Teatru gratuit
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
La noi s-au amenajat parcari pe marginea drumurilor su juma` de trotuar ... pacat ca masinile urca pe tot trotuarul astfel incat abia poate trece o persoana
bine a spus cineva ... Romania este frumoasa ... pacat ca e po_pu_la_ta , pacat , mare pacat
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
ralcat spune:
Draga mea, eu iti confirm ca nu e gratuit ce ai facut. Si eu am facut ceva similar tie, cu lasat mesaj pe parbrizul celor care isi parcheaza masina pe tot trotuarul, cu fotografiat masinile si trimis pozele la politia rutiera si la siguranta rutiera. De unde mi s-a raspuns si de unde de asemenea s-a hotarat ca in intersectia cu pricina sa se monteze stalpisori pe trotuar si nu se mai pot parca masinile pe zona respectiva. (am deschis si un post pe dc, tocmai ca sa va spun si voua ca da, se poate misca ceva si in bucuresti). Iti trebe doar nervi de fier, rabdare cat cuprinde si conditie fizica ceea ce sigur o mama de 6 copii are din belsug :).
Iar cand m-am certat cu o "doamna" care isi parcase tuaregul pe tot trotuarul de pe Lascar Catargiu, politia a amendat-o nu doar pentru parcare si pentru ultraj al bunelor maniere pentru ca a sarit la bataie, iar eu eram cu copilul in carut.
Sigur se pot civiliza si soferii bucuresteni, (desi stim ca problema vine mai ales de la lipsa spatiilor de parcare), si daca am fi mai multi si uniti, s-ar civiliza chiar mai repede.
Succes, raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
claudia_a spune:
Eu la Real: cumpar 3 carti pentru copii cu jocuri educative si pagini de colorat... pretul mare pe spate 6,99 lei! Ok zic... e bine... iau si pentru finutzii mei! Cumpar 3...
Ajung la casa... invatat sa urmaresc preturile pe ecran, observ ca pretul de la carti era 8,99... Hmmm zic stati asa...pretul nu e asta!!!
Vanzatoarea zice stati sa chemam pe cineva de la raft...ok...si stau...coada lungaaa in spatele meu...lemea vocifera: nu le mai luati, doamna, stam pana maine aici!!! Zic ba le vreau, imi trebuie... chiar le voiam era super pret si super carti .
Sotul meu si el cam nerabdator... dupa 5 minute vine de la raft... zice ca nu tine de ea sa merg la bancul de probe dupa ce platesc si cu bonul imi restituie diferenta daca nu coincide cu bonul...zic bine... plec ca fraiera la bancul de probe... eu cu cartile in mana si cu bonul incep sa intreb cine ma poate ajuta...se faceau ca ploua...erau ocupati cu cei care incercau electrocasnice...deja mi se ridica sangele la cap...
Buuun...intr-un final vine o tipa ...zice sa cheme pe cineva de la raft... ii explic ca deja stia d-ra de la raft... deja ma isterizez... sotul meu zice sa-i las incolo de 6 lei (cat venea diferenta de la cele 3 carti)... eu ma tin batoasa si zic ca vreau sa platesc cartile cu pretul afisat, asa este corect...
Vine de la raft dupa alte 5 minute... si spune ca nu etse treaba ei... la casa trebuia sa ia pretul de pe carte 6,99... zic bine cine e vinovat ce trebuie sa fac? cica ori sa dau cartile inapoi ori sa plec cu ele asa ori sa cheme pe seful de magazin...zic chemati seful (deja nu mai voiam nici eu sa renunt!)... pai seful nu mai este!!! Bun cum o rezolvam???? Cica nu stiu, nu e treaba lor... stati sa sunam la Bucuresti sa intrebam ce facem? Stau vreo 10 minute timp in care io comentam si lumea se uita la mine ca la circ...simteam atunci ca nimeni nu e de acord cu insistenta mea (lume care era client)! Nu voiau sa inteleaga ca nu 6 lei e problema cat faptul ca m-am simtit inselata!
Stau si stau... intr-un final vine tipa si zice ca de la Sediu i-au spus ca pretul corect e cel din casa si daca nu imi convine sa fac o cerere si sa o las acolo si sa revin in cateva zile sa vad ce se rezolva sau dau cartile inapoi sau plec asa...ei pana aici mi-a fost!!!
Am cerut ca seful de magazin sa vina imediat... sa fie sunat; ma simt inselata si vreau raspuns pentru asta... acum!
Si ce credeti tipa isi scoate din buzunar 6 lei (nervoasa si cu vorbe urate in gura- nu pot reproduce aici nimic din ce iesea din gura ei), imi arunca banii, ma injura si ma face de doua parale pentru 6 lei "amarati" zice ea, si mai zice ca nu am ocupatie de fac asta sau nu sunt sanatoasa !
