*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 14
mihatp spune:
inca una si ma duc![]()
se aplica celor care nu-s certati cu mancarea, ca altfel cum a fost iulia, ai face orice sa manance.
eu nu-i dau nici o jucarie la mancare, nu facem pe avionul, nu ne jucam. masa e masa si gata. si numai in scaunul de masa. nu pe pat, nu pe covor... si daca mai incolo va fi de intervenit vrea sa merg pe varianta lui bubu, nimic pana la urmatoarea masa! sper sa fie cum gandesc. o sa mai vedem. dar nu e nici sanatos pentru stomacel sa manance in timp ce se joaca, in timp ce alearga prin casa etc.
dar una iti propui, alta se intampla. mai vedem![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
ccris_ccris spune:
L-am vazut pe Mateiutu cu noua lui masinutaa!
E al lui mami toot!

Bubule, nici eu n-am probleme cu Andreiuta la masa, mai ales cand ii e foame. Si incerc sa nu-i dau sa pape cu jucarele sau la TV. Cand suntem noi 2 acasica, papa in scaunelul ei la bucatarie, cand vine tati, insa, da drumul la TV si se mai uita si ea. Face figuri cand nu-i e foame sau cand s-a saturat, scuipa mancarea sau strange gurita si atunci stiu si nu-i mai dau. Dar, in rest si ea papa bine, doar ai vazut copanelele.![]()
Am vazut c-ati vorbit despre ce papa puii vostri. Andreiutza papa asa:
- tzitzi la 9-10 dimineata, apoi mai face nani pana la 12;
- fructe cu branzica/biscuiti la 12,30-13,00 si uneori face iar nani vreo juma de ora-o ora;
- pe la 15,30-16,00 supica/ciorbita 100g, felul 2 100g si, eventual, compotel la desert;
- pe la 18,30-19,00 un iaurtel cu biscuite sau cereale sau mamaliguta cu branzica;
- seara, la nani, adica pe la 22,30-23,00, 150ml formula si tzitzi;
pe la 3,30-4,00 iar formula.
Eu nu sunt foarte multumita de programul de masa, cred c-ar trebui sa n-o mai las sa doarma de la 9 la 12 si sa-i dau atunci fructele, iar pranzul mai devreme. Uneori mai fac asa, cand nu sunt eu ff obosita, ca mai dorm si eu cu ea.![]()
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
bubu05 spune:
Miha, eu, sa zic asa, mi-am permis sa procedez asa cu Vlad, adica nimic pana la urmatoarea masa pentru ca stiam ca o sa manance si nu era de fel mofturos, dar mai avea si el toane. Si am facut asa de 4-5 ori in 4 ani cat are el acum
. Ca sigur nu te lasa inima sa faci asa cu un copil care nu mananca si ajungi sa alergi cu mancarea dupa el prin casa...asta e nasol si cel mai bine e sa nu ajungi asa, ca am vazut cazuri si e nasol rau! nu mai zic de mizeria din casa si de firimituri peste tot, maini unse puse peste tot
, ceea ce nu suport!!
Ce varza am scris 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ccris_ccris spune:
Mihutza,
, eu n-am apucat inca sa vad pozite cu berbecutzul tau!
Ai dreptte, si eu nazuiesc n-o sa alerg cu mancarea dupa Andreea, n-o sa-i mai dau papa pe covor, ca-i stric obiceiurile bune!![]()
Sunt pe-aici ma uit la Capatos, a venit Naomi.
de
POZELE MELE
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Eee, ma bucur ca esti pe receptie, Lianaaa!! Ce face tiza mea? ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
tiza e bine
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lianam spune:
aaa, bafta multa la prima zi de serviciu tuchi
...sa fie placuta si incurajatoare ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
bubu05 spune:
Daa, Cris, are niste copane de imi vine s ale rontai!! Cate kg mai are acum?
Stefu avea 10 kg la 10 luni
si 76 cm.
Pai papa bine Andreiuta! si da, ar fi fost bine masa d epranz mai devreme...dar pana la urma daca asta e programul ei...e puroasa dimineata ![]()
Cand Stefu se trezeste mai tarziu si ii dau lapticul pe la 9 jumate, ii dau mai putin, cam 120 ml si apoi la 11 fructele cu branzica si cereale si nani. Apoi la 2 jumate-3 pranzul, il mai las o ora, ii dau 120 ml laptic si iar nani. Si la 7 seara iaurtel cu cereale sau mamaliguta cu branza sau ciulama de pui cu mamaliguta...si la 9 jumate-10 seara 150 ml laptic. El nu bea f. mult laptic la o masa, pt. ca mananca destul din celelalte.
In seara asta a papat 180 ml si apoi inca 60
Si la 8 a mancat peste cu mamaliguta, s-a lins pe botic. Am facut un caras la cuptor cu lamaie si era ata de dulce-acrisor, super bun!
Si ca s-o iau invers, la 6 dupa-masa a basculat un iaurtel cu cereale.
Eu am renuntat la banana din iaurtel pt. ca vad ca-i place asa simplu, cu cereale.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:

Liana, e o scumpete!! cat de dulce e cu sepcuta in cap, o adevarata domnisoara! sa nu mai zic de rochita 

. O sa visez frumos la nopate! ca rontai copane de Andreiuta si falcutze de Teutza! 
Hai ma, nu mai faci inca o fata sau un baiat, ca faci copii superbi!!
Noi inca n-am ajuns la canini...cred ca sunt durerosi...lui Stef ii mai iese acum un incisiv de jos si o sa aiba 8, 4 sus si 4 jos ![]()
Eu am scapat cu maseaua, nu m-a mai durut nimic de cand am scos-o! in schimb azi m-a durut stomacul...un fel de crampe...dar nu sunt crampe...o fi de la bila?
acum am un fix...am luat no-spa si degeaba...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ccris_ccris spune:
Oofff, plange Naomi in direct, ce sa ne faceem!
Bubule, are 10 kg si jumatate, dar am cantarit-o cu body si pantalonasi pe ea si cu scutec, bineinteles. Deci, mai scadem vreo 2-300 g, stiu eu. E dolofanica, oricum.
Liana, e o frumoooasa Tea ta! Ce sarafan si sepcuta chic are!

de
POZELE MELE
lianam spune:
bubu as mai face eu
, dar cica mai bine nu....ei, timpul trece si om mai vedea
....mmmm, sa stii ca bun tare de rontait arata copanelul andreutei
...dar greu de prins, ca am vazut-o in leganus si zboaaaara
....zici ca stefu cearta masa
? las' s-o certe daca e obraznica
.....mmm, eu nu cred sa fie de la bila, dar...depinde cum e....poate totusi e ceva ce ai mancat si a cazut un picut mai greu pentru moment.....
ccris
nu pangea
....las' ca-i creste lu' naomi paru la loc ![]()
Liana, mami de Teo