*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 10
ccris_ccris spune:
P.S. Apropo de vaccin, am intrebat pediatra, Luny, daca se face ROR-ul dupa rubeola, gandindu-ma la tine, si a zis ca da, fiindca e si pentru oreion si rujeola parca.
I-am facut si noi Andreei Prevenarul vineri si totul a fost OK, doar s-a inrsit un pic piciorusul si s-a intarit locul, dar cu comprese reci se rezolva.
Gata, fug! O sa revin cu pozici.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
bubu05 spune:
Mare grija la Carrefour! Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: 2 pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori, vineri, azi si ma duc si maine !!!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela luny eu cred ca nu se mai face.. Nu mai..nu sunt gravida..doar distrata la maxim!! De-atata diXtractie mi s-a lasat cu rau ![]() ![]() Va roooogg..sa zica cineva ca ma intelege..Nu ma inchideti la balamuc!!![]() ![]() Ela,mami de sufletel blond!! Mihai creste!! |
aaaa, pai asa zi, ca inteleg!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
un filmulet din campul muncii si o poza de pacaleala ca-i cuminte!
LUNY
claudia99 spune:
am pus pozite noi pentru cine vrea sa ne vada
mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
ccris_ccris spune:

de
POZELE MELE
numeioana spune:
Vaaaai, ce ursulet pufos si delicios am vazut!!!
Sa va traiasca Bogdanelu', sa fie sanatos si cuminte!! E un dulce si pare f cuminte, oricum!
Ca si Muffy, nu??
Ce frumos se uita el la TV! si cauta prin provizii![]()
Eu vroiam de mult timp sa intreb ceva, dar mereu am uitat. Putem da copiilor morcov ras? Morcov crud? Ca am gasit o reteta de salata cu morcov si mar (rase cu putin ulei de masline si zeama de lamaie)
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Mare grija la Carrefour! Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: 2 pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori, vineri, azi si ma duc si maine !!! ![]() ![]() ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

Chiar era sa cred!
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Am vazut pozici cu Mufarinul harnicut si cuminte
si cu Bogdanel frumusel la petrecerea de 1 anisor. Ce tort supeer!
Dar i-ati rupt turta nu i-ati taiat motul??
![]()
Da' unde sunteti, mamici? Imbaiati puii?
de
POZELE MELE
luny spune:
am vazut si eu Bogdanel de un an, ce tort ursulet haios! si ce baietel zambaret!
aaaa, ia uite Andreea ce papa in mijlocul casei!si ce frumos se joaca cu Picu!
ioana, Liviu i-a dat azi morcov ras cu mar! si a papat ceva, nu prea mult ca luase deja micul dejun, si era destul de satul..
LUNY