*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eeee, l-am vazut pe nasu' luca-berbecutu ... seamana taaaaaare cu tine miha..... si are niste oooochi ...iar poza cu bunicuta m-a inmuiat raaaaau ...

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Si noua ne-au mai iesit 2 dintusi sus! Dar doar pe jumatate!

Multam, Liana, . Nu-l plang, da-l incolo, si-a facut-o cu mana lui.

Va pupez, ma duc la nani.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Nu m-am putut duce la nani fara sa-l vad pe nasicul Luca! Fooarte tare!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

luny felicitari pentru premii ...suna tare bine pentru papilele mele gustative retetele tale ...

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

si inainte sa merg la culcare, o dedicatie pentru cineva draaaaag mie

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

Multumim pentru dedicatie, cuscra draga

Am vazut toti puii sarbatoriti zilele astea, eleganti, veseliti, tunsulici dar si pe mamicile lor radioase.
L-am admirat si pe tizul-nasic, care seamana perfect cu mamica lui.
De noruta mea ce sa mai zic??? E o minunatie, abia astept sa-i rontai falcutele
Stelutz, sper ca ai avut o prima zi usoara si frumoasa
Cata, multe succesuri in campul muncii

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Ce nu-mi place mie sa ma trezesc dimineata
Tati l-a dus pe Vladt la gradi si cred ca Stef simte ca e rost de pupaceala dimineata si se trezeste si el motz! Si-a papat lapticul si eu stau tolanita cu laptopul in brate si el se joaca cu cuburile

Poftiti si la un laptic cu nesquick

Cand vine Lica o luam si noi din loc, in doi , ne ducem la piscineta si la sauna, eu in jacuzzi, ovcors, abia astept si apoi il luam pe Vlad de la gradi si mergem prin Carrefour

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
E bun Nesquick-ul, dar eu ma infig la cafeaua lui Cami, dat fiind ca am dormit...doua ore!M-am culcat tarziu din motiv de invatat...apoi m-au luat gandurile...al meu, racit fiind, sforaia ingrozitor...m-am mutat pe canapea dincolo...si numa ce ziceam ca adorm, pe la 3, s-a trezit Iulia (care nu se trezeste NICIODATA); da-i apa...nimic...da-i lapte, 200 ml(atata i-am dat eu, ca ea ar mai fi vrut-acum normal ca a mai mancat doar 50 ml)...am luat-o in brate, i-am susurat...pana la urma am dovedit-o; si am reusit si eu sa dorm de pe la 4.30 pana la 6.30 cand ne-a dat iar trezirea la amandoi. Asa ca sunt varza cu carne, vai de invatatul meu azi.
Cu mancatul la masa, de acord cu Bubu. Eu la jucarii, cantece si starmbaturi trebuie sa apelez pt ca Iulia nu sta locului, nici acum de cand papa mai bine. Dar nu exista sa mananace altundeva decat in scaunul de masa; deocamdata in sufragerie, ca in bucatarie nu e loc, e f mica, dar in noua casa acolo va sta. De regula fara TV, desi aici nu pot fi prea dura, intrucat si eu si randunoiul mancam NUMAI la tv, asa ca ce exemplu putem da copilului?. Nu a mancat-mananca la masa urmatoare si m-am luptat ceva cu Tanta sa o conving sa nu-i mai dea restul mai tarziu, ca-i da peset cap programul si-i face doar o amestecatura in burtica..Mai fetelor, dar voi in schimb ma uimiti cu cata apa beau pruncii Pai Iulia cu tot cu sucul de portocale sau gref pe care i-l fac zilnic nu trece de 100 ml...si mai e ciorba, cam 100-150 ml. Da' 300 nu mi-ar bea nicicand.
Vali, ceea ce a facut Matei se cheama spasmul hohotului de plans-e ceva clasic descris in cartile de pediatrie. Iulia face asta deseori cand se loveste, uneori se si invineteste putin de la oprirea respiratiei. Nu se intampla nimic, solutia e cea data de Bubu-reactionezi cat mai calm si normal ca sa-i distragi atentia, cu cat ii arati mai tare ca esti si tu speriata cu atat i se va amplifica "drama". Deci SIGUR nu e cazul sa te panichezi.
Fetelor, nu am vazut NICIO poza, o sa ma iertati sper...Imi iau eu revansa...dupe...
Gata, ma duc sa invat...ce-oi mai putea invata azi, ca ma simt ca dupa o garda

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, doua ore? pai sa bagi azi nani la pranz cu Iulia
Asa, e spasmul hohotului de plans, ieri nu-mi venea denuminrea . Eu ma cam sperii pt. ca Vlad nu facea asa . Dar n-au ce sa pateasca nu??

Stefu meu ne da pupic, e un scump! vine cu gurita deschisa si cu limbuta scoasa si mai mult ne linge , dar asa face cand ii zic sa ma pupe
Si mai stie sa se joace "bau", isi trage paturica pe ochi si zice "baaaa"

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sofia si Alexia

Sa cresteti mari, voioase si sanatoase!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput