*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 24
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
merge pasat f usor cu mixer/blender. ![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
eu ma gandeam sa fac legumele la abur (nu am aparat dar ma gandeam sa cumpar unul de pe electrobazar, ca sunt la preturi bune), sa le pasez si apoi sa le subtiez cu apa fiarta si racita.Eu asa imi facusem planul.Voi ce parere aveti?
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay Nezta..cu toate ca e deja pranzul..nici nu stiu exact cat e ceasul..sunt cam ratutita.. Flowers..imi imaginez prin ce sperietura ai trecut... Mar_ysa_28 bubite?ce bubite?Diana e iritata la fundulet..sunt asa niste bubite..nu mai stiu cu ce sa o dau... Leyre (foarte frumos numele)Elilove Malinas ce fain ca bebeii vostri va trag de nas, gura...Diana nu..inca nu ma prinde decat de par, daca reuseste...si eventual de maini. Sa va spun eu ce-am patit ieri..am plans vreo ora dupa...Noi avem patut de plasa, asa ca tarcul de la Chicco.Il am de la Codrin.Nu are "etajul".Cica se pune direct in partea de jos salteaua.Da mie mi-e frica de curent.La Codrin am pus plapumi, paturi, ca sa inalt...atunci nu am gasit etaj sa cumpar separat.In fine, acum folosesc acelasi patut..din motive financiare.Dar tatal meu mi-a facut asa un cadru de lemn sa pun salteluta.E la nivelul la care ar veni etajul.Si ieri...doar ce pusesem salteluta noua..si domnisoara mea..atata s-a sucit...ca a cazut printre saltea si plasa de la patut direct dedesubt... ![]() .Asta a fost cat am fost eu la wc.Deci 3-4 minute..Am inlemnit cand am vazut patutul gol si copilul dedesubt.Nu stiu daca intelegeti...dar mie mi s-au taiat picioarele.NU mai reuseam sa scot odata tot din patut sa iau copila.Am injurat tot ce mi-a iesit in cale, si patutt, si pe cine l-a luat, si pe cine mi l-a facut, si capul meu si salteaua noua...![]() Diana oricum nu a zis nici crr..nimic, ea radea apoi la mine in brate.Am dezbracat-o am verificat-o am pipait-o...Nu am vazut nimic..da inca sunt asa nauca...off...ce mama tampita sunt.... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Lorellay, te inteleg ca te-ai speriat. Bine ca nu s-a intamplat nimic rau. Si noi avem un patut asemanator. Este doar de voiaj si l-am folosit la Maria, in concedii dar cand era mai mare. Am si unul de lemn, dar l-am dus la tara si am zis sa-l lasam pt a-l folosi acolo. In asta cu plasa am pus 2 saltele de iarba, inalte de 10 cm inaltime fiecare si sotul meu a mai pus niste perne de sezlong si o patura sub ele. Asa ca bebe era ridicat cam la 50 cm. Intr-o zi, cand m-am intors de la baie, bb urla pt ca reusise sa cada cu jumatate din corp intre plasa si saltele. Era atarnat cu o manuta si un picior pe saltea si restul intre plasa si saltele. Si eu m-am speriat si acum i-am lasat doar cele 2 saltele si chiar daca mai baga cate un piciorus, nu mai are cum sa cada de tot.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
aleinad.g spune:
Ne inscriem si noi in clubul celor care isi sug degetele cu placere. Si cu cat intra mai adanc pe gat cu atat e mai mare placerea.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
julia16 spune:
| citat din mesajul lui brie julia16, noi aveam azi serbare si din pacate nu am fost, Brianna este bolnavioara. Si ea acum tocmai imi spunea cat de rau ii pare ca nu a putut sa fie si ea la serbare, asa ca m-am gandit, am imbracat-o cu un sarafan, i-am amenajat o scena in sufragerie si am pus-o sa-mi faca programul, sa-mi spuna cantecelele si poeziile. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Brie, imi pare rau. Ai avut idee super cu scena. Sanatate Briannei. Sa-i treaca repede.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
La multi ani David de Olivia26
Alexandru Andrei de Ihotu72

!
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui brie [brjulia16, noi aveam azi serbare si din pacate nu am fost, Brianna este bolnavioara. Si ea acum tocmai imi spunea cat de rau ii pare ca nu a putut sa fie si ea la serbare, asa ca m-am gandit, am imbracat-o cu un sarafan, i-am amenajat o scena in sufragerie si am pus-o sa-mi faca programul, sa-mi spuna cantecelele si poeziile. |
fetita bolnavioara sa se faca repede bine. Mi-a placut ideea ta de a aduce serbarea acasa.Multumesc pentru informatiile despre picaturi. A scapat cu ele de desfundare mecanica sau la ea nu s-a pus problema? La noi se cam grabesc cu asta si eu deocamdata nu sunt de acord. Voi la ce medic ati fost, la ce clinica? Pana la urma cred ca vom face un drum la Bucuresti.
Ma bucur ca ati gasit cauza dermatitei. Ai grija daca folositi detergentul pentru rufele voastre sa nu le speli pe cele cu care intra ea in contact: bluze, cearceafuri etc.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
julia16 spune:
Otilia, tare scumpica e Elisa. Are niste obrajiori...
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
Olivia26 spune:
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
mar_ysa_28 spune:
Nu stiu Brie...eu l-as pune intr-un blender asa sau alt obiect care il poate pasa ca altfel....ce mai mananca copilul de fapt?
| citat din mesajul lui brie mar ysa, la steamer nu iese supa, pe cand eu am nevoie si de lichid. daca fierb in apa putina.....iar nu iese supa. ca sa fierb un morcov doar 15 min nu se inmoaie si nu i-l pot pasa. http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii

Codrin (15.02.2005)