*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 11
ralucaspm spune:
Buna seara !
Intru pe fuga sa spun LA MULTI ANI ! puiutilor care au implinit 1 anisor. SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FERICITI SI SA VA BUCURATI PARINTII !
Nu am mai intrat pt ca eu am sinuzita si m-am simtit destul de rau. De Duminica am inceput sa ma simt un pic mai bine si am reusit sa merg cu copiii la Carnaval.(Eu am stat mai mult sprijinita de un gard, dar bine ca am putut sa ajung pana acolo).
Am pus fotografii de la Carnaval aici :
http://community.webshots.com/album/570342829UAteyK?start=0
LA MULTI ANI, MAMICILOR SI FETITZELOR (RANDUNICI SI SURIOARE) DE 1 MARTIE !
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
luny spune:
ccris ma bucur mult ca ai intrebat de vaccin!
dar stiu ca se amana din cauza rubeolei..ti-a spus cumva si pana la ce varsta se face, ca auzisem de 1 an si 3 luni max..
raluca ce poze frumoase si costume faine!!
micuta japoneza este supeeerba!!:)
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
L-am vazut pe Davidutzu de Ioana fara plete, tot cump e!

Luny, nu mi-a zis ca se amana, mi-a zis doar ca o sa-i faca 3 vacc, Andreei la 1 an, la intervale de 2-3 sapt., ultimul fiind Infanrixul, fiindca 30 de zile de la el nu mai are voiesa fie intepata. Cele 3 vacc. sunt: Prevenar, doza 2, ROR si Infanrix.
Pup, ma duc sa-i fac baie micutei.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
tuchita spune:
Buna seara!
La multi ani pentru Alexandra Ileana Amira si David Luca, sa cresteti mari , sanatosi, voiosi, voinici!
Eu sunt intr-o mare agitatie, maine e prima zi de lucru la Ploiesti...dupa ce s-au frecat 2 saptamani azi m-au luat ca din oala...
am un morcov cat al Nataliei de mare!
Pe cuvant ca am vazut toate pozele cu puiutii minunati dar zau ca nu mai sunt in stare sa nominalizez!
va pup pe toate, sper ca in cateva zile sa ma organizez si sa pot sta macar un pic cu voi la palavre!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
Cata mult succes maine!!!!! abia astept sa vii cu impresii!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Luny, Alex a facut rubeola la 11 luni iar vaccinul asta l-a facut acum, in cl.I, deci ti-am raspuns la ambele intrebari![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
natynic spune:
Bafta, Cata! 
OSAFIEFOARTEBINE!
Zoze, eu zic sa-ti faci si testul ala de ti-l trimite Sovi, da' vezi Sovi, trimite-i-l albastru ca ea nu vrea fete![]()
Ioana, finutul meu are cana de-aia, nici eu nu am gasit, o sa o intreb pe nasa mea...mi-a iesit din cap...ea probabil sapt asta va face cezariana...Puiul cel mic are, confirmat si de Iosup, hidronefroza gradul III
...ca Eric...Sigur, teoretic exista sansa sa se remedieze spontan, dar nu e o sansa prea mare...Va lua antibiotic imediat ce se naste...Asa ca-s cam cu inima stransa pt ei.
Tot pt cuscra: dela 1 an au voie orice, mai, in afara de carnea de porc; doar, sigur, nu lucruri grele care si noua ne pot pica prost la digestie. Dar interdictii nu mai sunt.
Fetelor, nu stiu de ce v-ati speriat de mancare...mie Iulia nu mi se pare ca mananca mult. Dar, ce-i drept, mananca f divers; eu nu m-am temut de asta, din contra, de mult timp ii dau in fiecare zi altceva, sa nu se plictiseasca![]()
Pupi
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
VALENTINA C spune:
Fetelor, sa va spun ce-am patit azi!

Matei se plimba prin casa si s-a dus spre biblioteca, unde sunt asezate diverse chestii. A tras de un suport pentru lumanare care este destul de greu si i-a picat pe picior.In momentul ala s-a arcuit tot, si-a dat ochii peste cap, a deschis gura ca pentru a plange, dar nimic. Nu mai scotea niciun sunet, nu se mai misca, nu reactiona la niciun stimul. L_am batut pe spate, pe burta, l-am strigat...asta cam 30 de secunde, dupa care a inceput sa-si revina.
Am tras o sperietura groaznica!!!!! Normal ca am intrat in panica si eu si soacra-mea, ca doar amandoua eram acasa. Doamne fereste sa se mai intample vreodata!!
Acum stau si ma gandesc: de ce a reactionat asa? Sa fi fost oare durerea prea puternica si asta sa fi fost raspunsul organismului sau sa fie un semn de ceva ingrijorator???? Abia astept maine sa vorbesc cu pediatra lui....
Valentina si Matei (10.04.2008)
zozela spune:
Da,da Sovi-albastru sa mi-l trimiti,ca nu prea as vrea fata acum
Data viitoare imi trimiti roz-muuulte-roz
Glumesc-desigur!! Mai..orice va fi,cand va fi-sanatos sa fie,altceva nu-mi doresc!
Cris,Oana,Ioana,luny,Ralu,Cami,Valen,Naty,Cata-iti tin pumnii maine-o sa fie fooarte bine,o sa vezi
Vale-dupa faza asta nu a dat in chiraiala?! Eu cred ca a fost socul..Pupic!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
nicol_conte spune:
Vai Valentina, ce spui tu acolo!! Cred ca si eu m-as fi speriat ingrozitor! Doamne fereste sa mai treci vreodata prin momentele alea!
Tuchi -bafta maine!
Stela ce-o fi facut azi?
Am vazut pozici super de la carnaval
, Mufarin care imprastie provizii si sta cuminte cu tati pe canapea-ptiu,ptiu sa nu fie de deochi, Bogdanel petrecaret si tort delicios(cred)
de Claudia
si nu in ultimul rand am vazut Andreiuta de Criss in toate ipostazele
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)