Nu pot sa desciu cum m-am simtit, ce am simtit si cum am plecat de acolo...deja simteam ca e timpul sa ma retrag... lumea se uita la mine ca la o nebuna si nimeni, absolut nimeni decat sotul meu nu mi-a luat apararea...
Am un gust amar si acum dupa cateva saptamani...cui a folosit acest circ??? Nici mie, nici sotului meu, nici celor din jurul meu, nici celei care mi-a dat banii din salariul ei...nici nimanui....hhhmmm
Am sentimentul ca am gresit... ca mai bine lasam cartile la raft sa le ia altcineva care inghitea minciuna si platea 8,99...etc....
O situatie fara sfarsit!
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
buli spune:
stiu sigur ca opc-ul intr-un caz similar a dat amenda 30 mil
la ei trebuia sa mergi
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
la sensiblu am cumparat ceva ce la raft avea pret cu 20% mai mic decit la casa. farmacista mi-a cerut scuze si a pus diferenta din casa fara sa clipeasca
Fomalhauti spune:
Claudia, m-am enervat si eu cand am citit povestea ta. Si imi vine sa-ti dau sfaturi: "Nu o lasa. Reclama la protectia consumatorului. Reclam-o pe tipa care ti-a vorbit urat." Dar stiu cum e. Pe de o parte ai nervi si ai vrea sa mergi "pana in panzele albe"...Dar pe de alta parte ai atatea de facut, cum ziceau mitocanii "mei", sa te duci cu copiii in parc, sa faci cumparaturi, sa planifici o vacanta, sa vorbesti cu o prietena....Si atunci te calmezi si te intrebi ce este mai important pentru tine. Si renunti la reclamatii...Si cand ti se intampla a doua oara, nici nu te mai apuci de discutii ca tot nu vei merge pana la capat. Si chiar daca ai merge pana la capat, ai rezolva ceva? Uneori da, uneori nu...
aura_m spune:
Asa a facut sotul meu la Media Galaxy- cel de la Unirea. Vroia sa cumpere un CD- dar, nu prea ma pricep, ceva de genul cu doua fetze- mai cumparase el de la un magazin din cartierul nostru, dar am zis sa nu ne abatem ca si asa suntem prin zona si sa luam de la Media Galaxy ca astia sunt cu electrocasnicele. Se duce sotul meu la baiatul care era pe raion, vreau sa mentionez ca am mai fost si pe la Diverta si nu aveau si chiar angajatul de raion s-a uitat si a zis ca au avut dar daca nu era pe raft inseamna ca nu mai au- omul si-a facut datoria, a fost dragutz. Si sa revin la MediaGalaxy- angajatul zice ca are, ii da CD-ul, il plateste sotul meu-10 lei nu o suma mare, la cat am cheltuit chiar 10 lei nu era mult si cand iese din magazin da sa-l desfaca sa vada daca este bun- surpriza nu este ceea ce cauta. Se intoarce in magzin, nu il faceau 10 lei dar gestul in sine si oricum nu avea ce face cu CD-ul. Se duce la tipul de la raion ca el asa a inteles nu stiu ce. Se duce cu sotul meu la un sef de al lui, asta smecher ca nu are doua fetze- una scrisa si una pe care se inregistreaza, ca o sa-l dea afara pe angajat, asta o zicea zambind. sotzul meu ii zice ca nu asta urmareste, dar sa nu mai dea informatii gresite. O tipa il cheama pe seful magazinului, acesta isi cere scuze, mergem la casa si ii dau sotului meu banii inapoi si sotul ii promite sefului de magazin ca a doua zi vine cu CD-ul care il are acasa sa vada de care a vrut, ca nimeni nu stia de existenta unui astfel de CD. Pana la urma tot la magazinul de cartier am cumparat, de la un baiat f amabil.
AURA
flower-power spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Eu zic ca toti ar trebui sa fie ca Fomalhauti si sa aiba curaj. Intrebarea pe care mi-o pun e de ce nu i s-au alaturat si ei chiar atunci cativa oameni ? Atunci cand au vazut ca e inconjurata de taximetristi ... e imposibil ca macar cineva sa nu-si fi dat seama de ce era "spectacol" ... era suficient sa asculte un minut din conversatie.... Puterea acestor nesimtiti se mai bazeaza si pe lipsa de simt civic si solidaritate a celor care suporta asa ceva caci e foarte usor sa sperii o singura persoana din cand in cand. Daca i se alaturau si ei cateva mame cu carucioare atunci pe loc nu se mai simteau ei asa importanti. |
Fomalhauti ,nu a fost inutil gestul tau , desi in tara in care legea nu se aplica ,iar cei care ar trebui s-o aplice par a lucra de fapt in favoarea celor care-o incalca , iti inteleg sentimentul de frustrare ,de umilinta ...
