*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cata, bafta maine! Lasa, ca o sa fie bine, pun pariu!

Luny, maine ii dau si eu morcov ras cu mar!

Bai, de tortul meu ursulet nu a zis nimeni nimic... poate n-a fost asa frumos, dar cred ca a fost cel mai gustos dintre toate

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ehehehe! Noaptea si Matei se trezeste des, chiar si inainte de a fi bolnavior. Aseara pana la 3 s-a tot trezit! Nu mai stiu de cate ori, ca l-am luat la san si am adormit amandoi. La 3 l-am dus in camera la buni si cica nu s-a mai trezit pana la 7. daca o sa continue asa, il trimit sa doarma cu buni, ca sa nu ma mai simta tot timpul langa el.

Si apropo de mancare , de o saptamana nu a mai mancat crema de legume de la pranz, cu toate ca i-am tot variat-o. Sa vedem in cateva zile, sa -si revina dupa boala.

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Bubu, bravo lui Vladut pentru prima zi de gradi!

Stela cred ca doarme tun sau sta cu Tea sa recupereze timpul pierdut azi la munca!

Tuchi, spor la munca maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vali m-am speriat eu cand am citit, dar voi..a lesinat, sau ce spui tu acolo?..daca l-a durut tare, e normal, mie una mi s-a intamplat sa fiu in pragul lesinului de durere si sa nu fiu in stare sa scot un sunet...bine ca nu a patit nimic..
Ioana vezi ca iese ca o ata morcovul ras, chiar si pe aia marunta de tot...lui Muffy nu i-a placut, cred ca nu putea sa-l inghita si sa mestece ca lumea si a trebuit sa bag si mixerul putin in el..da-i putin in lingurita la inceput sa vezi cum se descurca cu el, ca e si tare, si atos..sa-mi pove cum a papat!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui luny

vali m-am speriat eu cand am citit, dar voi..a lesinat, sau ce spui tu acolo?..daca l-a durut tare, e normal, mie una mi s-a intamplat sa fiu in pragul lesinului de durere si sa nu fiu in stare sa scot un sunet...bine ca nu a patit nimic..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Nu-mi dau seama daca a lesinat, clar e insa ca nu reactiona de niciun fel la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

imi merge tare rau netul,abia am citit din urma!
Multumiri de urari

si eu m-am gandit la Cuscra
Oana,pt Vlad !ce baiat cuminte ai
Clau ,imi pare rau de cucuiul Rebeccai si de noptile agitate!sa dea DD sa treaca cat mai repede
Luny,Mufarinul e un scumpic
Zoze,te tii de sotii,vad
Cata,mult succes maine la serviciu!tinem pumnii stransi,stransi
Aoleu,Vali,ce povestesti ca a patit Matei!sigur a fost si durerea mare dar si sperietura puternica si de-asta nu a reactionat !multi
Raluca,faine pozele de la carnaval!sanatate si tie
Criss,e ca o printesa Andreiuta ta

va si noi si va dorim noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, sigur din cauza durerii a ramas fara glas! Si stef face ceva de genul asta cand se loveste tare, de cele mai multe ori cand cadea pe spate si se bubuia la cap, plangea si ramanea cu gura deschisa si cateva secunde nu mai tragea aer, nimic! ma speriam ingrozitor si il strigam si il miscam si apoi gata, plangea...ca un spasm ceva...e super aiurea, dar de la durere fac asa!
Pune toate alea d epe mobila sus, sa nu mai ajunga la nimic si atentie la fire sa nu traga de ele sa cada ceva pe el.

Si va mai zic ceva: daca aveti obiceiul sa lasati in masca de la chiuveta, la bucatarie, sau prin baie, sticle cu diverse solutii, domestos, etc., luati-le si puneti-le sus! sa nu ajunga nici daca se urca pe scaun!!
Am auzit cazuri ingrozitoare, asa ca aveti grija la astea!

Luny, super tare Mufarin, e harnic, fata, seamana cu ta-su! gatea ceva tati si vroia sa-l ajute?? Si in poza cealalta se uitau la GSP, nu??

Am vazut pozele frumoase cu Bogdanel si mai am de vizionat.

Tuchi, bafta multa maine, iti tin pumnii!

Stela, cum a fost prima zi??

Lianaaaaaaaaa!!

Edit: Cuscra, e superba nora-mea grasuna, are niste copanee! si e tare dlagutica! Dar sa-ti zic ceva: nu e bine sa o inveti, dupa acum sa pape asa, pe covor, la joaca! apoi o sa alergi cu lingurita prin casa dupa ea si nu cred ca o sa-ti placa! La masa, in bucatarie, in scaunelul d emasa si mai tarziu la masa! Eu mereu am facut asa si e cel mai bine!

Uite, sa-ti zic de nepotica mea, pe care o creste sora-mea, cu mama si mamaie, iti dai seama rasfatul naibii . Si nu statea in scaunelul de masa si mama o tinea pe genunghi si nu iti zic cat se chinuie cateodata!! Si are aproape 3 ani acum!
Eu mai mereu glumesc cu sora-mea si ii zic sa mi-o lase pe Rebecca o saptamana, sa vada ce faca cuminte fac din ea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Maine ascund tot ce ar putea sa-i mai cada in cap sau pe picior!

http://family.webshots.com/photo/2620400130103382524lEMCYa

Mergi la inceput

Vorbim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ce faceti, randunici, v-ati culcat? Pai, nimic?
Eu am facut baita micutei, i-am dat si bibe si tzitzi si la nani.

Raluca, sanatate multa! Ce frumosi sunt soriceii tai si ce bine v-ati distrat! Ff frumoase costumele!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput