*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Tu Liana tu... m-ai facut sa decid ceva. Imi voi imbraca fata si in LOZ! dementiala Teo!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

...cand eram gravida, vedeam atatea fetite in roz si chiar ziceam ca n-o sa ii luam roz mai deloc....dar o parte le-a primit, altele ne-au plcut ca model si nu aveau alta nuanta decat....LOOOOOZ , asa ca de la ziceam noi.....are acum o multime de hainute.....LOOOOOZ

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
multumim pentru voturile de pe Bucataras si pt felicictari!
am vazut o bucalata frumoooasaaaa foc, Teo de Liana!
mi se pare suuupeeer ideea, Olga..am vazut ceva interesant chiar in Unirii sus, e o camera cu geamuri mari, unde se pot juca copii, supravegheati, iar parintii pot sta la mese la o cafea si ii pot vedea ff bine ce fac..desi ei sunt cam micuti sa stea fara un parinte...nu stiu daca ar merge..

plsss, da-ti-mi o idee, Mufa este extrem de aspru pe fata, mai ales pe obraji!! era si ff rosu de cand cu rubeola, acum mai ff putin, dar pielea e asa de vreo 10 zile, de la prima eruptie...i-am dat cu Mustela hidratanta, Klorane cold cream, si de 2 zile, ulei de masline! nu vad mari imbunatatiri! de la vant nu e ca iese afara de 2 zile doar..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Daca se pune de intalneala la ploiesti vin si eu, mercic Olguta de aprecieri, abia astept sa se mareasca ziua si sa se faca mai cald sa ne intalnim prin parc.

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Tuchita bafta la noul loc de munca, sper sa-ti placa Ploiestiul te faci vecinica cu Olga si cu mine :))

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sofia

Alexia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bineinteles ca deja fac pauza, ca-mi joaca literele sub ochi...Si bineinteles ca am vazut frumusete scumpa de Teo de Liana, chiar ca e copil de reclama si areo privire atat de dulce!
Si bineinteles ca sustin propunerea Olgutzei . Luny, acolo la Unirii unde zici e SUPER DE SUPER, acolo a inchiriat randunoiul meu anul trecut pt ziua lui fi-su, se poate aranja spatiul si pt copii mai mari dar si mai mici, cu diverse forme de distractii, nu stiu sa-ti spun cat l-a costat dar sigur nu a fost o avere, sigur a fost mult mai avantajos ca la McD (si a platit numai el, iti dai seama); si parintii pot sta bine-mersi pe acolo (stiu pt ca m-a dus si pe mine sa-mi arate si chiar atunci era o petrecere de pici mici). Ar fi o idee excelenta!!!!!!!!!!!!!
Luny, descuamarea asta rosie e urmarea rubeolei, sa stii. Eu in locul tau l-as lasa in pace sau maxm ulei de masline care e bun emolient indiferent de cauze. Cu ROR nu stou care e atiudinea cea mai corecta DAR gandesc asa: imediat dupa boala copilul face oricum anticorpi anti-rubeola; ori, nu stiu cat de bine poate fi ca PESTE aceasta reactie naturala sa vii imediat si cu virusii atenuati vaccinali, ba, mai mult, cu inca alte doua tipuri de virusi, pe fondul unei imunitati (globale) deprimate. Adica, in cel mai "bun" caz s-ar putea sa faca vaccinul cam degeaba , intelegi? Chestia cu varsta maxima pana la care-l poate face mi se pare o aiureala. Se face cand SE POATE face.
A, si Olga: e fffff bine ca beti lichide multe! E rau de Iulia ca nu bea mult, e f rau, mai ales ca a avut si infectie urinara. Dar ce sa-i fac?...
Gata, ma intorc la ale mele, noroc ca m-au trezit pozele cu Teo

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

'neata!

Ne-am trezit si noi,am baut cafeluta,papat micul dejun,ca tot omul,Mihai doarme,iar noi ne batem pe calculatorE rau si sa ai omu' acasa

Vazui doua fete frumoase fooooc-Teo si Deea Sunt superbe-bucalate,gatite frumos si zaambareeettteee

Olga mie nu mi se pare ca bea multa apa,Sophie..Si Mihai bea tot atat-un bidon de 300ml./zi..Mananca bine,nu-i sta curu' o secunda,cum sa nu-i fie sete?!La cat munceste..s-ar deshidrata

Bai..ce-o face Mimo acum ?

Cata-iti tin pumnii sa fie bine!!

Stela ce-o fi facand?!

blanka?!

...feeeeteeee..pe unde umblati,ce faceti?!!...

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Uitasem..ar fi mare pacat sa nu va intalniti! Poate se mobilizeala si provincia..

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Repede:

Bitzule, te asteptam ORICAND!!!! Il luam si pe Bogdanel, sa ii faca fetele curte

Pai hai sa ne hotaram asupra unei date, sa vedem cate ne strangem, cam cat ne-ar costa pe fiecare, ca sa putem inchiria deja, ca ma gandesc ca e cam bataie pe locul ala, nu?

Naty , m-am linistit!

Luny, incearca sa te interesezi daca nu exista vaccin separat, unul pentru oreion, unul pentru rujeola. Chiar nu vad sensul ROR-ului acum...Zic si eu!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Natyyyyyyyyyyy, ti-am scris la diversificare de LINTE, vazusi?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput