*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Liana, m-a topit Teo ! Prima pozica cu sepcuta in cap este dementialaaaaaa ! fetele mumoase!

Cris, lasa dolofana sa doarma cat are ea nevoie. Daca nu i-ar fi somn, nu ar dormi, nu? alte fete mumoase!

Luny, felicitari pentru premii! de la Ploiesti Si normal sa castigi, cu asa Muffy ajutator pe langa tine

Bubu, cu tine nu vorbesc IAR ! Sauna!??! Jacuzzi!?!? Sa iti priasca! Si felicitari Vladutzului pentru prima zi de gradi. Ai baiat mare, gata!

Raluca, ce petreceri ati avut voi! Si ce costume !

Vecinico, un frumos Bogdanelu', dar io stiam, ca i-am vazut ochitii lui lotunzi pe viu Si mami a ta e de nota 20, e tare simpatica!

Vali, bine ca s-a reparat Mateiul in final.

Naty, e de rau ca Sophie bea multa apa? Daca mai adun si laptele...iese peste un 1l de lichid pe zi. Si eu beau foarte multe lichide de cand ma stiu...e rau? Spor la invatat!

Sovi, eu am Magic Cup de la Avent ( si ce ai pus tu tot Magic sunt, dar Sport si nu stiu alea cum sunt), careia i-am scos supapa. Avantajul este ca bea extrem de usor din ea, dar curge ca naiba daca o intorci cu susul in jos...Cu supapa bea ffffff greu, nu reusea sa suga suficient de tare, asa ca am scos-o. O sa intreb o prietena care are una din canitzele puse de tine, sa vedem ce zice.

Ce o fi facut Stelutz ieri?!

Zic si io una acum: mamicile de ian-feb s-au adunat si au sarbatorit toti puiutii la un loc , la sfarsitul lui februarie. Au inchiriat in spatiu de joaca si s-au adunat cu pici, cu tatici acolo. Noi nu am putea face ceva asemenator? Prin mai, sa termine toata lumea cu rupt de turte si moate taiate?! Ce ziceti?

Pup, ma intorc la ale mele!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu la cafeluta!

Tuchi, mult succes azi la Ploiesti, sa ne pove diseara daca poti.

Stela, cum a fost ieri?

Vali, mamaaa, m-am speriat cand ai povestit si m-am uitat repede prin mobila sa vad ce poate Rebe sa traga daca-si pune mintea. Pup piciorusul lovit sa treaca repede.

Luny, felicitari, am inteles ca ai castigat ceva pe bucataras, nu stiu ce , dar nu conteaza, ai castigat un concurs, este superrrrrr!

Bubule, piscina, jacuzzi, sauna?????? Sunt verde, da????

Si noi am dormit ingrozitor de prost, a marait toata noaptea Rebe, nu stiu ce a avut...Nici eu nu am vazut pozele de ieri dar sunt pe lista de TO DO!

Olgutza, iti sustin ideea, ar fi super sa gasim un loc sa ne intalnim cu totii!! IAr in luna mai o sa fie excelent!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza dragele mele!
Luny ti-am auzit apelul ieri, dar nu am avut timp sa intru sa va scriu.

Noi de 4 zile o tragem cu raceala, asta dupa ce a adus randunoiul acasa virusul de la munca. Am incercat sa feresc fata, dar pana la urma tot a prins-o. Si dupa ce mi-a stat 3 zile in febra, au asaltat-o mucozaurii si binenteles si tusea. Si colac peste pupaza ies si cei 4 dintisori de sus. Asa ca va dati seama ce e pe ea saracutza. Dupa ce ca nu ajunsesem nici macar la 8kg, acum nici nu mai mananca. Dar ea este foarte vesela, vorbeste foarte mult, nu are stare si Multumesc lui Dumnezeu doarme foarte bine. Si eu sunt coapta de racita, pentru ca chiar daca m-am indopat cu medicatie preventiva, tot am luat virusul de la ea. Acum speram sa treaca cat mai repede si sa pape iar bine.

Multumesc tuturor randunicilor care au felicitat-o pe Bianca de ziua ei.

Sper sa pot intra mai des zilele astea, ca tare mi-e dor de ciripeala pe crengutza.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Pucca, multa sanatate tuturor, chiar ca ati luat-o toti de la randunoi.

Aseara am cantarit Sufletica si am ajuns si noi in sfarsit la 8,520 kg la 1 anisor! Ce m-am distrat in dimineata asta, a plimbat Rebe o jumatate de ora in spinare un rucsacel ursulet si era asa de mandra!!! Ziceai ca pleaca la gradinita, nu alta!
Vreau sa gatesc ceva bun azi asa ca dau iama in bucataras sa vad ce aleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Eee, ma bucur ca esti pe receptie, Lianaaa!! Ce face tiza mea?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

tiza e bine ....o chinuie caninii care tot sapa de ... muuulta vreme si nu vor sa iasa odata....in rest, ca deobicei ...pun aici cateva fotografii de la 11 luni

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Buna dimineata!!!
NU am avut rabdare sa termin de citit ca sa fac scrisorica...

ESTE SUPERRRRRRRRRBBBBBBB FOTOMODELUL!!!!!!!
inscrie-o la concurs!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Liana, de acord cu Bitza, este superba scumpicica! Poate sa castige la orice concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olga eu sunt de acord cu propunerea ta!!!!...daca fetele nu vor zice nimic sau nu vor vrea......vin eu la Ploiesti cand ma duc la ai mei si sarbatorim noi doua, cu bebei din dotare si cu soti cu tot.....hihihihihihi

am uitat ieri sa zic ca am vazut poze de la botez ale nasicului mic Luca

EDIT: sunt la mesajul 2000...nu-mi dau si mie nici o stelutza???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

multumiiiiim de aprecieri! la atatia copii frumosi pe crenguta, trebuia sa tinem si noi un pic standardul, nu?

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Ba da Cris i-am taiat si mot dar la noi se rupe si turta, nu prea am avut noi ce taia dar ne-am starduit ca nu aveam de gand sa-l tin pana la 3 ani cu plete, vreau sa-l tund ca are parul cam pisicos.

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Tu Liana tu... m-ai facut sa decid ceva. Imi voi imbraca fata si in LOZ! dementiala Teo!
Olgusa, sar'na. Si eu am magic cup, dar mai mic. Am comandat-o si pe aia ca oricum ii mai trebuia un recipient avent mai mare, si inca una cu pai. Si eu ma gandeam sa ii iau supapa, ca sa se "adape" mai cu spor. Aventul nou asa are sistemul: http://www.p4c.philips.com/files/s/scf604_11/scf604_11_qsg_eng.pdf deci merge orice tetina avent la ea.

Si pozele Ralucai de la carnaval mi-au placut rau! Cele in figurile de lupte sut taaaari!

Bai, ce se mai joaca Sash cu papusa lui :)) ii da suzeta in gura si apoi o baga la el Faptul ca n-a dat-o (inca) cu capul de pamant e incurajant pt mine.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput