*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 23
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 [ Ginye[/green] un scumpic Stefanut insa m-am intristat putin cand am vazut intr-o poza o scrumiera cu mucuri de tigara langa el.... ...presupn ca acolo s-a fumat...Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea Povestea nasterii ![]() |
Eram in bucatarie la cumnata-mea. Acolo de regula se fumeaza, dar in prezenta printisorului NICIODATA. Multumim pt griji.
Si eu si sotul ne-am lasat de fumat pana sa raman gravi.Asa ca daca noi nu mai fumam in niciun caz nu voi permiote altora sa fumeze in prezenta lui.ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Amalia, si eu tot pe acolo o pup si tare ii place, zambeste de bucurie.
Brie, Dandusa, de-ati sti ce va inteleg. Am 3 minute de stat pe forum ca trebuie sa ma apuc sa fac mancare.
Lorellay, nasoala patanie. Patutul nostru are salteaua lui, salteaua Relaxa numai ca bb nu poate sa cada pe laterale ca este fixat intre perete, calorifer si mobila, poate l-ai vazut in poze, a intrat la fix in spatiul acela.
Flowers, Amalia, Brie multa sanatate mamicilor!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
andreea_23 spune:
Mar_ysa_28,
Fetita mea are dermatita atopica...respectam cateva reguli pentru iritatie: baita nu f. fierbinte (38 grade) si scurta ca durata, hidratare pe tot corpul de fiecare data dupa baita cu Stelatopia de la Mustela, temperatura in camera de 23-24 grade...iar daca apare o forma mai urata am inteles ca trebuie sa folsim creme cu cortizon.
Nu am folosit deocamdata pentru ca nu a fost nevoie.
In cateva zile am inteles ca da rezultate...important este sa nu apara iritatia mai "urat" decat era inainte.
Sper sa fie ok la voi...sa ne anuntati si pe noi.
lauramiron spune:
Amalia, Brie, sa fuga virusii de la voi!! Sanatate multa si grija de voi! Eu nu-s nici pe departe gata cu boala si am o saptamana in capat.
Am dat-o-n sinuzita, rau de tot
Otilia, am vazut pozele cu Elisa, mooaamaaa ce falcute are de-ti vine s-o pisti toata
Brie, suna bine planul de diversificare al bebelinei. Fructe, cereale inca nu?
Vad ca vorbiti de rosul pumnilor, si bebe a mea practica la greu. Si e plina de bale toata ziua. Insa eu n-o spal pe manute decat foarte rar in timpul zilei, vorba Dandusei, sa se imunizeze...Nici nu-i mai sterilizez biberoane decat o data la 3-4 zile.
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
julia16 spune:
Tocmai m-am intors de la serbarea mamelor la gradinita Mariei. Pe Tudor a trebuit sa-l iau cu mine, dar a fost, din nou, f cuminte. A dormit tot timpul. L-am lasat intr-o camaruta, un fel de garderoba unde ne-am lasat hainele. Ma bucur tare mult ca m-am dus si ca n-am avut probleme cu Tudor. Am pus si 2 poze.
Brie, Flowers, parca una din voi avea tot astazi serbarea, sau am retinut gresit?
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
brie spune:
lauramiron, am incercat cu mar dar nu a vrut sub nicio forma, nici suc si nici mar ras. Nu o mai fortez daca nu-i place si ma gandesc acum ce fruct sa-i dau. Cereale in niciun caz, nu vad rostul lor daca ia in greutate bine. Cerealele seara inainte de culcare (am mai scris cateva pagini in urma) nu fac altceva decat sa umfle stomacelul sa digere greu sa se trezeasca mai tarziu. prefer sa ma trezesc ori de cate ori este nevoie pt laptic. Nu stiu la ce pagina am scris dar am detaliat ceva acolo despre cerealele cu care eu nu sunt de acord.
julia16, noi aveam azi serbare si din pacate nu am fost, Brianna este bolnavioara. Si ea acum tocmai imi spunea cat de rau ii pare ca nu a putut sa fie si ea la serbare, asa ca m-am gandit, am imbracat-o cu un sarafan, i-am amenajat o scena in sufragerie si am pus-o sa-mi faca programul, sa-mi spuna cantecelele si poeziile.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
julia16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
si david scuipa suzeta si suge cu mare drag la pumn, degete sau ce nimereste.Oricum, tot ce prinde duce la gura, dar e normal...nici nu ma mai lupt cu el, ca nu are rost. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Si Tudor se inscrie in acest club. Isi suge pumnii si degetutele cu o placere... si se aude cand le suge. Le suge cu zgomot. Suzeta nu prea il incanta.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
| citat din mesajul lui Flowers Sa va spun ce-am patit azi-noapte. Mai nou BB doarme cu mine in prima parte a noptii ,pe canapea(din cauza ca se rostogoleste si se trezeste des) apoi o mut in patut si eu ma bag in pat langa Julia. Sotul doarme , de obicei,in alta camera (fosta bucatarie) dar cum aseara n-am avut caldura s-a culcat cu noi in camera si-am bagat caloriferul electric.Peste noapte m-am trezit s-o pun pe BB in patut. Am ridicat-o, a scos aerul afara, am pus-o un pic si la celalalt san si apoi ,cand sa ne ridicam... mi s-a taiat filmul...am ametzit...mi s-au inmuiat genunghi...nu stiu ce s-a intamplat...din instinct, in cadere m-am intors cu BB spre pat sa nu cada jos si am inceput sa stric la sot dupa ajutor, sot care intre timp isi mutase cuibusorul in cealalta camera, dar eu nu stiam asta. Tot episodul a durat cateva secunde , stiu sigur ca nu i-am dat drumul lui BB, ca nu a cazut jos, dar nu stiu de unde am ridicat-o: de pe canapea, de pe marginea canapelei sau de pe fotoliul de langa.Sa-mi fi pierdut cunostintza cateva secunde si sa ma fi trezit in tipatul lui BB? Sau poate din cauza intunericului, nu stiu.BB s-a speriat , nu cred ca s-a lovit pentru ca a adormit repede.Nu mi s-a mai intamplat asa ceva, cred c-a fost din cauza caloriferului langa care am adormit.Am oprit caloriferul, am aerisit , am luat un calciu si am adormit cu greu. Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) http://community.webshots.com/user/flowers1978 |
Flowers,ai grija de tine! Poate esti prea obosita. Trebuie sa mergi sa dicuti cu un medic despre asta.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Brie multa sanatate si tie si Briannei .Dandusa indiferen de greutatea luata de bebe, e sanatos si tare jucaus, dar vezi ma obisnuisem sa ia foarte mult pe luna ca inainte cate 1,200 gr pe luna si acum doar 350 grame...dar conteaza ca e sanatos si atat. Amalia tare scumpic bebe Luca, imi place mult poza uned prinde jucaria si poza unde este la calculator e mortala ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Babyzapi, nu ai de ce sa nu fii multumita. Oricum din luna a 4-a incep sa ia mai putin in greutate. Eu cred ca fiecare copil are ritmul lui.

Julia
aleinad.g spune:
Intru si eu sa va zic "Buna ziua, mamici si bebici!" si sa incerc sa recuperez din urma. Despre noi, ce sa zic, tot cu chin si jale la masa. Inca nu i-am dat bibe cu lapte praf, ci doar ce mai colectez de la mine. A luat 600g in ultima luna asa ca ne mai chinuim un pic.
La multi ani, sarbatoritilor zilei, David de Olivia26 si Alexandru Andrei de ihotu72!
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni

si Stefanut
.
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL