*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 13
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Lianaaaaaaaaa!! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
bubu05 spune:
Vali, eu ma bucuram ca anul trecut aranjasem iar pe-aici niste chestii de decor si acum le-am pus iar pe sus si e totul vraiste ![]()
Raluca, superbe costumasele copiilor! foarte, foarte frumoase! si mi-a placut chinezoaica-caratista
sau power ranger, ce era? 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihatp spune:
am intrat sa va
si sa va spun NB dar am dat si de patania valentinei
vali, ei inca sunt prea mici sa proceseze toate "informatiile" primite si nu stiu intotdeauna cum sa reactioneze. durerea experimentata a fost fara precedent la el si l-a socat, de acolo lipsa reactiei, gandesc eu. patesc cu Luca faze asemanatoare, chiar daca la amplitudine mai mica, merge ca berbecul cu capul inainte si dupa ce se izbeste sta un pic sa vada care sunt urmarile. uneori plange, alteori nu. depinde si daca apuc sa-i distrag atentia cu ceva. e bine ca ai fost pe faza, copiii mici "uita" si sa respire la faze d'astea. e un mic blocaj. dar nu semnifica probleme de dezvoltare sau alte nelinisti.
mama incercata!
pe scurt experienta de ieri de la botez: a "fugit" dupa fete, adica a trebuie sa-l plimb de manute dupa toate fetitele din botez, in special dupa una dintre ele, de vreo 4 anisor, care era topita dupa el, tot vroia sa-l mangaie si sa-l pupe. dar nu s-a lasat dragalit, decat ca o tot urmarea. cand lumea s-a pus pe dans a inceput si el dantuiala. a fost mascota chefului. astept acum pozele "oficiale" ca ce am pus ieri au fost de pe aparatul meu, dar au fost putine facute de noi. am dansat cu el in brate multa vreme.
rezultat: am o febra musculara TERIBILA.
in alta ordine de idei, se trezeste tot foarte des noaptea, i-au mai iesit 2 dinti deodata, are 6 acum, si ma gandesc ca deja se pregatesc altii. am mutat o canapea la el in camera si doarme maica-mea acolo de 2 nopti. las asa saptamana asta si sper ca de luni sa pot sa-mi iau celebrul concediu de anul trecut, ca din ianuarie tot ma programez, si apoi o sa vedem cum facem, ca n-as vrea sa abuzez de maica-mea.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
ccris_ccris spune:
Scuze, la refresh nu mi-a aparut nimic nou, abia dupa ce am trimis mesajul a aparut c-ati scris1
Cuscra, multam de sfat, ai dreptate, de regula papa in scaunelul ei, dar asta era o mica gustarica si ne alintam un pic.
Eu am detergentii in debara, e usa inchisa mereu. Oricum, Andreiuta inca nu misuna decat cu premergatorul (apropo, pediatra mi-a zis ca pot s-o pun in premergator de-acum), deci mai am veo luna doua de stat linistita, probabil.
Va multumesc pentru aprecieri randunici!
Vali, super naspa faza, si eu m-as fi speriat. Cred ca a fost si durere, dar si sperietura de a reactionat asa. Micutul de el,
sa treaca.
Tuchi, iti tin pumnii, bafta! Sper sa-ti placa acolo.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
bubu05 spune:
Da, Miha, ai dreptate cu respiratul, din cauza durerii uita sa respire...cand Stef mai cade eu imediat incep sa rad si sa glumesc si imediat schimba fata miorlaita. Si nu sar si ma reped la el sa-l sperii.
Azi s-a ridicat in picioare tinandu-se d eo masuta de plastic de jucarie si aia fiind usoara s-a rasturnat si el a alunecat, nu s-a lovit dar s-a cam speriat. Si eu i-am zis "lasa ca-i da mami na-na la masuta, ca mi-a rasturnat baiatu'!" si el a inceput sa certe masa aia si vreo ora a zis intr-una na=na si certa masa aia cand o vedea ![]()
Eee, ma bucur ca esti pe receptie, Lianaaa!! Ce face tiza mea?