Nu-ti spun asta privind de pe margine ci ca cineva care chiar ia atitudine (am fost pt asta trasa de urechi chiar aici pe forum ,spunandu-mi-se ca sunt inconstienta ca-mi expun astfel copilul ,desi culmea , eu tocmai pt el consider ca e cazul sa o fac ).
Si continui sa o fac in pofida lipsei de reactie a celor care desi declarativ sunt de acord ,faptic ...se mai gandesc ,sau sunt adeptii lui "Las-o mai ca merge-asa ...".
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
andreutza23 spune:
Nu se poate chiar ca in tara asta sa ii lasam pe toti sa faca ce vor si sa ne mai si rada in nas pentru asta. Chiar daca nu s-a schimbat nimic, macar l-ai deranjat si tu pe el, nu ai stat sa te jicneasca.
Si apropo de teatru gratuit, nu ma pot abtine sa nu va povestesc si eu ce am patit acum 2 saptamani in carrfour in buzau.
Mi-am cumparat o salata de piept de pui pe care am platit-o la raionul de mancare. am ajuns la casa mare, cu celelalte produse si am uitat de salata, dar am presupus ca aia stie ca produsele de mancare gata preparata se platesc in interior.Bineinteles ca aia mi-a trecut inca o data salata.
asa ca am luat bonul si m-am dus la relatii cu clientii. alea mi-au zis ca e vina mea, ca trebuia sa ii zic aleia de la casa ca am platit salata. putea macar sa ma intrebe, daca am platit-o dar eu zic ca se stie ca mancarea se plateste separat.
in fine au trebuit date o suta de mii de tel, au venit o gramada de tanti care mi=au pus o mie de intrebari, am stat jum de ora si mi-am recuperat banii (10 lei, anyway). dar macar nu m-am lasat pacalita, ca asa plateam 20 de lei pe o amarata de salata.
eeeeeeee mama lor de banditi
roli25 spune:
Fomalhauti te admir pt ca ai avut putere si nervi. De atatea ori am vrut sa fac scandal si sa chem politia in cazuri similare si nu am facut-o caci ma enervez cumplit si imi dau seama ca tot mie imi fac rau. O singura data am sunat la 112, cand un taximetrist imi blocase masina. Pana sa vina politia a aparut el, evident tot el era cu gura mare, insa nu am putut mai astept dupa politie caci aveam ora la dr cu cel mic.
M-am saturat de orasul, unde mitocania si lipsa de educatie sunt la mare rang. Aproape de fiecare data cand ies din casa ma lovesc de mitocani...oho, de cate ori nu am avut impulsul de a zgaria cate o masina care bloca trotuarul si eu eram nevoita sa cobor cu caruciorul pe carosabil...
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
felicic76 spune:
Fomalhauti:
nu esti singura si eu am mai facut circ: gratuit, negratuit, dar nu suport sa fiu calcata in picioare. Si, daca poti, rupe-ti un pic de timp si trimite mail-urile acelea.
Am patit-o in Centrofarm. Iau din raft servetele Niveea pe care scria 12.5 lei, merg cu ele la casa, farmacista zice 15.5 lei. Eu: pai pretul este asta, care este lipit. Ea ia pachetul de servetele, merge in spate si se intoarce cu el: lipise pretul de 15,5 lei peste cel de 12.5 lei, m-a prostit pe fata. Zice: daca nu va convine nu-l luati, asta este. Ce faaaaaaace? Zic; il iau, la pretul de 12,5 . Ea: Doamna, stiti ce greu este sa schimbi preturile intr-o farmacie?Eu am luat foc, mai stiu si ceva gestiune si metode de descarcare a ei, stiu ca nu avea de ce sa schimbe pretul vechi, i-am dat banii 12.5 lei, am luat servetele si cand sa ies (erau doua usi si ramasesem intre ele ca-mi cautam telefonul in geanta) aud in spate: "Fetele, avem de pus 3 lei in casa ca tot astea cu bani fac gura!" Si de aici s-a rupt filmul, cand ma scoate cineva din sarite vad negru la propriu, m-am gandit la pensionarii care-si numara banii ptr medicamente compensate sau nu, ca in final sa mai fie jecmaniti si de ele. Si am mers pana la capat: dupa urlat si zbierat in farmacie, am facut plangere la OPC, explicatii, am scanat bonul si cele doua etichete, si am indicat ca martor pe agentul de paza. S-a intamplat acum o luna, am trimis pe mail, ar trebui sa primesc raspuns de la OPC (daca mi-or mai trimite, ptr ca in final eu am platit 12.5 lei, asa ca in afara de scuze, nu ma astept la nimic, sper doar la o amenda)
claudia: Pacat ca ti-ai stricat ziua de tot! Dar daca nimeni nu a auzit replicile tipei in ceea ce=ti spune urat, poate nu vede nimeni daca o coafai gratis, nu?
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei