). Prima data uitat caciulita, acum tel., data viitoare uiti Mirciulica la noi.
N-ar fi rau, sa mai socializeze, sa-l mai imblinzim

Gasit paturica roz - posesoare Lizuca
si sticluta mica de la Avent - posesor necunoscut

Gabi, si mie mi-a placut jucaria cu toboganul si pinguinii- si vrem si noi- de unde e luata? si cand? o mai avea?

pun si poze

NOI AM PIERDUT BIBELE CU CEAI!!!
Adriana

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gabi iti multumesc!
Sunt superbi copilasii tai. Si dulce Raducu...scumpu'! Gradi lui Andrei este foarte vesela si primitoare asa.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Punem si noi pozele si la final sunt si filmuletele!!!!

http://community.webshots.com/album/570405987EeOHqc?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

CE POZE FRUMOASEEEEEEEEEEEE!!! SI MAMICI NUMAI UNA SI UNA!!!! SLABATURILOR!!!
Cei mici sunt haiosi foc cum se joaca pe covoras!!! N-ear fi placu si noua sa fim cu voi....asteptam urmatoarea intalnire!!!!

Gabitzam, multumesc, ii iau si eu jucarie!!! NUmai ca o sa astept un eveniment sa i-o dau ca deja a primit prea multe si as vrea sa se bucure, nu sa i se para normal sa primeasca mereu. Deci astept un dinte, o sarbatoare, un progres de-al lui mai mare.....pana atunci o comand de pe net. De fapt cred ca am sa dau mai intai o raita la Diverta, ca tare imi place saru'mana de info!!!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

La multi ani! copilasilor dragalasilor de 6: Maria, Antonia si Raducu.

Gabita: ai niste copilasi superbi si par tare cumintei. Sa-ti traiasca.

Simona: ce monstruoasa intamplare. Uff nu-mi vine sa cred ca se intampla asa ceva in Bucuresti. Eu am vazut o faza la o gradinita din centru cum o vaca de educatoare i-a impins cu forta pe copii in clasa si a inchis usa. Si erau copii de 3 ani la inceputul gradinitei. Unele sunt tampite rau. Eu am mutat-o pe a mea la o gradi particulara pentru ca i se intamplau tot felul de ciudatenii acolo si erau nesupraveghiati. Ii dispareau diverse lucruri ( de ex cercei) fara ca cineva sa stie ce s-a intamplat. Eu cred ca e posibil ca un copil sa fi facut asa ceva pe fondul nesupraveherii. Ideea e ca ei nu mint dar cred ca e ca un mecanism de aparare al creierului : pur si simplu uita daca li se intampla ceva uarat. Au atata iubire in sufletul lor. Cred ca deja l-a iertat sau a iertat-o pe cel care i-a facut rau. De cand este la gradinita asta noua nu s-a mai intamplat nimic. Educatoarea aia tampita m-a sunat dupa vreo 6 luni sa ma intrebe daca este liber locul si atunci i-am spus tot ce-am vazut si observat. Ea a negat tot si a zis ca fata mea este mai sensibila. Ei cica ii pregatesc pentru viata ( ase citi pentru lupte).

nici nu mai stiu ce voiam sa mai zic....hmm

Inais: ce poze frumoase si ce tort

Am vazut poze de la intalnire. Mai asteptam.....

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

CE POZE FRUMOASEEEEEEEEEEEE!!! SI MAMICI NUMAI UNA SI UNA!!!! SLABATURILOR!!!
Cei mici sunt haiosi foc cum se joaca pe covoras!!! N-ear fi placu si noua sa fim cu voi....asteptam urmatoarea intalnire!!!!

Gabitzam, multumesc, ii iau si eu jucarie!!! NUmai ca o sa astept un eveniment sa i-o dau ca deja a primit prea multe si as vrea sa se bucure, nu sa i se para normal sa primeasca mereu. Deci astept un dinte, o sarbatoare, un progres de-al lui mai mare.....pana atunci o comand de pe net. De fapt cred ca am sa dau mai intai o raita la Diverta, ca tare imi place saru'mana de info!!!

Vlady

Ce vorbesti frantzzz, de cand le-am vazut pe gemene imi vine intr-una sa Tu le-ai vazut ce slabanoage? Pai daca se mai plange careva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Am pus si eu poze aici
Pozele mele sunt cam miscate, semn ca imi cam tremura mana si au ca protagonist principal pe fii-mea, nu stiu ce o fi fost in capu meu.

Multumim Adriana si Annika pentru gazduire.
copilasii sunt SUPERBI, asa de frumosi si cuminti ca iti vine sa ii mananci.
Am vazut pozuci cu cei doi baieti frumosi de Gabita, cum fac ei doi baie impreuna si pozele de la gradinita lui Andrei, foarte frumos e acolo, asa mi-ar place si mie sa gasesc un loc pt Daria.

Am vazut si pozuci cu dulcea Iasmina, cum stramba ea din nasucul ei, manca-l-as eu pe el de nasuc mic. Si tortu e superb si nu ne mai pacali ca e usor de facut ca am citit si eu acolo si mi s-a parut greuuuu

Edit: Sunt varza nu mai stiu sa pun un link.

Mergi la inceput