Mimo cred ca bea un vin fiert sa-si dezghete picioarele, d ela cat o fi schiat!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Cata, bafta maine! Lasa, ca o sa fie bine, pun pariu! Luny, maine ii dau si eu morcov ras cu mar! Bai, de tortul meu ursulet nu a zis nimeni nimic... poate n-a fost asa frumos, dar cred ca a fost cel mai gustos dintre toate Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Ioana, ba am vazut tortuletul frumos si banuiesc ca si gustos, ba chiar mi-ai facut si
, insa doar cu
am ramas.Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mihatp spune:
am vazut muuuuuulte poze
si 2 soricei la parada
tuchi sa ai bafta la inceputul asta de "capitol" de viata!
naty spor la invatat, mai ai un pic si scapi... cu nota mare clar!
va multumesc la toate de aprecieri (cu privire la poze), creste sufletelul in mine de bubuie!
iar papa avem asa:
la 6,30-7 lapte praf 7 masuri
la 10 fructe cu branza sau iaurt
la 14 legume cu pipt pui/ficat pui/galbenus/peste
la 18 cereale cu lapte
la 21,30 lapte 7 masuri
mie nu-mi pare ca mananca mult, dar arata bine, asa ca nu-mi fac griji. inca nu a mancat paine, cartofi, nimic cu zahar, nimic cu sare, ulei, nici macar de masline, unt.
bubu mi-au iesit niste amandine
! si soacra-mea, la 2 minute dupa ce i-am zis sa nu-i dea, a luat pe deget si i-a bagat in gura. baiat destept, a scuipat prajitura, dar s-a si ingretosat, s-a scuturat ca noi cand ne e scarba si a facut bleah!. femeia aia numa' nu se lamureste ca ar fi cazul sa respecte deciziile noastre. noroc ca vine rar. dar
mi-a laudat amandinele, a zis ca a crezut ca-s de laborator... ca probabil eu nu le pot face asa bune
nu-mi bat capul cu ea, numa' ma dixtrez![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
bubu, ce simpatic stef cu na-na-ul!
va
ma duc la 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Crisu, eu am trecut cu Vlad printr-o faza cu papa...el a fost de mic mancacios, dar Stef il intrece de multe ori
. Asaa, si avea un obicei sa se joace cu ceva cand papa, apoi i-a trecut faza cu jucarelele si trebuia sa-i dau ceva nou pe masuta, sa-si faca de lucru, altfel nu prea avea stare la masa. Iar eu nu aveam rabdare, pt. ca ma obisnuisem sa pape lingurita dupa lingurita. Apoi, pe la 1 an si ceva, i-am mutat scaunul de masa la tv, in sufragerie si papa la reclame, la muzica, la minimax
. Pana a inceput sa faca fite si acolo. Si atunci am zis gata! in bucatarie! nu vrei sa papi, sa fii sanatos si il dadeam jos de la masa! si nu mai manca nimic pana la masa urmatoare. Avea cam 2 ani la faza asta si de cateva ori s-a intamplat asa. Apoi am renuntat la scaunel si a stat cu noi la masa. Si de-atunci asa procedez.
Bine, il mai las sa mai pape si in sufragerie, la tv, dar doar fructe sau o praji, un senvis pe farfuriuta, din astea...si nu mereu...
Iar cu Stef, ii iau tot ce are pe masuta si papa! lui e foame mereu si inca n-am probleme
. Dar are si el diferite jucarele care stau prin bucatarie si daca se plictiseste incep sa i le dau si el le arunca pe jos, ca-i place cum bocane alea pe gresie ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Ha, ha, Miha, ce tare ai fost cu amandinele! ce zici, Stefu manca juma de amandina daca ii dadeai?? Sigur nu zicea nu!! Glumesc, ca din astea cu cacao nu ii dau inca
. Dar eu i-am dat si praji facute in casa, gen chec, sau cu branza, cu mere. Cantitativ, cat o nuca, asa masor eu ca are voie
sau hai, doua nuci ![]()
Lunyyy, hai ma, te-ai culcat?? ca e super tare pe Bucataras, la decernarea premiilor!!
Intrati, fetelor, sa cititi!
http://www.bucataras.ro/atentiuneeee-urmeaza-premiile-concursului-reteta-mea/comment-page-1/#comment-1272
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze