*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, multumesc de sustinere. Azi am vorbit cu dr si a zis ca o sa mai faca de-astea, dar ca se opresc in jurul varstei de 3 ani. Deci mai am de tras. Bine ca stiu ca nu e nimic grav, ca se intampla si sa stiu cum reactionez de acum incolo.

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asa:
naty banuiam eu ca e reactie, dar aveam nevoie de o confirmare, mersi mult, ulei extravirgin ramane! pe corp a avut efect, nu mai e asa aspru dupa 2 aplicari doar! Cu party-ul in Unirii, inseamna ca am ochit bine si eu locul, am fost deja cu Matei si l-am lasat prin bilele alea, acum vreo luna:))
Dar RORul asta e SI anti rubeola? si oreion, si varicela?..vreau sa culeg cat mai multe info de la voi, pe care le notez, sa stiu ce vorbesc cu tanti dr cand ma duc sa fac Infanrixul, si asta pe la sfarsitul lunii..inevitabil, va veni vorba de ROR, ptr ca dr a zis ca tre sa treaca 2 luni de la rubeola ca sa-l fac...l-as amana,daca pot, Claudia parca zicea ca l-a facut abia la scoala in clasa I...Naty, spune-mi cum vezi tu, 'in cel mai rau' caz daca il fac, plss..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, ROR=rujeola, oreion, rubeola ( in variantele Priorix sau Trimovax ). Pentru varicela e Varilrix, alt vaccin. Nu am gasit separate pentru rujeola sau oreion....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

eu astept sa se trezeasca strumful , papam ciorbita si o taiem afara ca azi e mai frumos, e soare si nu bate vantul

am vazut pozici superbe cu bebei si copilasi la fel de superbi

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica
Bai, ce se mai joaca Sash cu papusa lui :)) ii da suzeta in gura si apoi o baga la el Faptul ca n-a dat-o (inca) cu capul de pamant e incurajant pt mine.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

are si Tudor un bebelus de jucarie pe care de obicei il izbeste de pamant ...asta cand nu incearca sa-i scoata ochii

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Luny, ROR=rujeola, oreion, rubeola ( in variantele Priorix sau Trimovax ). Pentru varicela e Varilrix, alt vaccin. Nu am gasit separate pentru rujeola sau oreion....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

mersiiii!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor voi dati vitamina c picaturi la puiuti? Daca da, cate?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Noi am fost afara, am stat 2 ore in parc cu Rebe, a fost excelent, a si dormit 45 de minute! E soare, cald, frumos, natura a renascut, se aud pasarele, ratelele sunt garla pe lac si in parc se aude muzica!

O sa fie frumos sa se intalneasca multi bebei la un loc sa se joace cum stiu ei.

Maiii, nici Rebe nu bea apa, tot asa ca Muffa, 20-30 ml pe zi. Desi stau cu biberonul de apa la indemana ia o gura si gata, apoi se si ineaca! In schimb lapte, cam 800-900 ml pe zi!

Bunnn, eu ce laptic ii dau acum la 1 anisor, ma refer la Milumil...trebuie sa vad ce urmeaza dupa nr. 3. O sa-i mai dau o perioada LP si apoi trecem pe lapte de vaca.
Ii fac acum lui Rebe piureut cu carnita de curcan, sper sa-l pape caci nu prea s-a omorat pana acum cu piureul, dar nu i-am mai dat de cateva saptamani.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

fetele am si eu o problema si vreau ajutor

Antonia cand se ridica in picioare se ridica intai pe glezne si apoi se corecteaza si se aseaza pe laba piciorului........si nu mi se pare normal...oricum ma duc la dr. dar pana atunci vroiam sa stiu si parerea voastra.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Fetelor voi dati vitamina c picaturi la puiuti? Daca da, cate?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

eu ii dau 5 pic/zi ....cand a fost racita 5 pic x 2/zi

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput